Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 124
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 945
Мерси Анджела 🌷

Те и моите са комфортни за много ходене, но първите носения бяха дооооста тегави докато се пооочупи гьона.

С приятелка сме на "Мяу, бе" тия дни. Пантерата се надявам да не я утрепят, как ли се радва на свободата си сега, да ходи и броди

# 946
  • Виена
Аз пък се сдобих със супер меки и удобни сандалки за мижавите 13 евро от супермаркета. Не можах да ги оставя да си лежат така в кошниците. И се оказаха леки и меки като облачета.

# 947
  • София
kolevaangela, тази рокля е твърде къса, твърде надиплена в ханша, твърде тясна над кръста и твърде разголена на раменете и ръцете.
Надявам се, не се сърдиш, но се ядосвам, когато виждам стилни жени със странни дрехи, а никой не казва, че кралят е гол.

# 948
И тук да кажа - Ал, страхотна си с тази пола! Като поръчвам обувки поне не ме гризе съвестта, имам си основателна причина. Онзи ден опитах да нося еднин чифт от любимите ми премиати, ами не става, няма достатъчно място за пръстите, та и тях ще подарявам, колкото и да ми е тъжно…
Bombolino, честити сандалки, със здраве!
Анджи, успех в лова! Хубава си!

# 949
Нови панталонки, другото е старо, но любимо.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 13:43 от ДХ3

# 950
  • Burgas, Bulgaria
ДХЗ - много си ни хубава! HeartHeartHeart

# 951
ДХЗ, супер си! От къде са дънките ? Миналата година взех едни, но не ги харесвам много, твърде светли и твърде им е ниска талията.

# 952
От Ризърв.
Ал, супер си днес, полата много ти отива.

# 953
  • В заешката дупка
Здравейте хубави момичета! Flowers Hibiscus

Аз май намерих “моята” рокля или поне кандидат да бъде. Лошото е, че е доста дълга. Моделът е по-висок от мен с 10 см и на мен май ще ми се влачи?! Confused

Ето тази също ми допада. Но пък нямат мой размер.

Ако сте виждали рокли с някакви подобни кройки, свиркайте.Hug  Цветя недолюбвам много като десен, но не ги отхвърлям пък съвсем.

# 954
  • София
Ал, мноооого си шик, с новите съм, несравним комфорт, приоритет ми е. Heart

# 955
Аз на фрапе, с ментовата рокля и змийките!
Много сте готини всички!
Чека и двете рокли много ми харесват!

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 21:23 от mimi.7299

# 956
  • Ямбол
Оо, Чека, определено първата е твоята рокля! Прекрасна е, и аз бих я носила, ако и да ми е дълга. Имам няколко такива, ходя като принцеска с тях, понякога повдигам леко полите, особено ако трябва да се качвам/слизам по стълби.
Това е нещо подобно, но няма този уау ефект : ))
https://en.aboutyou.de/p/edited/dress-lina-25233885

Ал, на Жан-Мишел Жар ли беше снощи? Приятелка снощи пусна също снимки от концерта.

# 957
  • София
Чека, дължините се коригират при шивач. Няма страшно!

Аз съм много доволна, че новата ми рокля застана точно на дължина и този път пропуснах ходене при шивачката.

Дх3, харесваш ми с панталонките!
Агент, видях по късно снимката с токовете. Такъв бих сложила само за пред огледало.

Лейди, поздрав! Simple Smile
Много добре изглежда плажа при вас. Тук, на Скистос камъни само. До плажовете се ходи или с лодки или по шосето с градски автобус или кола.

Тили, да - бяхме на Кукунари и Банана бийч вчера.

На скалите в Скиатос бяхме днес, понеже ММ иска да скача, а и с тия лодки достатъчно км навъртяно имам за тази година и на Сейшели и в Тайланд. Все пак се качихме за кратко вчера

Новите бански. Апропо, оставих всичко от последните ми поръчки, без банският на Хункемьолер. Беше ми малък и върнах. Водата е кристална, но студена. Влязох само два пъти да плувам.

Пинко, не съм отслабнала и грам. Все така си тежа… на мястото. Simple Smile. От крос фит тренировките ще да е промяната. Що пот се хвърля там!
Но, си наваксвам тук обилно с любимата ми гръцка кухня!

Може би, ще бъде полезно да покажа актуалните цени този сезон тук

Киноафиш с единственият филм, който излъчват тук! Хахаха-ха! Билетите са разпродадени!

# 958
  • Burgas, Bulgaria
kolevaangela, тази рокля е твърде къса, твърде надиплена в ханша, твърде тясна над кръста и твърде разголена на раменете и ръцете.
Надявам се, не се сърдиш, но се ядосвам, когато виждам стилни жени със странни дрехи, а никой не казва, че кралят е гол.
Льоня, благодаря за градивната критика, изтрих позорящата ме снимка, няма да се повтори. Обещавам!

# 959
ДХ3, много си добре с панталонките.

Чека, първата рокля ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт