Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 696
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 630
Замисли се какво се случва във връзките ти, не в книгите...

Аз само поправям и съкращавам конкретната книга, която беше спомената, на базата на наблюдения и опит Simple Smile
"Експерт е човек, който е направил всички възможни грешки в дадена област"
"Глупавите хора се учат от собствените си грешки, умните - от грешките на другите"

# 631
  • Далечният изток
Мда - "аз съм умен и съм експерт".
Дънинг и Крюгер бяха изследвали нещо по въпроса.

# 632
Мдам.
А някои просто дават акъл непоискано.
- -
Има всякакви мъже и жени, с различна сексуалност и спойка.
Но си има базови спойки и интимността е една от тях. Като съквартиранти никога не съм искала да живея с мъж. Ето тогава вече сама съм си по-добре.

# 633
За мен само много млади хора могат да четат и да приемат насериозно тези различни изрази на любовта.
За толкова години съвместен живот, тая концепция ми е била винаги ненужна. Животът заедно е толкова по-конкретни казуси с деца, храна, спорт, болести, пътуване и прочее, че кой го интересува цветя или благи думи предпочита...

# 634
Задача за размисъл - колко още регистрации ще си направи този човек, ако прочете още 1 книга, за която да търси събеседници във всяка тема?

# 635
Добре, не съм експерт и умен, никога не съм правил всички възможни грешки в дадена област, и не винаги съм се учил от грешките на другите. Simple Smile
Също и съм клюкарстващ в интернет, в смисъл на обсъждащ или даващ мнение по казуси и теми свързани с човешки отношения: това ми харесва, и винаги ми е харесвало.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 15:35 от Ази Азбърн

# 636
  • София
Аз във връзките всичко съм научила сама. Просто няма начин друг да ми налее акъл на тази тема. Пък и в последните години нещата много са се променили, много.

# 637
  • Out of the Mix
Ако ще е качествено само в секса що за връзка е това? Аз искам истински партньор, да ми е приятно с него навсякъде, да си говорим.
Аа хахя Ревокър, не съм разбрала, че си лъв, но си личи да. Никога не съм можела с друг лъв да се разбера, тронът е място за един. 😂
Hands Plus1
Meжду другото точно пък с теб аз не смятам, че не се разбираме.
Напротив, вече за толкова месеци, откакто списваме, четем се, лайкваме, почти няма пост, в който да не прочета неща от теб, които ми се припокриват. Simple Smile
Също Хепи е много готина и точна.
Но има нещо такова, че сме на "или-или". Или ще се уважаваме, без да си бъркаме в паничките, или ич няма да се получи. Но връзка с Лъвица не съм имал. Сякаш искам една здрава афера с Овница да имам, което ще е мега бурно сигура, а кой знае може и нещо повече да поискаме. Около мен имам двойка, но наобратно жената е с "короната". Но той е много властен, деен, изключително силен от всякакво естество, тя върти опашка, но е умна, с професия, бивш съдия, не е голтачка. Много години са заедно вече, 20+, постоянно си декларират любовта, вече и на сериозни години, много са ми интересни. Скрепяват ги и общия бизнес така да го кажем още повече, че са навързани и куп други неща, но това не е причината да са заедно, а отношенията им. Той е винаги насреща, а тя го боготвори.

Азбърн мислих, че е жена, то се оказа мъжче. Joy
Бате, не ти ли е жега с тая брада и коса? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 15:56 от Revoker

# 638

Азбърн мислих, че е жена, то се оказа мъжче. Joy
Бате, не ти ли е жега с тая брада и коса? Rolling Eyes

Никак. Аз на живо съм по като Ди Каприо, във младия му по-слаб вариант без мустаци и брада (естествено пак съм си относително далеч от него).
Тая профилна картинка я изрових от интернет, че по- да съвпада с реалната ми възраст и общи нагласи.

# 639
Лъв и овен ще се получи, но да са надраснали егото си малко, аз имам много какво да уча по темата. Имам познати той овен, тя лъв и са много хубава позитивна и енергична двойка, не живеят в България, а Испания и може и слънцето да им помага, но са много зареждащи хора и двойка, по-възрастни са , но още показват любовта си, правят жестове и има романтика, нещо което не е толкова типично за тукашните ширини.
Вярно е, че и аз ти харесвам постовете, точно че сме много еднакви затова Grinning , но в реалния живот, според мен еднаквите хора могат да имат по-скоро приятелство, иначе ще има сблъсъци.
Една приятлка козирог все си харесва овен или лъв, а те с такова его... единият я вижда и вместо да й направи комплимент казал ''я виж колко съм готин, не ти ли е кеф да се разхождаш с мен'', ама той беше на 25 де просто...  Grinning

# 640
Ауу какви нарциси.
Не понасям подобни мъже.
Жената трябва да е ухажваната, той да не е паун.

# 641
  • София
Рекламния блок ли започна? 🤣

# 642
  • Out of the Mix
Оки, Асбърн, лаф да става ; ))
Много лигав и хилав иначе Лео, след 40 чак позаприлича на мъж.

Таня, много ме развесели. Flowers Bouquet

Босилек, обожавам да ухажвам, не знам защо си мислиш друго.
Да си кажа.
Иначе така поднесено и казано директно, тъпо е, съгласен.
При мен е друго - вродено и просто си знам, наричай го аура. Sunglasses

# 643
Оки, Асбърн, лаф да става ; ))
Много лигав и хилав иначе Лео, след 40 чак позаприлича на мъж.

Ааа, той ако е Ди Каприо може да си прилича на каквото си иска, други нямат чак такъв избор, щот може и да ги оставят Simple Smile

# 644
  • Далечният изток
Ъъъ повдига ми се...

Общи условия

Активация на акаунт