"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 283 678
  • 7 623
  •   10
Отговори
# 5 535
С еврото е свързано,да.Пазарува се повече от нормалното, и освен това и се тегли кеш, както съветват вече месеци...Така че не, не е свързано с празниците.Не за първа година имаме Коледа и Нова година...

Също и не за пръв път банкирането на ДСК не е достъпно.

December 20, 2024
Нормалното функциониране на мобилното банкиране DSK Smart и интернет банкирането DSK Директ е възстановено. Благодарим ви за търпението!

30 Окт. 2024
Мобилните услуги на Банка ДСК блокираха този следобед.

May 10, 2023
Здравейте,
В момента достъпът до онлайн банкирането ДСК Директ е затруднен. Екипът ни работи приоритетно по отстраняване на проблема.
Междувременно, може да използвате мобилното банкиране DSK Smart за всички свои ежедневни банкови трансакции.
Извиняваме се за причиненото неудобство.

# 5 536
От новините:

"На пазарите и чейнджбюрата в Одрин вече не приемат левове" Yum

# 5 537
Ама моля ви се - банкирането дали ще работи зависи от конкретната банка, ДСК и ОББ редовно по празници се сриват. ОББ днес се влачи като бит п..ст. Аз имам жалба срещу тях до БНБ за спиране на достъпа до парите ми за повече от 72ч от 2023г Simple Smile , тогава евро нямаше, но успяха да оплескат системата.

Гледайте да работят картовите плащания и тегленето в брой Simple Smile
Платих си сметките през седмицата и следващите ми текущи плащания ще са след 10-12.01. Надявам се до тогава да са си наместили инф. системи

# 5 538
  • Буркина Фасо
Добре, Барса! Заради еврото е, то е виновно. И миналата година,  по-миналата година е било виновно то.
Ти имаше ли проблеми с банките и парите в брой при деноминацията?  Имаше ли проблем на д,.01.2000г? Банките си тестват системите, там няма да има проблем. Проблем създават хората с тяхната липса на мярка и адекватно планиране.
точно заради еврото е това допълнително теглене на пари. всекидневно ни казват по медиите, че е добре да имаме пари в кеш за всеки случай докато се нормализират нещата през първия ден на януари.  аз използвам карта, но теглих пари защото може да имам проблем с картата. подготвям се да не съм мобилен Simple Smile
като гледам банкоматите около мен и други теглят левове. не съм видял неработещи банкомати при нас.

# 5 539
А навалицата по веригите, а задръстените паркинги, а километричните опашки пред касите, а отрупаните колички с продукти за какво са? Пълни глупости пишете. Идете да видите в Кауфланд какъв ад е и после ми говорете, че причината не са празниците.

# 5 540
  • Буркина Фасо
това го има всяка година.
сега към това добавяме и извънредното теглене на левове.

# 5 541
И проблема с банкоматите го има всяка година, без да добавяме нищо. По нагоре ти цитираха съобщения, от които става ясно че това не е нов проблем.

# 5 542
Вчера от обяд нямало пари в банкомат, затова имсше табела, че не работи. На мен ми трябваха малко пари за зеленчуков пазар, затова теглих на каса. Предупредиха ме за 31 и 1 да имам кеш, че няма да може да се плаща с карти, нито банкомати ще работят. Реших, че не съм разбрала, как два дни? Да, за два дни ставало въпрос. ДСК, клиент съм, защото преди години при екстрена ситуация ми даде най-добра оферта, но това няма особено значение.

# 5 543
Не знам в соя банка сте, но на пос терминалите и банкоматите им трябват само няколко часа, за да мине промяната.

# 5 544
  • Буркина Фасо
И проблема с банкоматите го има всяка година, без да добавяме нищо. По нагоре ти цитираха съобщения, от които става ясно че това не е нов проблем.
говоря от моя гледна точка. проблем (някъде) с банкомати има, разбира се, особено по празниците. тази година ги натоварваме още повече заради допълнително теглене (не за пазаруване). аз също теглих лева. други години по това време не съм теглил.

# 5 545
На техниката не и трябва много, на устройството пред нея  трябва.
 Още малко да  я научат . И пералнята да простира  е на ред.

# 5 546
Днес ходих до клон на ОББ и докато чаках дочух разговор между служители, че всички банкомати са им готови за еврото. Няма незареден и  проблемен. Това за нашия град. И стартови пакети с монети имаше.

# 5 547
Реално нужда от кеш ще имат само тези, които ще посрещат НГ в ресторант. На 01-ви кгато се събудите и си изпиете кафето, банкоматите и пос терминалите вече ще работят.

# 5 548
Е, да де, ама ходи им разправяй.

# 5 549
За банкоматите,  не е много сигурно дали ще работят. И пос терминалите

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 00:23 от Moderator3

Общи условия

Активация на акаунт