Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 170
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 795
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили момичета!!! Heart Мими, много мо̀и са змийските ти чехлички, жалко, че вече не мога да нося такива. Heart Агент показа страхотни платформи тези дни,  много ми харесаха, стискам палци за добри резултати. Heart Сиска в бяло е страхотна и не само, и както винаги! Heart. Чудесна новина за Божидара. 😘  Майолка, голяма красота си в роклята на огнени божури. Heart GB, много обичам и нося гащеризони. Heart Ал винаги е прекрасна и с бермуди, и с рокли, има дълго, слабо краче и всичко ѝ "ходи". Heart Тарти, много си стилна в кажуал аутфит, нито марката, нито цената имат значение, когато можеш да се облечеш добре и да си себе си, прекрасна! Heart Момичета, много обичам слънчеви очила, но нося диоптрични такива, които обикновено са грозновати, приличам на "Колчо-слепеца" с тях, затова правя следното: избирам си слънчеви очила на които се свалят стъклата и поръчвам абсолютно същите с диоптър и тонирани в цвета на оригинала. Последните с които се сдобих са на Lancaster. Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 19:45 от kolevaangela

# 796
Цяло лято карам с бермуди на работата. Супер удобни са ми.
Момичета, къде са Магни и Харпа? Някой има ли новини за тях?
Успях да видя много снимки, за тях благодаря от сърце! Снимките правят темата и дискусиите с много повече смисъл и съдържание. Аз, уви, съм само воайор по ред причини.

# 797
  • Бургас

Ето я визията от Кредо, мисля на Ал стои много по добре!

Абсолютно, както и на Ани стоят чудесно бермуди . Чудя се как успяват така да ги снимат, никога не бих ги харесала ако ги видя по този начин, само цвета би ми допаднал. Simple Smile

# 798
Ах, каква актуална тема за мен обсъждате. Купих си преди месец едни бермуди до коляното, които вече 3-4 пъти се опитвам да облека, комбинирам, гледам се, не се възприемам и връщам обратно в гардероба. Точно вчера се чудех дали съм си дала парите на вятъра, или ще успея да ги съчетая. От комбинациите, показани от She някои много ми харесаха, Ал ми хареса с лилавото и коланчетата, да видим. Ако се харесам, ще се снимам да ви се покажа.
Тарти много си хубава в зелено (никой не знае от къде са ти дрехите).
Майолка, тази рокля е разкошна, сигурна съм, че грееш в нея.
Адаш, честити да са ти чехличките!
G&B красив е този гащеризон.

# 799
Мари, Харпа си е ок, не ѝ се пише във форума.
За Магни нищо не знам.

# 800
Мари, Харпа си е ок, не ѝ се пише във форума.
За Магни нищо не знам.
И Магни е добре! И на нея не й се пише! И двете ни липсват! ❤️

# 801
Една от любимите ми стилистки води блога си под мотото "Казват, че не трябва да..." нещо от рода "казват, че ниски жени не трябва да носят балерини. Сигурно Одри Хеднбърн всеки ден се е събуждала с мисълта, днес ще си сложа балерини и пак ще се заземя. И за да е истински заземяването, ще си сложа и рокля на големи цветя, до почвата трябва да има цветя, нали?" Естествено, може да се вметне, че 170 не е нисък ръст или че елегантността си има някакви общи правила, но няма нищо по-хубаво от това да се чувстваш добре в кожата си и да имаш смелостта да понесеш няколко неодобрителни коментара зад гърба си, че така не трябва, без да ти съсипят деня Sunglasses

# 802
Мен по принцип изобщо не ми пука от неодобрителни коментари! Самата аз не се чувствам в кожата си ако поне малко не се опитам да прикрия несъвършенствата си. Няма как да ми е готино на душата примерно с балеринки като имам крака на футболист! Има достатъчно красиви и удобни обувки и за дебели крака... 🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 11:18 от mimi.7299

# 803
  • София
Почти винаги в последните години съм с еспадрили (без платформа), мокасини или спортни обувки, балеринки чат пат също, под 160 см съм. Не съм чувала неодобрителни коментари, или поне не са си позволявали в очите. Харесвам си ръста и се чувствам комфортно в него. Е, понякога се налага да скъся някоя рокля, не е болка за умиране. Ниска не значи непременно пълна, набита или късокрака.
Одри Хепбърн си е била висока за времето си, тя е с холандски гени, а знаете холандките какви са. Това, което сега се смята за нисък ръст за жена (около и под 163 см), тогава си е било среден ръст, повечето жени са били дребни. Имало е глад, недохранване, не е можело човек да достигне максимума, заложен генетично.

# 804
На Майолка роклята на огнени божури я изпуснах, но много си представям 🌺 върху нея.

О да, на Ани много и стоят бермуди, показвала се е, изглежда страхотно.

Имам няколко чифта в различни цветове от този модел, но ги нося в свободното си време, а някога (хм, някога звучи....) и до офиса стигах така ако нямам по-формални срещи.

А вчера в театъра един възрастен господин беше с бермуди и риза, ми краката му бяха тъжна гледка.

Агент, аз съм много, много съгласна за типовете и съответсващите им дрехи.
Съгласна съм и за лена, не ми стои, но в горещото лято е незаменим за ежедневни дрехи.
От Credo взех и този комлект, много е комфортен, лена е плътен и гладък.
С ниски сандали го носих веднъж, изгладих на пара после и стана като нов. Мм много го харесва, но то и от плата идва, много е качествен.

Галчудо, да не си махнала камъка, много им стои на чехлите.
В зелено ми взеха сърцето, но не мога да ходя на такива.

G&B, такъв модел рокля, но в негатив видях в магазин на Replay преди месец.

Тарталета, много любимо зелено 💚

# 805
Тия от Кредо язък за хубавите им неща...с тия манекенки и съчетания 🙄....Ал не знам дали да не идеш ти да им представяш моделите. 🤣🤣🤣 Същата работа като при Дика и Дафне...нещата на живо по готини от на сайта!

# 806
  • София
Напоследък Дафне ме изненадват приятно. Красиви на снимка, красиви и на живо. Купих пола и рокля от един и същи плат, много кукленски са. Цените обаче не ми харесват, читавите рокли са по 250-300 лв.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 13:18 от Lizzy_Crow

# 807
  • тук-там
Започваме Simple Smile
Ако не друго, с щерката сме най-високите на ритуала Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 21:58 от mtz

# 808
МТЗ, като те гледам, не само най-високите, а и най-стилните и красивите Heart Eyes

# 809
O, Mtz ❤️
Чудесна си във винено червено и златно.
Хубав празник!

Но Дафне пробвах тази памучна рокля, десена ми застана много добре, но рязаната талия ми дойде високо и се въздържах.
Плата също ми се видя по-плътен и твърд, но модела определено е добър.
Шевове и изработка са по-зле от на Дика

Видях на Мими зелената рокля на цветя, разкошна е - плата е великолепен.
Бяха налични две бройки голям номер.

Общи условия

Активация на акаунт