Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 115 360
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 285
  • В заешката дупка
Знам, знам…  Моят син е винаги в крак с модата. За разлика от брат си. Затова и не му иска дрехите - най-много някоя тениска. Понеже с френдовете си менкат дрехи постоянно. Само чужди долни гащи не съм намирала още в къщи. Rolling Eyes

# 286
От две-три години са чехлите и джапанките с чорапи.
Някои модели не стават за бос крак, за с чорапи са мислени стелките им.
Хaресва ми.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 15:09 от Al Georgieva

# 287
Моята не менка дрехи, никога...понякога до магазина слиза по джапанки между пръстите и чорап...ужасяващо! 🤣🤣🤣

# 288
Само чужди долни гащи не съм намирала още в къщи. Rolling Eyes
И за това не мога да се обзаложа Simple Smile))

Последно прах чужди кърпи, че се бяха прибрали от  басейна на съседите омотани в техните кърпи. Сестра му носи чуждо заради модата а той защото е бил омазан и окалян от риболов или футбол. Вкл. Обувки. Нови худита изчезват в рамките на седмица две!

В Четвъртък със щерката ходихме да гледаме университета на един съседен щат и аз с кецове и чорапи умрях няколко пъти. Удари 32С на сянка!

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 16:16 от Agent Provocateur

# 289
Агент, едно меме ми беше излязло, майка с тийн на пазар за спешъл суичъри и какво си мисли 🤣
Да, харесва им на момичетата да носят нечия, е, не точно нечия, а на конкретно момче дреха.

Това ли е университета?
Много ми се приучи отново.

Днес разсипвам и разливам каквото хвана.

# 290
  • тук-там
Агент, кой е този уни? Умеят ги американците!
ММ ходи с бирки и чорапи. Много му се потят краката и само на плаж с джапанки е бос. Аз от друга страна винаги съм боса, понякога и с маратонки. Аз като цяло съм леко облечена и през зимата, а за лятото да не говорим.
Днес така:

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 18:11 от mtz

# 291
Ал, Задушница е, за това разливаш.
Сградата на университета много ми хареса.

# 292
  • София
Деси, здрава и щастлива да си!

Аз на работа съм целогодишно със затворени обувка, които винаги нося с чорап. Нямам шанс за сандали.

Преди малко, лежейки на шезлонга на плажа, помислих, че мъжът ми ме побутва. Оказа се земетресение. Странно, че се усети толкова ниско.

# 293
Въй и на мен ми се стори, съвсем леко, но помислих, че нещо ми се мотка...
МТЗ, супер си, фигура мечта...намери някакви по светли сандали за този готин аутфит. Черното много агресивно! Heart

# 294
Да, това е унито - UConn - University of Connecticut - сградите са много и разнообразни -  стар Ню Ингландски чарм + архитектура от 60/70 + нова. Огромен кампус със своя полиция, поликлиника и 4 автобусни линии. И хъски за талисман Wink

PS Пред басейна им с олимпийски размери не мигнах, пред джима им на 4 етажа не трепнах, на 27/7 библиотеката благосклонно кимнах, изцъках като видях сайънс центъра им (модерната сграда от снимката ми) но като чух, че имат йога клас със малки кученца (yoga w/ puppies)  даже аз се ококорих Grinning

Meet mascot-in-training Jonathan XV!

PS Не е зле, но има и по хубави!

Ако на някой му е интересно:

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 16:39 от Agent Provocateur

# 295
В Гърция сме, на 1 ръкав и ни разтресе, а морето изведнъж заля първи ред шезлонги и се чудихме какво става, докато го свържем със земетресението.Било е на 3 ръкав, Атон, с последващи трусове.

# 296
Деси, а възможно ли е да се е усетило чак при нас или си въобразявам. Атон ни е доста далече...?

# 297
В Пловдив го усетихме доста силно на 6-тия етаж. Аз даже спях, детето дотича от хола да ме пита дали е било земетресение това. В Егейско море, 5.3 степен.

# 298
Да Mariat, предполагам затова.
Сутринта рано сварих жито.

А като прочетох ЧеКа за панделките и се сетих, че ние със сестра ми никога не сме носили.

# 299
Нищо не съм разбрала от земетресението.

Общи условия

Активация на акаунт