Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 139
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 960
Чека, първата рокля трябва да я имаш!
ДХЗ, промяната е видима, поздравявам те!
Копче, много хубав бански! Благодаря за снимките!
Ал, няма пола, която да не ти стои страхотно! Фигура мечта!
Анджи, този път те пропуснах, но знам, че си била себе си!

# 961
Не е съвсем същата рокля като търсената, но има някаква препратка. В събота тръгнах да я меря, влязох в магазина и забравих за какво съм там, от жегата вероятно. Имат и подобни на втората рокли.

https://www.massimodutti.com/de/langes-plisseekleid-mit-kontrast … pelement=53559236

# 962
  • София
С деним рокля Cortefiel, за пръв път срещам този бранд:

Скрит текст:

# 963
Cortefiel е много стара испанска марка.

# 964
  • Бургас
Чека, синята  е  уникална!
Ал, ДхЗ, Копче, Лизи   Heartpulse

Днес отивам на бургаска кучешка среща, надявам се някой ден и на човешка ако съм тук Laughing

# 965
Гал, чакаме G&B и се организираме! И Веси...

# 966
  • Бургас
Дано да се случи да съм в Бургас.

# 967
Агент, много си красива с рази рокля! Съвсем подобна като стил си взех преди седмица-две, ще се покажа като я облека. Много е удобна!

Обувки нямам натрупани, поради промяната в размера след раждането, всичко от периода преди детето замина при приятелки, много свито ми беше сърцето, много!
Обезателно покажи роклята - аз лично за моята имам ред забележки, далеч не е оптимална кройката и на оригиналните промо снимки стои съвсем различно в раменете! Като я премерих така се нервирах, че само хубавата комбинация от цветове ме спря да не я върна, че ми напомня за онази невероятна рокля на Блейк Лавли от МЕТ Галата, която за мен лично е в топ 3 на най-красивата бална рокля евър!

https://br.pinterest.com/pin/blake-lively-has-a-gorgeous-dress-t … 7899892353556517/
Единствено не разбирам как ръкавиците си смениха цвета - aaa, видях! Голяма съм заспа!

Много гушки за порасналите крака и разподаряването на обувки - минах и аз през това! Показвала съм ви снимка Simple Smile Голяма мъка!

За Жан Мишел Жар завидях!

Днес при мен ще удари 40С! Станах в 5:30 да походя преди да стане нечовешко, но увяхнах като припикано мушкато след първите 3 км, влагата е ужасна!

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 20:57 от Agent Provocateur

# 968
Клеми, аз бръснах преди 29 години за раждането на сина ми /не аз лично де/ и в началото на годината заради домашния Филипс. Не съм имала страничен ефект като сърбеж и дискомфорт. Та пинах, ако някой има актуален трик. Сигурно тъпо съм си задала въпроса.

Аз бръснар по посока на косъма, не контра, макар че винаги по реклами, филми и пр. дават, че бръснат краката отдолу нагоре - от глезените към Бедрата, аз правя обратното. Освен това в някаква книга прочетох за мазане с бебешко олио преди бръснене, не пяни и пр. После измивам със сапун.

# 969
Тук е 37 и е... 🥵
Сватбените ми обувки са 38, а сега нося 41... Смятайте каква метаморфоза! 😔 Един приятел навремето се шегуваше как пазя равновесие с тия стъпала когато носех 38, с неговите 46. 😄
Но реално не е толкова разликата в размера, просто номерацията се смени. По японската 26 е 39 и тогава съм си точно. Между реални 39 и 40, и само Skechers е по тази номерация.

# 970
Топличко стана....
Ден за спорт ми е, но това чак вечерта като позахладнее, заедно с комарите 🤣

Майолке, да, на Ж.М.Жар бяхме.
Ти в неделя на концерт ще ходиш ли?

ДХЗ, много ми харесваш с къси панталонки.
Продължавай със спортната програма, много добре ти се отразява

ЧеКа, взимаш роклята, переш първо /за да видиш дали няма да се скъси/ и коригираш дължината.
Щом ти харесва, защо ти е друга?

Роклята като за статуята на свободата е невероятно творение. Гениална

# 971
  • Ямбол
Не, ще пропусна целия София Лайв Фест, защото си имаме юбилярка и ще се събираме цялата женска фамилия - баба става на 90 години 😍🔆💚. Но пък се надявам ти да споделиш впечатления 🤗.

Дхз е много готина, истинска пантерка 🐆

Извинявам се, пропускам много хора и снимки, но напоследък ми е трудно стигането до писане онлайн.

Анджи, аз не видях нищо позорящо те в снимката.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 19:24 от Майола Бени

# 972
  • В полите на Пирин планина
И аз харесах Анджи с роклята.
ДХЗ е супер по дънкови панталонки.
И Ал с красивата пола.

# 973
Майолке, ще репортерствам от мястото на събитието 🙂
Живи и здрави.
На вас хубаво празненство.
Много мило звучи.

Прочетох те и се върнах назад, ох майчице каква критика... хубаво че не показах аутфит 2 днес, черния печат не ми мърдаше 🤣

Анджела, сутринта ми направи деня с усмивката си ❤️ 😘

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 20:56 от Al Georgieva

# 974
Анджи, не те видях, но при твоя вкус и стил отказвам да повярвам, че може да си облечена с нещо позорящо те /как измисли тази дума /. Kissing Heart

Цитат
Да казвам ли, че най-скъпата рокля, която някога съм си купувала виси необличана нито веднъж ...
Агент, зачовърка ме любопитство, би ли показала роклята.
Да, цветовата комбинация на твоята рокля напомня на балната рокля - наистина е много красива.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 00:59 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт