Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 28 419
  • 413
  •   1
Отговори
# 390
Много вкусно това хлебче от Била.
Някой работи ли там да каже какво съдържа и ще се задържи ли повече време или е временно.
Бабин хляб със семена

Това хлебче го има и във Фантастико. Понякога Simple Smile
То май са два вида - със семена и  "обикновено".

# 391
Май имаше още един вид в единият магазин, но беше царевичен. Може и да бъркам. Ще опитам и него, ако е царевичен, ако е чист не  искам

# 392
Под "обикновен" визирам без семена. Не бях очарована, защото беше много мазен. Със семена повече ми харесва.

# 393
И на мен така,  но със селските хлебчета със семена в Лидл. Със семена бяха много по-вкусни, а те взеха, че спряха тях и оставиха само обикновените.
Мерси, значи няма да го пробвам!

# 394

Коя моцарела купувате от Билла?

Тази, която е със синя опаковка, има кръгчета от сирене и домати с босилек на картинката.
Нея я сравнявахме като вкусови усещания с такава, донесена от Сицилия.

Купувала съм и Зотарела и тази моцарела на Клевер, прави ми впечатление, че напоследък няма никаква и то не рядко.

# 395
В Кауфланд забелязвам напоследък, че няма почти никаква моцарела (от тази в саламура). Аз харесвам много тази на тяхната марка, дано да е временно.

# 396
В Кауфланд забелязвам напоследък, че няма почти никаква моцарела (от тази в саламура). Аз харесвам много тази на тяхната марка, дано да е временно.

Миналата седмица съвсем случайно минахме през един непознат за нас К. в Студентски град.
Моцарела имаше, не помня точно коя беше, не сме купували.( в саламура)

При толкова много магазини е невъзможно човек да се ориентира какво има и няма.

Днес, братовчед ми е ходил в Лидл за необходимостите си, за колата. Няма това на намалението, въобще не са го получавали.
За София, Хаджи Димитър.

# 397
  • Бургас
За мен това са рекламни трикове!
Част от ,,промоциите,, да ги няма ,,уж,, или да липсват в някои филиали!

# 398
За мен това са рекламни трикове!
Част от ,,промоциите,, да ги няма ,,уж,, или да липсват в някои филиали!

Напълно съгласна.
Не е от вчера...!
Преди години многократно съм ходила за флашки в К.
Нямаше. Не ги били получили....

# 399
  • София
Аз вчера купих за пръв път от топлата витрина на Била - ами салатата беше прокиснала, а в кюфтето имаше остатък от ръкавица.
Пратих снимка по месинджър - извиняват се и това е, лек ден Joy
Ръкавицата е на шеф Ангелов...той така готви за семейство си..

# 400
Аз вчера купих за пръв път от топлата витрина на Била - ами салатата беше прокиснала, а в кюфтето имаше остатък от ръкавица.
Пратих снимка по месинджър - извиняват се и това е, лек ден Joy
Ръкавицата е на шеф Ангелов...той така готви за семейство си..
Joy
За мен лично е по-скоро ужасно.
Намирала съм какви ли не живи и неживи организми, нямала съм желание да пиша.
Доколото споделям с познати, приятели и сега тук все по-зле и зле става.
Магазината мрежа става все по и по-гъста. Angry

# 401
  • Бургас
Аз съм спряла от години да купувам храна от топлите витрини на Билла. Месо и колбаси от витрините на Кауфланд.
В Т маркет, съм влиза 1-2 пъти.

Аз бих им показала, какво предлагат!

# 402
Значи този Т маркет най-не го харесвам. Не стига , че етикетите им не са в час, но и работниците се държат ужасно с клиентите , поне в този в , който от време на време влизам. Трябваха ми гъби , вземам едно пакетче и се оглеждам за дата на годност , такава няма. Питам на касата , не знаела тя , така им ги носели. Аз сега мога ли да пусна една жалба някъде? В КЗП?

# 403
  • Козлодуй
Зеленчуците нямат надписан срок на годност тъй като се преценяват по свежест Simple Smile Дори и в най-скъпите магазини няма да видиш срок на годност на марулята например, а като увехне я хвърлят - преценяват се на око Simple Smile Предвид това касиерката е помислила, че просто се заяждате Simple Smile Има хора без работа които си търсят скандали без да имат повод за това Simple Smile

# 404
Не се заяждам . Ето , че научих нещо ново, просто защото са пакетирани , затова попитах

Общи условия

Активация на акаунт