Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 696
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Все пак, от тези, които са имали брак/съжителство и деца, има някои читави, които стават поне за някаква връзка.

Повечето мацки тук сме с деца, куче, че и ухажор. Тъй че хич не сме сами. Направо си е тълпа у нас, като ми дойдат и дъщерята и зетя.

# 706
  • София
Скрит текст:
Аа, поканата към Примата беше изключение, с лели иначе не се занимавам, както и с такива с деца.
Имам избор бол от млади жени в момента, а за в бъдеще все повече ще има.

Аха, да! Имаш избор бол и избираш тук при лелите в бг мама.
Изборът да не ти връзва тенекии и така да ти се отваря време и за нас?
Абе аз винаги съм леко скептична спрямо мъжките профили във форума. Някак не мога да си представя моите познати и мъжете, които ми хващат окото да си кажат "чакай да си направя едно кафе и да седна да си направя регистрация в бг мама."

Аз имам подобни терзания за някои от женските профили.
Умни, красиви, секси, реализирани, заобиколени от ухажори, но сами по собствено желание.
А са де ? Stuck Out Tongue Winking Eye

А тез дето не сме сами Laughing

# 707
  • Пловдив
Тия дни за пореден път ми се потвърди правилото:
Мъж без деца над 40 е 🚨🚨🛑🛑🚧🚧🚨🚨. Бягайте бързо и не се обръщайте.

Форума (кворума) рече и отсече!

Кофти дни имаш........LaughingLaughing

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 10:31 от Sun2000

# 708
Аз от мъже уж с образование, уж с бизнес, уж с възпитание, уж всичко нормално по всички параграфи и бла,  бла, най- много негативи съм получавала. Така, че винаги и само интуиция, човек или я има, или я няма.

# 709
Защото преди жените не са имали избор така да се каже. Не говоря за избор от мъже, а за изборът да не търпят отношения, които не им носят радост. Защото преди е било срам да се разведеш, дори и мъжът ти да те бие, да пие, да се държи зле с теб...казвали са на жените- имате деца, семейство, всички мъже са така....и тя седи и търпи. Докато сега е срам да стоиш в такива отношения и да търпиш. Жените работят наравно с мъжете, имат добри доходи, нерядко и по- големи, защото са по- дисциплинирани и отговорни. Аз така виждам нещата. И не че семейството се разваля с лека ръка, напротив, жената винаги е била по- търпеливата ...за да се стигне до такова трудно решение, значи нещата са наистина сериозни.

# 710

А защо са ви мъже с деца от друга? Мъжете вече не се женят до 25, вярно че между 30 и 40 има десетилетие, но мой професор се ожени на 50 за 30 годишна и имат дете, и двамата нямат деца от предишни бракове.

# 711
  • София
Таня, аз съм над 40, с деца. Така че това ми е "разумният таргет". Има доста мъже с отраснали деца, които са ок за връзка на тази възраст.
Има много, ама много малко изключения /в смисъл читави/ при групата над 40, без деца и аз лично не съм попадала на такъв.
Сори за употребата на маркетинг термини, ама ....

# 712

Абе аз винаги съм леко скептична спрямо мъжките профили във форума. Някак не мога да си представя моите познати и мъжете, които ми хващат окото да си кажат "чакай да си направя едно кафе и да седна да си направя регистрация в бг мама."

На мен форумния формат ми харесва в пъти повече от социално-мрежовия. Никога не съм имал фейсбук, но съм имал около 7 или 8 туитър и bsky акаунта, и всичките бяха с нулев успех, по отношение на това каква и колко дискусия се получаваше. Това че бг мама се казва така си е препятствие за мъже (което може би и трябва да си остане, нищо не казвам).

# 713

А защо са ви мъже с деца от друга? Мъжете вече не се женят до 25, вярно че между 30 и 40 има десетилетие, но мой професор се ожени на 50 за 30 годишна и имат дете, и двамата нямат деца от предишни бракове.

И аз това се чудя. Зор да си създавам проблеми с чужди деца. Ей сега ще хукна да търся мъж с деца, че и с ревниви бивши жени да се занимавам. На някои наистина много ви е скучно.

# 714
Всеки има възможност да си избира гадже с деца или без.
Но да се хвалиш, че имаш богат избор за секс и да се заблуждаваш, че този същият избор е валиден и за по-дълготрайни и дълбоки отношения, е меко казано наивно.

# 715
  • София
Всеки има възможност да си избира гадже с деца или без.
Но да се хвалиш, че имаш богат избор за секс и да се заблуждаваш, че този същият избор е валиден и за по-дълготрайни и дълбоки отношения, е меко казано наивно.
Реалната група на хора, наистина ок и готови за връзка над 40, е доста тясна.

# 716
  • София
Ако до 40 не си имал сериозна връзка и нямаш деца, шансовете са че или не искаш, или не можеш. И в двата случая прогнозите не са добри и се влошават с всяка година.

Иначе дали е по-добре след определена възраст мъжът да има или не деца, зависи жената какво търси от връзката с него. Дали иска съвместен живот, общи деца или периодични неангажиращи излизания, екскурзийки, някаква взаимопомощ. В първия случай по-добре е без деца, но във втория е по-резонно такъв със, защото няма да й ангажира цялото време и да я врънка за деца.

# 717
Да, наистина зависи. Rockstar, разбрах те, извини ме.
Обаче мен ме е яд, че възрастово жените са по-ощетени в това кога да имат деца. Не е че винаги не искат до 40 да имат връзка. Около мен има жени на 38-44, ами имали са връзки и то сериозни, искали са да станат семейство и да имат деца и просто не се е получило. И това не е честно примерно по-млада жена да има повече шансове само заради възраст, защото първата е и красива и умна, може да си пуснат, да се влюбят. Аз виждам, че тези момичета вече пробват и с по-млади мъже.

А това, което е написал Revoker не е сериозно, просто не е сериозно. Не го знам какво иска, но да въртиш няколко гаджета на по 20 още, когато си на 40 не е сериозно. А може изобщо да няма намерение за нещо сериозно, а само забавления, тогава е ок. Но ако става дума за повече, то на тази възраст той трябва да може да предложи много на една жена, а не просто издръжка по време на майчинство.

# 718
Ако един мъж наистина харесва и обича една жена, може да и   предложи много. Ако не го прави, значи я възприема като някакъв компромис. Но един човек, било то мъж или жена, който е разведен и такъв, който никога не е имал семейство, имат еднакви шансове да ти сговнят живота или да го направят прекрасен.

# 719
  • Пловдив
Цитат

Цитат
Около мен има жени на 38-44, ами имали са връзки и то сериозни, искали са да станат семейство и да имат деца и просто не се е получило

Само аз ли виждам двойният стандарт тук. И как в едният случай това е сериозен проблем и видиш ли на мъжът му има нещо ............а в другият,  много искали семейство ама "просто" не се е случило.

Не можете ли да приемете ,че има и нормални свестни мъже в този свят при, които също "просто не се е случило"

Тесногръдието и личният прoвал (което в повече случай е ваш осъзнат личен избор), със сигурност не е най доброто нещо.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 12:36 от Sun2000

Общи условия

Активация на акаунт