Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 100

• 15 148
  • 402
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря за бързите отговори!

# 391
Момичета, бихте ли ме посъветвали след хистероскопия дали един ден отпуска е достатъчен? Бях на преглед при Калчев и ми назначи хистероскопия, защото видя сраствания и полиповидна хиперплазия, но забравих да го питам дали ден отпуска за самия ден ще е достатъчен или ще са ми нужни повече за възстановяване.
Отделно, КИР профила ми е доста кофти и чакам изследванията на приятеля ми да излязат за да видят той как е в това отношение, но поне АНА профила ми е отрицателен. Имам си насрочен час за Михайлова да ги и коментираме като са готови.

# 392
Аз бих си починала и следващия след хистерото, особено ако ще се реже. С всичките ми 3 оперативни съм била минимум деня след самата процедура вкъщи.

# 393
  • На изток от Ада
1 ден стига Флор но пък не са ме рязали

# 394
Според мен е малко. Поне 2 дена .

# 395
Благодаря, момичета. Написал ми е - хистероскопия и микробиом (не знам дали това минава за рязане), но ще ви послушам и поне два дни ще си взема. Без упойка ми каза, че ще бъде, сега психически ще се подготвям дали ще боли много

# 396
  • На изток от Ада
Микробиом си е стандартно не е рязане .

Абе момичета лф ми се скъси от МА . И мц варива и о се удължи като дни. Той МА беше май месец края... Трябва сега да пусна хормони

# 397
  • София
Аз правих хистерото в обедната почивка и си се върнах в офиса и си работих. Махна ми сраствания и взе биопсия.

# 398
Аз правих хистеро без упойка, с много рязане на сраствания, промяна на формата на матката и други екстри. Всичко приключи за под час преди работа и никой не разбра. Болеше само по време на процедурата, после не се усеща нищо и няма никакво неразположение. Трябва ти болничен/отпуска 1 ден, ако е с упойка и то, ако ти понася зле самата упойка.
Сестрите на Калчев ще ти кажат да си живееш живота, но без сауна, басейни и подобни 2 седмици.

# 399
Здравейте Цветков ми изписа zarzio по едно деление през два дни една инжекция как се разделя гледам чертичките по нея ли

# 400
  • На изток от Ада
Питай в генетични изследвания или инвитро темите

# 401
И аз имам от него през два дни по едно деление,то си се вижда ,разграфени са ясно.

# 402
Здравейте Цветков ми изписа zarzio по едно деление през два дни една инжекция как се разделя гледам чертичките по нея ли
Да, гледаш краят на буталото да е върху чертичката. Има доста клипчета в youtube.

Общи условия

Активация на акаунт