Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 441
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 290
Ами честно да ти кажа, виждам го доста често нагледно. Малко детенце на около 3. В магазина усмихната касиерка решава да го закачи, защото явно го познава или просто обича деца "Здравей, как си?" Онова мълчи и гледа намусено. Ок, да кажем, срамува се. Ама майка му и тя не реагира, бе. Мълчи и гледа тъпо. Ами ако майка му в тия моменти не му обясни, че се поздравява, кой да го направи.
В блока ни живеят доста деца, ами вижда се кой си е направил труда да ги научи ПОНЕ да отговарят, когато възрастен ги поздрави. Да не говорим, че мен откак се помня ми бяха втълпили, че първа трябва да поздравявам по-възрастни познати. Аз съответно и моите деца.
Същото е и с другите неща - майчицата като гледа благосклонно как синчето й се бута и си "отстоява правото и реда" пред момиченцата, на които нищо няма да му стане, ако отстъпи - е, как да се научи.

Ами, ето, ще ти дам пример с моето дете. Непознати, като я заговорят или мълчи, или реве. Познати, когато я заговорят с прекалено висок глас (някои хора говорят високо по принцип, особено по-глухите), или мълчи, или реве. Ако тръгна аз да приказвам нещо, да обяснявам защо мълчи, реве. Само да забележи, че я обсъждам и говоря нещо за нея, реве. Усмихвам се мълчаливо и не приказвам.

# 1 291
Никоя жена не иска да е по-мъж. Налага и се.
Пак изкривено го разбирате. Услажда ви се жената да е по-мъж от вас.
Иначе, откак свят светува жените гърбят наравно с мъжете. И на нивата, и в пещерата.

# 1 292
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Никоя жена не иска да е по-мъж. Налага и се.
Пак изкривено го разбирате. Услажда ви се жената да е по-мъж от вас.
Иначе, откак свят светува жените гърбят наравно с мъжете. И на нивата, и в пещерата.
Работя с мъже, повечето ми колеги са мъже, клиентите също, такъв е бранша.
Ами налага се да съм "мъж", защото иначе ще ми се качат на главата, че  хоро ще заиграят.

# 1 293
  • По света и у нас

Ами, ето, ще ти дам пример с моето дете. Непознати, като я заговорят или мълчи, или реве. Познати, когато я заговорят с прекалено висок глас (някои хора говорят високо по принцип, особено по-глухите), или мълчи, или реве. Ако тръгна аз да приказвам нещо, да обяснявам защо мълчи, реве. Само да забележи, че я обсъждам и говоря нещо за нея, реве. Усмихвам се мълчаливо и не приказвам.

На колко е години? Общува ли въобще без да реве?

# 1 294
  • Out of the Mix
Босилек, отдавна си пропиляла шансовете си за добро познанство, макар и задочно с мен.
А аз помня, не забравям, и знам много неща, които и ти не подозираш.
Не само това, а знаем - разликата в годините. Нямам работа с жена, като теб. Отново - нищо лично.
Една твоя наборка ми се облизваше оня ден докато вечеряхме с приятели, място не можеше да си намери, сигурно беше мокра отдолу.
Нито си "коректив" за мен, нито нищо.
Забавлявам се. Ако не ти харесва, отдавна сме се разбрали - > скролваш, но знам, че безумно те насърбява, в което няма лошо, все пак е лято. Smile

Ти не ми обяснявай, защото в реала и навсякъде съм уважаван, и на всички жени им е приятно в компанията ми.
Изключенията изобщо не ги броя, особено изключително няколкото на пръстите на едната ми ръка анонимнички (дори и да сме си виждали снимки, пак сме анонимни, именно защото не сме имали нищо общо) в нета, другите са ми важни.
Не можеш нито да ме квалифицираш, нито определяш, ти не ме познаваш, само гадаеш. Нищо от писанията ти не отговаря на истината. А кой в какво вярва, не плащам данък обществено мнение.

Анонимис, ще се обвържа, когато аз реша, за която реша, с която всичко е взаимно.
Нищо не е на всяка цена.
Имам избор, особено сега.
Други въпроси?

# 1 295
  • Далечният изток
Щастливите хора с прекрасен личен (реален) живот не стоят в бг мама да се обясняват колко са вървежни и как всичко им е наред.
Тук сме от 100 години, та всичко ни е ясно, кой какъв е и за кво се бори.

# 1 296
  • Out of the Mix
Нали разбираш, че същото важи и за теб, и за всеки друг.
Напротив, както ти не ме знаеш, така и аз теб, именно заради това.
А ако се знаехме, гък нямаше да казваш, поради много причини, които са ясни.
Затова квалификации и "свършени факти", "определения", са абсурдни.
Не говоря за мен, а принципно.
На мен ми е все едно.
Утре ме няма, както и всеки друг.
Губи се интерес, или нещо се случва, и кой откъде е.
А форумът е навик и за убиване на време, за лаф.

# 1 297
Потрес.
Дано те мине скоро метлата, че много се излагаш.

# 1 298
  • Далечният изток
Разбира се, че важи и за мен. Много малко са изключенията без проблеми и дето всичко да им е наред. Пръстите на едната ръка са много.
Така че по-полека с хвалбите без покритие, ясен си ни както казах, кристално ясен.

# 1 299
На този потребител хич не трябва да му трият форумите полюции. И с парфюмния ник изпадаше в кризи, трият му ги и после се чудят невиделите защо такова отношение получава тоз ми ти любезен лос, който така обича да говори умалително-умилително на бг-мамите.

# 1 300
  • Out of the Mix
Ето ги, наредиха се, липсват още 2.

Закривам.

АйдЕ, колкото и да се пънете, мхм, всичко ми е наред.

Пожелавам и на теб така и да останеш със здраве, иначе нищо не ти е ясно, само си въобразяваш, а и по-добре за мен така, като се замисля.

Университетската тетка няма какво да я коментирам.

Сполай!

# 1 301
  • Далечният изток
Кое закриваш?
Откриваш, закриваш... Това да не ти е концерт на Веселин Маринов?!
Ще закриваш у вас.

# 1 302
В аптеките виаграта не е ли все още без рецепти.
Да помогнем на нуждаещите се.

# 1 303
Коментирай, сега ти се е паднАло. Не е възпитано да ме наричаш тетка. Буля, речи и продължавай, не се излагай.

# 1 304
По-заканително (но безсилно), самонадеяно (но неубедително) и силно излагащо човека, който го казва злословие не бях чела

Общи условия

Активация на акаунт