Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 688
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 720
Аз имам подобни терзания за някои от женските профили.
Умни, красиви, секси, реализирани, заобиколени от ухажори, но сами по собствено желание.
А са де ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Абсолютно! Нарича се спокойствие!
Не ти е до връзка, не ти е до никого, просто си живееш живота

# 721
Цитат
Не можете ли да приемете ,че има и нормални свестни мъже в този свят при, които също "просто не се е случило"
Ами аз съм го приела, затова съм писала, че мой професор на 50 се ожени, а той е нормален и много интелигентен. Общуваме и лично извън университета вече години.
Имам и много добър приятел от първи клас, който учи в Англия и винаги е бил твърде отдаден на ученето, после на работата, което попречи на социалните му умения, и в Англия му беше още по-трудно да намери среда, и мислих колко жалко би било толкова високоинтелигентен мъж да няма поколение, или любов. Нито е ходил по гаджета, нито нищо, в крайна сметка се ожени на 27 за първото си гадже, което хвана във фитнеса. Толкова е фокусиран в постижения, че дори не можеше просто да ходи на фитнес, трябваше да стане и треньор, което няма общо с неговата професия, която е генно инженерство. Не само съм приела, а съм видяла, че има различни хора, и че понякога има обстоятелства в живота, които не засят от теб, не е само до желание.
Но има мъже, които съвсем целево не търсят сериозно обвръзване до 40, ако не и повече, това е различно от просто не се е случило. Има разлика. Докато повечето жени търсят тогава още от 20.

# 722
На мен форумния формат ми харесва в пъти повече от социално-мрежовия. Никога не съм имал фейсбук, но съм имал около 7 или 8 туитър и bsky акаунта, и всичките бяха с нулев успех, по отношение на това каква и колко дискусия се получаваше. Това че бг мама се казва така си е препятствие за мъже (което може би и трябва да си остане, нищо не казвам).
Всички нормални мъже са добре дошли
То си проличава, не от заявки, а между редовете
Доста приятни хора от мъжки пол се навъртат по темите, в тия теми обаче, паразитира лъжлив народ "Много вървежен, пиша всеки ден в бг мама и аз не знам защо"

# 723
Честно казано не познавам жени, които са искали да имат деца, нямат репродуктивни проблеми, но нямат такива до 40 годишна възраст или нагоре. Тези от тях, които нямат деца, а са имали сериозни връзки си признават, че когато са имали възможност да създадат семество със свестен мъж не са се възползвали, поради илюзията за безкраен избор и наличието на 'безкрайно' време, което им е изиграло лоша шега. Имали са не една ситуация за създаване на семейство и раждане на деца от желаещ ги мъж. В един момент се примиряват, че няма да имат и това ги устройва. Други си правят сами деца, защото не са намерили подходящ мъж за семейство и са преценили, че това е техния вариант.

# 724
Защото сме сладки лели, затова.
Както казва един мой ухажор, с който се караме
"има нещо магнетично в теб... нещо което така ми действа... всичките ми сетива се напрягат ".
Та и наш Рево така.
Не може без нас.
//
Няма тенденции, има вариации при жените след 40. Смятам и при мъжете е така. С някоя жена може да няма или не е искал дете, после да има на 50 с друга. Както сподели и Танчето.

# 725
  • Обран бостан ;)
Защото сме сладки лели, затова.
Както казва един мой ухажор, с който се караме
"има нещо магнетично в теб... нещо което така ми действа... всичките ми сетива се напрягат ".
Скрит текст:
Та и наш Рево така.
Не може без нас.
//
Няма тенденции, има вариации при жените след 40. Смятам и при мъжете е така. С някоя жена може да няма или не е искал дете, после да има на 50 с друга. Както сподели и Танчето.

Аз лично ползвам подобни словосъчетания, когато искам да кажа културно на някоя жена, че има хубав з-к.

