Въпроси за TBI Bank - 4

• 27 896
  • 664
  •   2
Отговори
# 420
Много ти благодаря, Марти! Знам си аз, че сериозни ще са таксите. Само не знам като не е на падежа дали няма да има неустойка. Всичко мога да очаквам от ПИБ. Аз отдавна се разведох с тях. Blush

# 421
По принцип преводите в долари са скъпи при всички банки, минават през swift и явно там таксите са високи. В ТБИ дава такса 25 евро за превод в долари.

# 422
Ясно. Ще тегли на каса, но по мои сметки, договора е в нея, чак януари 2027 е падежа. Дори и без лихва, може да сложат някаква такса.

# 423
От два дни не мога да си платя сметката към А1 през приложението на ТБИ. В началото на месеца имах две други задължения, които платих нормално, но сега постоянно ми излиза "Грешка"(нещо се обърка). Приложението ми е актуализирано, не се нуждае от ъпдейт. Извън страната съм, но плащанията към предни 4/5 задължения си минаха нормално.
Някой с подобен проблем?

# 424
Аз плащам през приложението на А1. И ползвам отстъпка 2 лв. Обаче трябва да е активирано автоматично плащане.

# 425
  • София
На мен ми излиза постоянно това "Грешка" Опитах се да заредя от първа инвестиционна картата си Неон. Потвърдих  но парите не пристигнаха. Опитах още 3 пъти с СМС, но не стана. Говорих с банката и ми казаха, че причината не е при тях, а в ТБИ. Говорих и с ТБИ и оператор ми каза, че съм надвишила опитите си за месеца! За първи път чувам такава глупост - банка да има лимит на операциите с които да заредиш картата си! Да искаш да вкараш пари от друга банка в тяхнятя и да не ти дават!

# 426
  • here and now
Току що заредих от ДСК. Стана веднага.

# 427
Аз плащам през приложението на А1. И ползвам отстъпка 2 лв. Обаче трябва да е активирано автоматично плащане.

Ха, това не го знаех. Жена ми е на абонаментен план към А1. Трябва да е запаметена карта ли? В приложението на А1? Откога съществува тази отстъпка? Много ме е яд. Само че, не знам дали става, че тя е с един много стар договор който все я търсят за преподновяване. От 2018 год. Дали ще стане? Май ще питам в друг форум.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 10:03 от Seiko7075

# 428
Това за отстъпката е старо. Но от тази година е само при автоматично плащане, Сейко. Със запаметена карта.

# 429
Това за отстъпката е старо. Но от тази година е само при автоматично плащане, Сейко. Със запаметена карта.

И не само със запаметена карта, а и с отбелязано "автоматично плащане". Ние го ползваме от края на миналата година, когато прехвърлихме номерата към А1.
На мен ми стана странно, че договорът е от 2018 г. и не е преподписван. На каква тарифа е? От 2018 г. все на една и съща такса ли е?

# 430
Да, с активирано автоматично плащане.

# 431

И не само със запаметена карта, а и с отбелязано "автоматично плащане". Ние го ползваме от края на миналата година, когато прехвърлихме номерата към А1.
На мен ми стана странно, че договорът е от 2018 г. и не е преподписван. На каква тарифа е? От 2018 г. все на една и съща такса ли е?

Ами на някакъв план тогава го намерих супер забутано в сайта (SPECIAL). За хора с ТЕЛК. (тогава ѝ беше 50% сега е 100% за съжаление). Толкова забутан, че в офиса на нашия град не бяха и чували за него. 3000 МБ (+8000 MB за страни в ЕС каквото и да значи), 2000 мин към 5 приятели, 1000 мин към всички, 1000 мин мисля че бяха към 0700. 11,99 лв. Сключихме го онлайн с куриер. От тогава не е променян. Обаждат ѝ се периодично, казва ще дойда и не отива Simple Smile. По принцип не  е задължително да се продължава договор. Аз бях така 10 години на ГЛОБУЛ някога до 2018 год. Обаждаха ми се казвам ще мина. Майка ми също с една лека актуализация от 2008 год.

Дева, не искам и да знам от колко години е това, щото вече си изчислявам загубите и се ядосвам: 2х12хХ (години).

# 432

Ами на някакъв план тогава го намерих супер забутано в сайта (SPECIAL). За хора с ТЕЛК. (тогава ѝ беше 50% сега е 100% за съжаление). Толкова забутан, че в офиса на нашия град не бяха и чували за него. 3000 МБ (+8000 MB за страни в ЕС каквото и да значи), 2000 мин към 5 приятели, 1000 мин към всички, 1000 мин мисля че бяха към 0700. 11,99 лв. Сключихме го онлайн с куриер. От тогава не е променян. Обаждат ѝ се периодично, казва ще дойда и не отива Simple Smile. По принцип не  е задължително да се продължава договор. Аз бях така 10 години на ГЛОБУЛ някога до 2018 год. Обаждаха ми се казвам ще мина. Майка ми също с една лека актуализация от 2008 год.

Дева, не искам и да знам от колко години е това, щото вече си изчислявам загубите и се ядосвам: 2х12хХ (години).

Не е чак толкова от много години това, не се ядосвай. Чудно ми е, че договорът не е актуализиран служебно. Иначе всички биха си стояли на стари договори на ниски тарифи. Възможно е да важи за инвалиди.

# 433
Ами не знам. На майка ми си беше един най - обикновен договор на ГЛОБУЛ от 2006-2007 год., после ТЕЛЕНОР, сега ЙЕТТЕЛ. Но там има само минути тя   е с телефон с копчета. И примерно беше на 7-8 лв., сега е на 9 лв. и нещо. Преди 3-4 год. го качиха. Звънят ѝ по 2-3 пъти в годината. Аз също бях на някаква тарифа на Глобул примерно 10-12 лв. от 2008 г. най обикновена до към 2016 г. Но ме подлъгаха с някакви минути, по ниска такса, преподписах, то пък било за две години на половин такса, после ставаше двойно и мн неизгодни условия и минах на ваучер (трудно с триста зора, от абонамент на ваучер, но става) и аз съм без интернет само на тел. с копчета.

Намерих го плана на жена ми, още си е валиден: ПЛАН Явно защото е специален, затова не са го индексирали. На майка ми защото вече е пенсионер, сигурно пак има някаква причина.

Питах в един друг специализиран форум, няма я отстъпката от 2 лв. за този план, при плащане през приложението.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 15:42 от Seiko7075

# 434
Само да попитам Бигбанк нямат мобилно приложение нали? Само през компютър?

Общи условия

Активация на акаунт