Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 22 016
  • 531
  •   0
Отговори
# 525
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от мен. Преместихме се от друга клиника и вече сме пациенти на д-р Станулов. Имахме консултация, той ни насрочи изследвания и каза да му изпратим резултатите по вайбър. Даде ни една визитка с номера му, но мъжа ми я е загубил. Знам, че не е ок да се публикува лична информация свободно в пространството, затова моля който има телефона му, да ми го изпрати на лично съобщение. Благодаря предварително и успех на всички момичета в темата. Heart

# 526
TheDark1 Изпратен Ви е.

# 527
Здравейте и от мен. Преместихме се от друга клиника и вече сме пациенти на д-р Станулов. Имахме консултация, той ни насрочи изследвания и каза да му изпратим резултатите по вайбър. Даде ни една визитка с номера му, но мъжа ми я е загубил. Знам, че не е ок да се публикува лична информация свободно в пространството, затова моля който има телефона му, да ми го изпрати на лично съобщение. Благодаря предварително и успех на всички момичета в темата. Heart

Здравейте,

По вайбър на него или на Д-р Михайлова се пращат? Ние правихме и днес ще пращам , та се чудя на кого е по-добре…мъжът ми има завишено число на chl. Trachomatis… Sad

# 528
Здравейте, може ли мнения за д-р Бангеева? Предстои ми замразен трансфер и искам да направя хистероскопия с надраскване. Добра ли е в това?

# 529
На мен д-р Бангеева ми прави хистероскопия за премахване на полипи преди трансфера и след това забременях. Доволна съм от нея и отношението. Успех и стискам палци!

# 530
  • София
Aleksit@,

щом не ти е дал инструкции, може и на него да пишеш, най-много да ти върне да пишеш на доктор Михайлова. На мен по друг повод тя ми каза, че изписва каквото и доктор Станулов, така че като лечение едва ли ще има съществена разлика. Обикновено такъв тип изследвания са за нея, но ти сигурно искаш да коментираш и дали ще отложите опита (ако правилно се ориентирах защо се колебаеш).

# 531
Aleksit@,

щом не ти е дал инструкции, може и на него да пишеш, най-много да ти върне да пишеш на доктор Михайлова. На мен по друг повод тя ми каза, че изписва каквото и доктор Станулов, така че като лечение едва ли ще има съществена разлика. Обикновено такъв тип изследвания са за нея, но ти сигурно искаш да коментираш и дали ще отложите опита (ако правилно се ориентирах защо се колебаеш).

Да, ще му пиша като ми дойде и ще му кажа за резултата и назначеното лечение с антибиотик и вече той да реши какво правим и дали ще отлагаме

Общи условия

Активация на акаунт