Въпроси за TBI Bank - 4

• 16 782
  • 410
  •   3
Отговори
# 150
Е, ти ако ги имаш стоящи така или иначе тия пари, а не да трябва тепърва да ги заделяш... няма смисъл наистина. Дори и нищо да не губиш във вид на лихва, пак е ненужно усложнение щом нямаш действителна нужда от кредит а можеш да си го купиш направо.

# 151
Именно. Почна да ми обяснява как да плащам вноските, в Изи пей, ако имам банкиране, ако ... Спрях да я слушам и я пратих да търси други клиенти.
Това е за хора, които карат от заплата до заплата. Без спестявания.

# 152
То винаги е било така. Ако те улеснява с нещо това разсрочване - разбирам. Но ако не те улеснява с нищо, а ти създава само допълнителни занимавки, не виждам защо би го ползвала. Има на кого да свърши работа, разбира се, просто не на теб в този случай.

# 153
Да, лихвата в касичката не е толкова голяма, че да не мога да я прежаля.

# 154
  • Вече на светло в София
В сайта на банката не намирам актуалната Стандартна тарифа за такси и комисионни за физически лица. В нета ми излизат различни варианти от минали години.  Някой може ли да предложи  линк на актуална такава

# 155
  • София
В сайта на банката не намирам актуалната Стандартна тарифа за такси и комисионни за физически лица. В нета ми излизат различни варианти от минали години.  Някой може ли да предложи  линк на актуална такава
Заповядай - https://tbibank.bg/wp-content/uploads/docs/Obshta%20informaciya/ … B0.pdf?nowprocket

# 156
Налага се да си изтегля голяма част  спестяванията 1 ден преди месечния падеж в Касичка. Предполагам лихвата се изчислява спрямо това, което  е останало на 1во число, а не през целия месец?

# 157
Налага се да си изтегля голяма част  спестяванията 1 ден преди месечния падеж в Касичка. Предполагам лихвата се изчислява спрямо това, което  е останало на 1во число, а не през целия месец?
Лихвата в Kaсичката е ден за ден. Ще получиш на 1-ви сумирана лихвата спрямо всеки ден от месеца.

# 158
Супер, това звучи по-добре 😀

# 159
В последния ден от месеца начисляват лихвата, не на 1 число.

# 160
Да де, ама помеже все си я получавам на 1во число, не знам защо. Но важното е ,че пак ще си я получа, въпреки, че на 30ти ще изтегля голяма част.

# 161
  • София
Дева, честит климатик! Да изстудява и топли дълги години.
А би ли споделила какъв е модела? В предишен пост видях цената, одобрих я. Скоро ще трябва да инвестирам в още един и се оглеждам.
Благодаря.

# 162
Ето, https://www.technopolis.bg/bg/Klimatici/Invertoren-klimatik-SANG … 4?tab=featuresTab

Благодаря, Аиша! Hug
С безплатен монтаж.

# 163
Има нова възможност за създаване на шаблони.
Старият вариант, доколкото помня, беше по време на самия превод да се направи отметка.
Сега, като се избере вече направен превод, дава няколко възможности - създай шаблон, повтори превода, изтегли документ и докладвай проблем.

# 164
Лихвата в Kaсичката е ден за ден. Ще получиш на 1-ви сумирана лихвата спрямо всеки ден от месеца.

Това май не е така в крайна сметка. Днес от банката ми казаха, че лихвата се базира на това , което е на 31во число. Демек, ако цял месец съм имала 10000лв., а на 31ви имам вече 20лв, лихвата се изчислявала за 20лв. Е , утре ще разбера.

Общи условия

Активация на акаунт