"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 285 797
  • 7 670
  •   3
Отговори
# 5 265
ЕС се намесва, без да се натрапва,  Григор Лилов има статия за фотоволтаиците. Графики как произвеждат нощем ток. В Кавички. Разчува се, вече не "произвеждат".  Зеленият ток  е обявено скъп, та точат, но не става винаги. Не може по нашенски , " в семейството" да става вече. Колкото да не се харесва, има добро влияние.

# 5 266
  • Буркина Фасо
ЕС се намесва, без да се натрапва,  Григор Лилов има статия за фотоволтаиците. Графики как произвеждат нощем ток. В Кавички. Разчува се, вече не "произвеждат".  Зеленият ток  е обявено скъп, та точат, но не става винаги. Не може по нашенски , " в семейството" да става вече. Колкото да не се харесва, има добро влияние.
ти разбираш ли написаното ?

# 5 267
Не го разбирам.
 За теб
 нашите се изхитрили да им плащат тока, дето произвеждат като зелен. Фотоволтаик нощем работи на пълна пара, в кавички.  На книга, с молива
 Стигнало до ЕС,  и това спряло.
 Ми така пиша, както говоря, прескачам думи по подразбиране ,не винаги  ама се случва.

# 5 268
  • София
От Пощенска - как ще работят каналите за разплащане по часове.
Скрит текст:

Айде, да идва 1 януари, че да свършват драмите на Костя. А ние, толкова преживяхме от 89 г. досега, че ще се справим с всичко.

# 5 269
  • Буркина Фасо
Не го разбирам.
 За теб
 нашите се изхитрили да им плащат тока, дето произвеждат като зелен. Фотоволтаик нощем работи на пълна пара, в кавички.  На книга, с молива
 Стигнало до ЕС,  и това спряло.
Ми така пиша, както говоря, прескачам думи по подразбиране ,не винаги  ама се случва.
съсредоточи се де. за къде си се забързала? по подразбиране много прескачаш и почти винаги се случва. Grinning

"зелен" ток е и този от АЕЦ. а от волтаиците го складират в батерии през деня за да го използват през нощта.

# 5 270
Ами статията показва отделно от батериите, все пак Григор Лилов не е хлапе. И там му посочиха същото за батериите, не е това, крадат.

# 5 271
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Аз внасях застраховка 10 години и ми стигна за едни обувки - 43 лв.
 Много мило е деца на издръжка да  разказват как нищо не е ставало тогава.
  А винаги има някой да не  е  усетил трус. Обстоятелства разни ,но не  и за обикновен селянин/гражданин на страната.
И сега  каквото да стане ,някой няма да усети.

Е, щом ти го казваш съм спокоен, че нищо няма да усетя. Joy

# 5 272
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз внасях застраховка 10 години и ми стигна за едни обувки - 43 лв.
 Много мило е деца на издръжка да  разказват как нищо не е ставало тогава.
  А винаги има някой да не  е  усетил трус. Обстоятелства разни ,но не  и за обикновен селянин/гражданин на страната.
И сега  каквото да стане ,някой няма да усети.

Е, щом ти го казваш съм спокоен, че нищо няма да усетя. Joy
Може да оставят темата до края на януари, тогава ще пишем какви са усещанията ни, какво е в реала.

# 5 273
  • Обран бостан ;)
По-интересно ще ми е какво ще пишат местните евроентусиасти. Wink

Освен ако не вземат да послъгват, но както всички знаят, тук никой за нищо не лъже.  Joy

# 5 274
И там му посочиха същото за батериите, не е това, крадат.
Кой и какво краде?
Между другото, доскоро бях убеден, че финансовата неграмотност е присъща за двехиядниците и зетките. Ама явно не е така. Това по повод спестяването по време на инфлация

# 5 275
Пари крадат. Данни показват, че фотоволтаици работят с пълна пара нощем, батериите дето изпразват са отделно и има данни колко ток пускат. Това е в усвоени пари.
  Човекът разследва ,показва графики на двете, на батерии и фотоволтаик по нощите. Това стига до ЕС и фотоволтаиците вече не произвеждат нощем ток. Опитах се ясно да  е.

# 5 276
Не не става нищо ясно. Плащането за зелена енергия става от преноса. Плащането става по мощност или толкова колкото е дръпнал товара. Или нещо не си разбрала или някой когото си слушала съвсем е объркал понятията.
ЕС не плаща нищо, тя има програми за подпомагане на едиколкоси мега зелена енергия.

# 5 277
Добре, пишем в графа неясно.

# 5 278
  • София
Ще има 97 година, ако НЕ приемем еврото.
пускаш страшки.
мислиш, че веригите ще се изнесат от БГ?

Аз пускам страшки? Цялата анти-евро кампания се базира върху страшки на болни мозъци, които фалираха лева още 97' година, а сметките им са изцяло в евро.

# 5 279
  • Буркина Фасо
дори да не приемем еврото сега няма да има 97-ма. 
ядене ще има.

Общи условия

Активация на акаунт