Въпроси за TBI Bank - 4

• 16 771
  • 410
  •   1
Отговори
# 135
  • София
По - добре през сайта на продавача с 0% лихва, но внимавайте вноската да е точно колкото цената делена на 20. Да не Ви сложат застраховка. Имате право да я откажете и да си платите само цената.

# 136
Не купувам нищо на изплащане, но сега обмислям да се възползвам от такъв вариант, за климатик за наематели.
Бихте ли ме ориентирали, този кредит ли да взема, който ми предлагат в приложението, или в Технополис с техните брокери да се занимавам? Предпочитам първото.

И ти се подхлъзна а? Simple Smile . Само внимавай, че пишеха тук всичко без такси и добронамерено, но някакви допълнителни кредити подписваш без да знаеш, по - скоро трябва да се откажеш категорично, иначе се подписваш доброволно.

# 137
Да, точно за това питам. За допълнителни кредити.
Сигурно ще си платя с мои пари, да ми е мирна главата.
Имат с 0% лихва, да, затова умувам кой вариант е по-безопасен, точно от гледна точка на скрити условия.

# 138
Аз си ползвам 0% лихва през Технополис доста често. Никакви допълнителни кредити не са ми "набутвали". През ТБИ има лихва, освен ако не изплатиш на 3 вноски мисля.
На мен пък постоянно ми звънят от там да ми обединели кредитите и да им отпуснат още, срещу лихва, естетсвено. И са много изненадани, когато на въороса - Имате ли нужда от допълнителни средства им отговоря с Не.

# 139
Благодаря, Бръм. Ще видя тогава с 0% лихва.

# 140
Здравейте, откога щяха за блокират картите и такса 30 лв

# 141
От утре.

# 142
От утре.
[/quot

Но това е само за сметки, по които няма движение повече от 180 дни, нали? Моята сметка е от април тази година, когато изтеглих приложението. Минали са 3 месеца.

# 143
  • Пловдив
И аз мислех да се възползвам от неон кредита , но сега бая се зачудих дали да го правя. Май в Технополис и аз ще ходя.

# 144
Ако става въпрос за безлихвения кредит от БНП Париба - да се внимава, защото те предлагат и кредит с издаване на кредитна карта, да нямат и те нещо скрито в условията.

# 145
Не, тази оферта гледам. Не е на BNP Pariba.

# 146
С БНП Париба имам, нямам скрити условия, обикновен кредит си е с 0%. Досадно е плащането онлайн, но се преживява.

# 147
Аз винаги си имам едно наум с всяко "безплатно" нещо. То не е направено от добрина, самарянство или някакви други свише сили. Имат си някаква скрита цел. И аз само я предполагам. За човек, пресметлив като Deva - става (ако е това, което си мисля, че им е скритата цел - да ни научат да взимаме кредити, колко е лесно и хубаво (нещо като зарибявките на дилърите)), но повечето свикват и продължават с кредита. Имах приятел, който си накупи една къща боклуци така. И после викаше - ми това пък за какво ми е (една видеокамера, няма да я забравя (колкото климатика за Deva струваше, сега един смартфон прави поне 10 пъти по - хубаво видео). Но нали е само по 100 лв./мес. Simple Smile. Пък и се заиграваше със кредитните консултантки в Технополис, знаеха как да си продават кредитите, пък и бяхме млади.

ПП. Deva, не смятам че климатик за 900 лв.  ще върши добра работа, пък дори и за квартиранти (не че хората са животни като са квартиранти Simple Smile ). Но изкарват колкото гаранцията. Е има някои и на късмет повече. Свързано е с монтаж, после има проблем с гаранционните условия, кой, какво е монтирал, прехвърлят отговорнисти ... Аз бих ти препоръчал търговец фирма с монтажна група. Но ти си знаеш.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 04:20 от Seiko7075

# 148
Сейко, благодаря за съветите. Същата марка климатик го има майка ми. Работи безупречно вече 5 години.

# 149
Купих климатика преди малко. С мои средства.
Питах за вариант с 0% лихва, консултантът ми изпрати една девойка от Пощенска банка. Казах, че искам от ТБИ. Не можело. Офертите с 0% се редували между банките и тази седмица било ред на Пощенска. Почна да ми обяснява за варианти 10/20 месеца, но пък да имам първоначална вноска, нямах време изобщо да я слушам и си прехвърлих пари от касичката.  Не са за мен кредитите и разсрочените плащания. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт