"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 162 034
  • 4 463
  •   1
Отговори
# 3 240
Да ти имам асоциациите. Сега няма ли поддръжка? Нови пари за подмяна на  износени? Кое  е новото.
  То   и избори/че това свързах/се правят на 4 години , но ние   два-три пъти годишно ,докато някакви станат доволни.
За погребение не е сигурно ,понякога повече пъти се прави.

# 3 241
30 години сме във валутен борд, не сме имали страхове за смяна на курс, за падане на борда щото някой така е решил, инфлация общо взето не е стигала нивата, които стигна последно откак се заговори за влизане в ЕЗ.
Прочети за валутния борд на Аржентина. Тя го имаше преди нас, много хубаво нещо... до момента в който не издиша. Така че непоклатими бордове няма.

# 3 242
  • Обран бостан ;)
https://www.vesti.bg/bulgaria/kakvo-da-si-kupim-sys-spestenite-l … a-ekspert-6238201

Експерт съветва в какви дълготрайни продукти да инвестираме спестените левове в брой преди еврото
Така хем ще изпреварим инфлационните процеси, хем ще се освободим от наличните пари в брой, а ще започнем да спестяваме от приходите си през следващите месеци, които при много хора постъпват по банков път и ще могат да се възползват от безплатното превалутиране на сметките при настъпването на 2026 г.

Експерт го е казал, не аз. Sunglasses

# 3 243
  • Буркина Фасо
по-дълготраен продукт от ракията не се сещам.
хем старее, хем хубавее  Simple Smile

# 3 244
И ще я пестиш ли?!

# 3 245
  • Буркина Фасо
като си купя 1 тон искам или не ще се пести. не мога наведнъж да я изпия Grinning

# 3 246
  • Обран бостан ;)
по-дълготраен продукт от ракията не се сещам.
хем старее, хем хубавее  Simple Smile

Между другото, идеята никак не е лоша.
Нищо не ми пречи да купя 10-тина бутилки от любимата си ракия и да ги сложа в мазето.
Ще се води ракия от "левовата епоха".  Wink

По-повод политическата кирза във Франция, мой познат направи много точен коментар:
"Уж, като въведем еврото ще сме като тях, а то, май те ще станат като нас".

# 3 247
Много мижав интерес днес към протеста на възраждане. Едва около 500 човека развяващи знамената на Пежо, Йоло Денев, бабата дето танцуваше шамански танци и Волгин, който няма нищо против да получава заплата в евро.В четвъртък пак щели да се събират и да правят нещата като в Непал.

# 3 248
  • Буркина Фасо
ами тълпата не беше малка все пак, но от камерите на различните телевизии се виждаха хора, които не са в тълпата, а седяха настрани и вееха знамена. очевидно са били там заради протеста.
не е толкова важно колко народ са на протест. на протестите на майките са малцина присъстващи, което не омаловажава проблема.

# 3 249
  • София
https://www.vesti.bg/bulgaria/kakvo-da-si-kupim-sys-spestenite-l … a-ekspert-6238201

Експерт съветва в какви дълготрайни продукти да инвестираме спестените левове в брой преди еврото
Така хем ще изпреварим инфлационните процеси, хем ще се освободим от наличните пари в брой, а ще започнем да спестяваме от приходите си през следващите месеци, които при много хора постъпват по банков път и ще могат да се възползват от безплатното превалутиране на сметките при настъпването на 2026 г.

Експерт го е казал, не аз. Sunglasses

Очаквам същите, дето зареждаха по 150 ролки тоалетна хартия през локдауна да правят същото и сега. JoyJoyJoyJoy

# 3 250
  • София
Няма сандвичи със сирене, няма хора. Grinning И пак - събота, обяд, септември и хора няма, пак с автобуси идваха.

# 3 251
Какво лошо има в това, да се поразходиш, да изядеш един безплатен санвич или да си направиш една екскурзия до столицата. Така и така е ясно, че протестите у нас са като кучетата и кервана.

# 3 252
Много хора отдавна се светнаха, че протести се организират по 2 причини: да се изпусне парата през свирката и да се лишат хората от вяра, че нещо се постига с протести. Видно е, че работи. Има обаче и друго което също работи- гладът е по- силен от тока. Тук истински глад под формата на гладомор няма да има, но хората се научиха да живеят на по-- различно ниво- екскурзии
и почивки у нас и в чужбина, удобства у дома, платени занимания за децата, всеки в собствена кола, разкрасителни процедури и редовни излизания по заведения и разни други благинки. Отказването от тях не може да стане лесно вече. Та....ще видим...

# 3 253
Аз съм за еврото, с години се говори че сме най-бедните в Европа и сега ща се разбере така ли е или не
защото бурканбанк е най - сигурната  за по-възрастните..чувала съм какво е било преди валутния борд
когато долар/марка са били 1 към 3000 и стабилния лев сега е заради курса лев/евро

# 3 254
  • София /Абсурдистан
Има ли още някой да съмнява, че сме най-бедните и с най-крадливите политици Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт