Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 115 329
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 135
  • Mediterraneo
Изтървала съм ви.
Еспадрили на платформа имам само едни, на ТХ, удобни са ми да вървя, но не и да шофирам и ги слагам веднъж на лято, не си знаят годините. Плат са, не убиват на дупката на пръстите, петата е затворена, каишката е кожена и много хубаво придържа.

Днес сложих и роклята на Некст, която бях взела зимата. Ще трябва да й правя нещо, ластик ли да слагам на бюста, презрамки ли да измислям, не знам, но ми пада. Като я взех, ми стоеше като излята по бюста и гърба, и понеже съм отслабнала много, направо се свлича Sad То гъз трудно се прибира, ама защо винаги първи си отиват ц**ите?!
Леопардовата рокля твъро не. Не заради принта, моделът не ми харесва изобщо, нито как стои.

# 136
Мале чудни летни рокли! 😍
И аз днес в лила...без ръкави!
От Синеморец си купих капитанска шапка....

# 137
Като ви чета детските спомени, ми се затвърждава поговорката - "Крушата не ражда ябълки!" Simple Smile

# 138
  • Ямбол
Аа, Гал, и у нас имаше един подобен каталог, идея нямам от къде се беше появил. Там за първи път видях микровълнова, ама понеже не знам немски и нямах и грам представа какво е това нещо, мислех си, че е мини телевизорче (като онези Младост или Юност, не знам дали ги помните) и все се чудех защо само пилета показват Satisfied, 90-те се развива това действие. Години  по-късна осъзнах какво точно съм видяла на страниците на Некермана.

# 139
  • Берлин
Аз съм двойно щастлива днес: България е там, където й е мястото, и пътувам към мама и тати

/Мм е голям "селфист", но му прощавам всичко (когато съм щастлива ) 🤣 /

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 06:11 от AnMary

# 140
MTZ много, много съжалявам Hug Hug
Умът ми не го побира!?

Beni, а аз в момента ровя нета и отку що видях нещо, което мисля, че е много твое Simple Smile

А ровя, защото исках да си илюстрирам теорията, че не на всяка жена и отиват 100% животинските принтове и абс.точно помня, че съм попадала на много хубава статия по въпроса. Накратко трябва да се вземе под внимание на само телосложението и излъчването, но и да се модифицира спрямо цветовия профил и контраст, както и да се отчете мащаба на принта съпоставен с мащаба на жената. Та много обощено и по спомен:

Драматичните типове (наша Деси) - носят с лекота и естествено животински принтове, дори от глава до пети, ако са съобразени с личните им цветове, мащаб и контраст.

Натуралните типове (наша Пепси, аз) - отиват им, дори миксове от принтове, но нямат агресивното излъчване на драматичните. Аксесоари в анимал принт за тях са идеални.

Класическите типове (Ал, Ани) - много обрано и много внимателно. Единични елементи и/или аксесоари в много класически изчистени кройки.

Романтичните типове (Пенева) - май по-скоро не, oтколкото да...

Гамините (Бени) - а де, не помня...

Анималистический принт по типажу
Как выбрать принт по типажу?

А иначе аз много носих последните 2 години този любим италиански шал, нагънат съвсем не е толкова брутален (да се разбира не се виждат сърцата, а принтовете се преплитат един в друг) и обикновено го съчетавам със сиво/бежово/кафяво/бяло/черно - неутрали и ахромати. Имам и 2 чифта боти с животински принт + колани + по-скучни шалове.

PS Но разбира се, ако изглеждате като нея или просто много ви се иска може и така:

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 16:43 от Agent Provocateur

# 141
Агент, този шал е абсолютен разкош!!! ❤❤❤

# 142
Агент, мен изтърва...и аз отскоро имам и блуза и рокля животински принт. 🤣🤣🤣  Аз май към романтичния стил...? Joy

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 18:32 от mimi.7299

# 143
  • Burgas, Bulgaria
mtzCryCryCry HeartHeartHeart

# 144
От МТЗ знам за случая, дано има сили...и дано виновниците си получат заслуженото!🥺

# 145
Агент, мен изтърва...и аз отскоро имам и блуза и рокля животински принт. 🤣🤣🤣  Аз май към романтичния стил...? Joy
Мимка, ти си доста далеч от чисто "романтична" Thinking Много добре ти стоят класически кройки и геометрични принтове.
Аз мога да сложа само по-ситно рае или не чак толкова контрастно... толкова. Вдичко друго геотрично върху мен е "сбъркано". А на теб геометричните ризи, с които си ни се показвала, ти стоят толкова естествено твои Simple Smile

МТЗ, гледах сутринта... Много сили ви желая, гуш!

# 146
Пенева, значи да си нося принтовете животински! Kissing Heart

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 19:20 от mimi.7299

# 147
  • Бургас
Аа, Гал, и у нас имаше един подобен каталог, идея нямам от къде се беше появил. Там за първи път видях микровълнова, ама понеже не знам немски и нямах и грам представа какво е това нещо, мислех си, че е мини телевизорче (като онези Младост или Юност, не знам дали ги помните) и все се чудех защо само пилета показват Satisfied, 90-те се развива това действие. Години  по-късна осъзнах какво точно съм видяла на страниците на Некермана.
Те бяха една съкровищница и поглед към един друг свят. Даже не помня играчките да са ме вълнували толкова. Най-много дрехите и обзавеждането, както е и сега.

И салами-едни хубави червени.

Даже след години без да искам бях докарала хола с пухкав килим като от Некерманите, толкова ми са се запечатали. Сега понеже се върти тази мода, забелязвам позите на манекените наподобяват.

# 148
  • Ямбол
Агент, аз май разкарах почти всичко животинско от гардероба. Оставих едни кецове и една тениска в леопардови шарки, по-дребни. Всичко друго ми идва не на място и тежко. Т.е. съм по-скоро това най-горе

На който освен всичко друго пише и софт гамин 😆, сега виждам

# 149
  • Sofia
Върху мен животински принт стои вулгарно. Само един копринен сутиен имам с такъв , но и него не нося, че ми е малък.

Магни нещо ми се губи.

Общи условия

Активация на акаунт