Въпроси за TBI Bank - 4

• 16 547
  • 402
  •   2
Отговори
# 120
Плащането с карта как да стане без движение по сметката като от нея идват парите? Grinning

# 121
  • София
Преди месец-два писах, че си заредих картата Неон безплатно през тяхното приложение с карта Мастеркард от Изипей (незнам как е точното име на тази операция) в която бях внесла кеш на техен банкомат.
Обаче онзи ден останах неприятно изненадана, че вече тази карта не получава код по СМС за оторизация, а трябва да инсалираш приложението на ипей и от там, съответно пък в приложението на ТБИ се получава грешка при този вид зареждане и няма как да се направи, така че се наложи да направя банков превод с такса 1лв., не че нещо фрапиращо, но другия метод беше много лесен.

# 122
  • София
Преди месец-два писах, че си заредих картата Неон безплатно през тяхното приложение с карта Мастеркард от Изипей (незнам как е точното име на тази операция) в която бях внесла кеш на техен банкомат.
Обаче онзи ден останах неприятно изненадана, че вече тази карта не получава код по СМС за оторизация, а трябва да инсалираш приложението на ипей и от там, съответно пък в приложението на ТБИ се получава грешка при този вид зареждане и няма как да се направи, така че се наложи да направя банков превод с такса 1лв., не че нещо фрапиращо, но другия метод беше много лесен.

И TBI какво са виновни, че Изипей са решили да сменят условията за работа с техни карти?

# 123
а трябва да инсалираш приложението на ипей и от там, съответно пък в приложението на ТБИ се получава грешка

А защо не си инсталираш приложението на ePay? Просто иска едно потвърждение - което го правиш, като си влезеш в прил. ePay. Няма вече SMS-си наистина за потвърждение.

# 124
Масово банките вече спират използването на смс-и, включително и ТБИ за потвърждение на онлайн плащания.

# 125
В момента аппа ми е превключил на английски, показвайки български в настройките и не мога да правя никакви операции, вкл и да прехвърля от касичката в основната. Нямам чакащи ъпдейти.
Как е при вас?

# 126
  • София
И при мен се смени на английски, но си прехвърлих успешно от касичката в картата.
Пробвах да сменя езика от настройките, но неуспешно. При мен само това е бъг.

# 127
При мен си е в ред.

# 128
Явно питат за тази такса от 30лв.
Плащането с нея  пак си означава превод  .
Няма как да има такса,ако се използва картата+ сметката към нея.

Да, това имах предвид, дали ако се използва за плащане картата това е достатъчно да не се начислява такса

# 129
Тя по принцип не се отнася за картата. Само за други разплащателни сметки и за Свободни пари.

# 130
  • София
Както съм написала инсталирах приложението на ипей, но приложението на ТБИ след въвеждане на данните на картата и натискане на линка към ипей дава грешка и не отразява операцията, въпреки, че съм дала потвърждение в ипей.

# 131
Не купувам нищо на изплащане, но сега обмислям да се възползвам от такъв вариант, за климатик за наематели.
Бихте ли ме ориентирали, този кредит ли да взема, който ми предлагат в приложението, или в Технополис с техните брокери да се занимавам? Предпочитам първото.

# 132
Не купувам нищо на изплащане, но сега обмислям да се възползвам от такъв вариант, за климатик за наематели.
Бихте ли ме ориентирали, този кредит ли да взема, който ми предлагат в приложението, или в Технополис с техните брокери да се занимавам? Предпочитам първото.
Някой път имат кампания онлайн магазините за 0% лихва. На място не знам дали предлагат също 0% лихва. И защо точно Технополис?

# 133
Защото имат безплатен монтаж и ти доставят до вратата.

# 134
Защото имат безплатен монтаж и ти доставят до вратата.
Не знаех. Също видях, че имат 0% лихва за 20 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт