Въпроси за TBI Bank - 4

• 10 722
  • 253
  •   1
Отговори
# 15
Нищо.. пробвате утре пак и им звъните в работно време ако не става. При мен няма проблем. Може да е проблем с мобилния оператор, смс-а да отива в спам или нещо друго..

# 16
Нищо.. пробвате утре пак и им звъните в работно време ако не става. При мен няма проблем. Може да е проблем с мобилния оператор, смс-а да отива в спам или нещо друго..
За съжаление май нямам избор. Утре ще опитам отново. До сега никога не съм имала проблеми с тази банка. Надявам се утре бързо да се оправят нещата.

# 17
Снощи и на мен ми забиваше приложението. Не ми отчиташе трансфер към Неон, съответно не можех да заредя Револют. Тази сутрин се оправи.

# 18
На мен ми се е случвало с друга банка - СМС сите с тия кодове, ги изпраща в папка "СПАМ" на СМС-сите. Погледнете там в телефона си. В миналата тема писах на друг потребител и той ги намери там.

# 19
Здравейте, тъкмо и аз излизам от офис, отидох дя попитам за евентуални такси и да закрия евро сметката. Каза ми, че нямало да имам такси защото съм имала депозит, и ме съветва да не закривам  евро сметката предвид, че ще сменяме валутата, точните думи бяха, ама то тя не ти пречи, аз настоях, почаках  около 25 минути, за да закрия  забихме  се с кода, който трябва да получа на телефона, за да потвърдя  и ме отпрати, че в момента не можела с мен да се занимава, трябвало да помогне на колежката, която броела чуждестранни валута...... Та ако не закрия евро сметката  ще имам такса и за нея или, и ще ми бъде ли замразена сметката, предвид, че не я ползвам, а имам само депозит?

# 20
На мен ми казаха, че ще има такса.

# 21
  • София
На мен казаха, че няма да има такса, защото е част от Неон пакета. Но общо взето след приемане на еврото, няма да ни трябва тази сметка. Аз я задържам, защото може да ми хрумне да прехвърля евро от друга банка и да направя още един депозит. И защото ме мързи сега да ходя до офис. Така се разлигавихме с тези онлайн услуги, че не мога да си представя как преди съм ходила по разни офиси ей така между другото. Сега трябва да се настройвам все едно зъб ще ми вадят.

# 22
Пълна какафония, сега нямам идея да я закривам ли, да я оставям ли?!  Ще има ли такси, няма ли?!

# 23
Ама какво толкова се притеснявате. Това са 180 дни неактивност. Прехвърлете си 1 евро (безплатно е), след 150-160 дена и го върнете. Това се счита за активност.

# 24
Депозита Ви ако има падеж в следващите 180 дни можете да довнесете 5 евро през 30 дневния гратисен период след падежа. Тези 5 или повече евро можете да превалутирате от левовата към евровата сметка. Така пак ще имате движение в сметката.

# 25
  • София
Депозитите няма да ги облагат с такса. Става въпрос за евровата сметка най-вече, която всички имаме, но малко използваме и за която се оказа, че няма да ни трябва след като приемем еврото.

# 26
Е то остана и депозитите да таксуват за неактивност Simple Smile . Тогава нямаше да има смисъл да се правят депозити над 6 месеца, или трябва да са огромни, за да компенсират такса неактивност.

# 27
Имам предвид следното, при падеж можеш да довнасяш. Тогава ползваш евровата сметка за превалутиране на някаква сума, която да довнесеш, така ще имаш движение по евровата "Неон" сметка.

# 28
  • София
Здравейте, искам да попитам дали е възможно в офис на банката ако занеса кеш да си купя евро, като в Тавекс примерно, или другия вариант да прехвърля от Неон в евровата и да изтегля евро, дали ако е възможно ще е по курса на БНБ ?

# 29
И двата варианта са възможни, по курса на БНБ ще е. Друг е въпросът дали ще имат - един път ми се наложи, отидох към 10 сутринта и казаха, че нямат, да мина по-късно. А ставаше въпрос за 200 евро..

Общи условия

Активация на акаунт