Звездни Компромати- Юни'25

• 276 157
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Glasgow
🤣🤣🤣целия катун Кардашиян под ножа

# 2 221
Поне роклите можем ли да коментираме, слад като целенасочено са се изпляскали навсякъде? А?
А? Роклите може.😅

Ако ги има. Simple Smile

Пиа Милър и синове. Heart
Скрит текст:

# 2 222
  • Варна
Мила Роберт ми се видя доста красива при Мундю. Дали е правила някакви операции по лицето си?

# 2 223
Поне роклите можем ли да коментираме, слад като целенасочено са се изпляскали навсякъде? А?
А? Роклите може.😅

Ако ги има. Simple Smile

Пиа Милър и синове. Heart
Скрит текст:
Това същата Пиа ли е, на Лорънов бивш настоящата жена? И това са синовете й?! Ехааа, нямам какво да кажа освен "браво"! Хубави момчета с кака си.

# 2 224
Майката на Лорън и единият й брат не са поканени на сватбата. Лорън не си говори с него и дори го е съдила, защото той издава връзката й с Безос на медиите. Според слуховете Инкуайърър му плащат 200 000 долара.

# 2 225
  • София
Мила Роберт ми се видя доста красива при Мундю. Дали е правила някакви операции по лицето си?
Без да съм гледала интервюто, но при МонДьо слагат много филтри и всички са доста замазани.

# 2 226
Ама Безос миналата година само е дал 122 милиона за благотворителност ,10 билиона разпределени за 10 години за climate change и още доста charity на парче ....да си направи сватба човека ,един път се живеЙ...

# 2 227
Това същата Пиа ли е, на Лорънов бивш настоящата жена? И това са синовете й?! Ехааа, нямам какво да кажа освен "браво"! Хубави момчета с кака си.

Да, същата е. Синът ѝ Исая е на 21 г., а другият, Ленъкс на 18. Много хубави момчета са наистина, ама с такава майка, изобщо не е изненада.
" Родих дете,  взех детето със себе си на снимките, притеснявах се дали не го застрашавам по някакъв начин. Докато другите се забавляваха, аз сменях памперси", казва тя.
Сега пък се гордее и с право, че е млада майка с красиви пораснали синове.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 15:33 от Eл

# 2 228
  • Glasgow
Ама Безос миналата година само е дал 122 милиона за благотворителност ,10 билиона разпределени за 10 години за climate change и още доста charity на парче ....да си направи сватба човека ,един път се живеЙ...
те тези за climate change ги "оправдаха" вече с тази сватба, дето имаше смешка тези дни- 100 частни самолета отидоха до Венеция за сватба, но ти ползвай хартиени сламки, за да не вредиш на планетата.

# 2 229
Мигел Безос (осиновителят на Джеф, който го е отгледал от бебе) във Венеция.
Скрит текст:

# 2 230
  • Разпиляна във въображението
Иванка Тръмп напуска хотела ден след сватбата
Скрит текст:

# 2 231
Безос осиновен ли е? Не знаех... Знае ли се нещо за биологичните му родители?
Ха, и според Уикипедия Джеф Безос работи в амазон от 5ти юли 1994г.
Аз съм родена на 5ти юли.
А пък 1994 ми беше много хубав рожден ден, защото токът спря и гледахме дузпите с всички комшии в Свищов на улицата на един Юнус вързан за акумулатора на колата... :heart_eyes
Май и тогава се влюбих в Боби Михайлов, ама после акъла ми дойде 🤣

Кимката да беше отишла гола. Тая пижама не е сексапилна 😏
Харесаха ми снимките на Николета и наистина им се радвам, че се събраха с Николай и си създадоха семейство.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 14:57 от Лайкa

# 2 232
Майката Джаки и бащата Тед Йоргенсен го раждат като тийнейджъри. Бащата ги изоставя и тя се омъжва за Мигел Безос, който осиновява Джеф, когато е на една годинка. Когато става на десет, той разбира кой е истинският му баща, но двамата не установяват връзка. В едно интервю преди няколко години Йоргенсен (той почина) се извинява на Джеф.

Джаки и Мигел Безос управляват благотворителната фондация на Джеф. Те имат още две деца, Кристина и Марк, които са в много добри отношения с Джеф. Марк е и космически турист. Ето всички заедно
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 14:46 от Beauty queen

# 2 233
те тези за climate change ги "оправдаха" вече с тази сватба, дето имаше смешка тези дни- 100 частни самолета отидоха до Венеция за сватба, но ти ползвай хартиени сламки, за да не вредиш на планетата.

Мда, бОли ги за климата безовците.....
Кимката е отврат с тези дрехи, дори не е секси, а като парцал.

# 2 234
Кайли и децата във Венеция
Тимъти не е бил поканенен?
Въобще заедно ли са още?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт