"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 273 902
  • 7 428
  •   1
Отговори
# 5 895
Някакъв е изтеглил евро от банкомат в Слънчака двадесет секунди след полунощ. Подозирам че тоя е шебек планирал да насмете и обърка банкомата – започнал е процедурата по тегленето секунди преди полунощ с цел да изтегли парите няколко секунди след полунощ и да види дали банкомата ще запецне. Satisfied

# 5 896
  • София
Защо да е ,,шебек,,? Искал е нещо толкова време, че не е имал търпение. А ако е документирал първото теглене на евро в България, стойността на тези банкноти няма да е по номинала...

# 5 897
  • София /Абсурдистан
Сега проверих, приложението на ДСК не работи. Кога ли ще го пуснат?

# 5 898
Утре към обяд. На ПБ така пише, явно са решили да не работят на първи

# 5 899
Нова акция в лалаленд…Утре копейките в големите вериги, ще изискват от касиерите да им се връща в лева и ако това им бъде отказано, ще връщат продуктите и ще скандират “искаме си лева”. Моля, ако някой стане свидетел на това, да го снима. 😄

# 5 900
Заставам зад тях и ги приканвам да откажат и заплатата си, както и да хвърлят ритуално наличното евро! След това може да продължат с възродителния процес като си купят две крави и да се оттеглят в някоя гора.

# 5 901
Оставете хората свободно да изразяват позицията си, нито пречат, нито помагат.

# 5 902
Всъщност, на мен съвсем физически са ми пречели привърженици на Възраждане да вляза в магазин, да нося маска в мола, да се придвижа необезпокоявано до спешното с ръка за шиене и такива дребни неща, прости ми ако нямам желание за пореден път да ставам свидетел на простотията им на обществени места.

# 5 903
Как ви се струва това от гледна точка на обикновения турчин?
Изнася евтини стоки в България. Най-пресен пример - качествени мебели на половин цена от нашите на пазара
Ако си съгласен ти да работиш за 150лв за да може фабриката ти да изнася много активно много евтини мебели - и ние може да правим същото. Само да не си на мястото на тоя, който произвежда "евтиното", че никак не му е весело. Тая легенда колко е хубаво да ти е обезценена валутата постоянно циркулира и се преразказва без много мислене и осмисляне.

# 5 904
Някои живеем във Варна и не знам колко лесно мислите, че се избягват привърженици на Възраждане.

# 5 905
  • София
Сигурно е лесно, защото нали са много малко - 5 човека на кръст по протестите против еврото и на хорото на площада. Нали така пишехте? Колко пък да е трудно.

# 5 906
Ако си съгласен ти да работиш за 150лв за да може фабриката ти да изнася много активно много евтини мебели - и ние може да правим същото.
Абе не знам дали са 150 лева или май са €700 минимална, €1300 заплащане на учителите в Турция, ама цените на стоките им собствено производство са наполовина на нашите.
Евтин туризъм, евтин износ, инфлация около 2.6% ... Евтина валута. Joy
Сигурно е лесно, защото нали са много малко - 5 човека на кръст по протестите против еврото и на хорото на площада.
Изключително лесно. Въобще не се забелязват ако случайно не са се организирали на сбирка по интереси и също случайно не им се натикаш нарочно

# 5 907
Санди, не знам към коя дата си гледала МРЗ в Турция, но не ще да е скорошна 28 хил турски лири по курс към 30.12 са около 550 евро и тази МРЗ е от 1.2026, интересно колко евро ще са 28 хил лири към 01.07, когато пак ще я актуализират

# 5 908
  • Deutschland/HE
Колко е инфлацията в Турция? Сигурен ли си за 2.6%?

# 5 909
Оставете хората свободно да изразяват позицията си, нито пречат, нито помагат.

Да правиш циркове пред касиерки, които с нищо не са ти виновни, НЕ е изразяване на позиция.

Общи условия

Активация на акаунт