"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 140 062
  • 3 811
  •   8
Отговори
# 3 465
Къде пише 300 процента?

От достойната за уважение упоритост на трима човека да поддържат огъня в темата, разбрах, че докато не застанем на едно от първите места в Европа, не бива да влизаме в ЕЗ и въобще да дишаме.

Ами, да ви кажа, през нашия живот едва ли ще стане. От много ниско тръгнахме просто.

# 3 466
  • Обран бостан ;)
Къде пише 300 процента?
Скрит текст:
Иначе,от достойната за уважение упоритост на трима човека да поддържат огъня в темата, разбрах, че докато не застанем на едно от първите места в Европа не бива да влизаме в ЕЗ и въобще да дишаме.

Ами, да ви кажа, през нашия живот едва ли ще стане.

Беше сарказъм от моя страна.

Ама и 100% не ви стигат, а Trollface

# 3 467
Напротив. Една руса дама- политик каза, че след приемането на еврото, доходите ще скочат 300%.

Не уточни обаче нашите или нейните. Trollface

Захариева: Данните сочат, че след приемането на еврото доходите може да скочат със 108%

Между другото и със 108% да скочат, няма да стигнем Люксембург. Пък и Захариева не е уточнила периода. Ето МРЗ от приемането ни в ЕС до днес е скочила с ~500% (или почти 1000 според калкулатора на Бънди).

# 3 468
  • Обран бостан ;)
Напротив. Една руса дама- политик каза, че след приемането на еврото, доходите ще скочат 300%.

Не уточни обаче нашите или нейните. Trollface

Захариева: Данните сочат, че след приемането на еврото доходите може да скочат със 108%

Между другото и със 108% да скочат, няма да стигнем Люксембург. Пък и Захариева не е уточнила периода. Ето МРЗ от приемането ни в ЕС до днес е скочила с ~500% (или почти 1000 според калкулатора на Бънди).

Аха, аха. Демек, говорила е за следващите 2-3 столетия.

Еееее, добре, че сте вие тук, че да ме просветите.

Отивам да се замразя в криокамера и да се събудя в 23-ти век. Тогава ще сме вече в натурално-обменното общество. Trollface

# 3 469
Е, и? Някой ни е обещал, че още преди еврото на стане официална валута, ще сме настигнали Люксембург ли? Или докато не настигнем Люксембург не трябва да сме в ЕЗ? Нека си даваме сметка за ниския старт все пак.
Няма нужда да настигаш  Люксембург, критериите са ясно написани, нашите ги натъкмиха, другите се направиха, че не виждат, но щом считате това за нормално и достойно, добре.

# 3 470
Бънди, нищо не викам. Както стана ясно, русата дама съм я пропуснала. Виждам едно доста неясно изказване на човек, който поне в моите очи не е особено достоен за уважение. Доходите може да се увеличат, ама може и да не, и не е ясно кога. Ми хубу. Дори и да се абстрахираме от процента, който бил ирония, тя нищо не обещава. Нали за това се хвана. Че някой си ни обещал нещо.

Нана, считам за нормално и достойно страната ни да се движи по европейския ѝ път, да.

# 3 471
  • Обран бостан ;)
Бънди, нищо не викам. Както стана ясно, русата дама съм я пропуснала. Виждам едно доста неясно изказване на човек, който поне в моите очи не е особено достоен за уважение. Доходите може да се увеличат, ама може и да не, и не е ясно кога. Ми хубу. Дори и да се абстрахираме от процента, който бил ирония, тя нищо не обещава. Нали за това се хвана. Че някой си ни обещал нещо.

Нана, считам за нормално и достойно страната ни да се движи по европейския ѝ път, да.

Те пък като са ни обещали, се едно са го изпълнили. Stuck Out Tongue Winking Eye

Това за европейския път се изтърка. Измислете нещо друго.

От нам си колко години разни хора ни водят по разни пътища и все сме в батака.

Скрит текст:
Сега щеше да ми кажеш, че този път е различно. Wink Познах ли ?

# 3 472
Ох, по европейски път през български магистрали си е зор...че и рекета като сложиш,още по зорлем

# 3 473
Едно и също се предъвква по 100 пъти. Има изнесени статистически данни на европейски агенции. Бг е увеличила заплатите, но пак не е добре на фона на другите държави в ЕС. Пак на едно от последните места.

Бг можеше да "увеличава заплати" когато всичко беше държавно. Сега налага законово едни заплати и събира данъци върху тях, ама това човек, който е бачкал цял живот на заплата не може да го разбере.
Чак пък такъв буквализъм и издребняване с едничка цел заяждане?!
 Под Бг се има предвид бизнесът, работодателят или "в Бг", или го наречи както искаш. Използвах краткото Бг с мисълта, че ще се разбере какво имам предвид, да бъда по- кратка, а не някой да се закачи на дребно, за да ме апострофира и да пиша километрични обяснения.

# 3 474
Който не си е увеличил доходите досега, няма и с еврото да ги увеличи. То е до начин на живот и начин на мислене. Валутата е без значение.
Еврото е важно за стабилността на държавата, не за забогатяване  на отделни хора.

# 3 475
Единственото общо между водната криза и ЕС е, че имаше не една и две възможности да се обнови водопреносната мрежа със средства от ЕС, които бяха окрадени. Така че да кажем на хората в Плевен, че водната криза има нещо общо с ЕС и ЕЗ е като да им кажем, че има водна криза, защото още сме с лв. И двете са еднакво верни.

# 3 476
  • Пловдив
Ами, някои хора се държат като партията майка. Обичаен соц похват. Само нейната истина и никоя друга. Всеки има право да е съгласен, да не е съгласен, да протестира, да изказва мнение. Партията може да си тропа, времената вече са други.

# 3 477
  • Обран бостан ;)
Единственото общо между водната криза и ЕС е, че имаше не една и две възможности да се обнови водопреносната мрежа със средства от ЕС, които бяха окрадени. Така че да кажем на хората в Плевен, че водната криза има нещо общо с ЕС и ЕЗ е като да им кажем, че има водна криза, защото още сме с лв. И двете са еднакво верни.

Не сте ме прочели правилно.

Искам да им кажете че :

Българите живеят в пъти по-добре и интеграцията в ЕС е единствената причина.

Идете им го кажете. Стиска ли ви ? Trollface

# 3 478
Желязков обеща. Догодина с влизане в ЕЗ ще имат и вода

# 3 479
  • София
Как пък след 10 години прроблеми с водата сега се загрижихте?
Аз за себе си съм убедена, че никога не съм гласувала за нито една политическа сила, виновна за това.
За вас, не съм.

Общи условия

Активация на акаунт