Скрит текст:
Имахме си закачка на времето с една колежка. Бях и обещал всеки ден да и казвам, че има хубаво д-пе.
Разминаваме се по коридора и провеждаме следния диалог:
- Казах ли ти ?
- Не.
- Казвам ти.

или:
- Казах ли ти ?
- Да.
- Казвам ти пак, че утре ще ме няма.

Доста учудени погледи ни хвърляха присъстващите. Едва ли някой се е досещал за какво иде реч.
Wink

# 726
Е, сега, продължението няма да го напиша, но този отговор беше в контекста, че ми извиваше нещо ръцете да съм му кажела еди какво си и че с моите претенции дето съм търсела еди какво си нали клишето - жените оставали сами с котките. Казах, че не търся нищо и му пожелах да се чувства свободен да ме остави да изгния с котките.
И това беше отговорът за сетивата.

# 727
Защо това с котките все като заплаха се използва:)))), все едно да изгниеш с мърморещ старец е по-добре.

# 728
  • София
Заклевам се, познавам вече 4ма мъже с по 2 котки и нито една сама жена с такива! Има с по 1 куче.

# 729
От моите познати все ергени са най-мащабните коткари Simple Smile Та заплахата не ми изглежда правилно адресирана, ако е към жена.

# 730
  • Обран бостан ;)
Какво лошо има да си жена и да имаш котка ?

Малко мъже ще откажат на поканата "Ела у нас да ми видиш котето". Wink

# 731
А ако жената обича мъжа си, но не иска да прави секс с него защото просто вече не и до това, не и се занимава... задължително трябва да се разделят ли?

На тази жена, дето обича мъжа си, но не й е до секс, не знаем какъв точно й е случаят. Приемаме, че по-рано сексът й е харесвал. За да се е "отбила" сега, може да е хронично преуморена или да има някакво заболяване, за което не знае, например нещо на щитовидната жлеза. Ако е заболяване, да види да се лекува, а ако е преумора - да се разтовари, защото не ще да е само нежеланието за секс. Тази апатия и умора се отразява изобщо на целия й живот и на невъзможността да му се радва, както преди.

Аз знам за един такъв случай, когато сексът беше станал мъка поради проблем на мъжа с простатата, затова жената се отказа. Ако е такъв случаят... хм, наистина може да няма последствия и двамата да си живеят като братче и сестричка. Или да се разделят, но не лесно. Не вярвам в лесни раздели.
Здравословните проблеми настрана.
Преумора и разни “недооценености и настроения” прикриват всъщност други недостатъци в характера на жената, манипулативност или проблеми в брака общо.

Междудругото, цитирала си грешно. Това с въпроса не е мой цитат. Simple Smile

# 732
  • По света и у нас
Тук при мен много мразят котките и ако имаш, може да не се загаджите. Ще си измисли някоя алергия и още една причина защо да не е с теб.
Но има и такива които заобичват…

На мен по-би ми било интересно да си имам папагалче на този етап. Но много е ангажиращо, то мъж ме мързи да завъдя ( дето се очаква сам да си чисти акото) камо ли животинче.

# 733
Аз нямам наблюдения за бързи разпади, напротив. Всички около мен са с дългогодишни бракове/връзки, аз самата навъртях едни 25 някъде преди развода. Т.е. не съм се развела набързо и за няма нищо, така да се каже.
Но имам също около себе си доста сами жени, вече на по 40+. Имам предвид, че не са минали през брак или връзка и деца. Мъже такива не познавам.
Но и това не е представителна извадка, а е от моя ареал, така да се каже.

# 734
  • Out of the Mix
Котка не, абсурд, да ми одере мебелите и дървениите.

Куче, според зависи.

Папагал, по едно време много се кефех на Ара, голям, говорещ, да го храня с кашу, сигурно ще е много релаксиращо и да ти седи на рамото или ръката.

Сещам се сцената от "Serpico" с Ал Пачино.

Примо, ако имаш имение един ден, може да си вземеш един сокол скитник. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт