Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 800
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 435
Добра партия е умен, чистоплътен мъж, който ме обича. Като търси нещо друго, ще си го намери Joy. Пари се изкарват, другите качества няма как да се развият обаче, ако  ги няма навити.

Да кажем, че трима умни и чистоплътни те харесват, но единият от тях има комфортен апартамент с лачена кухня и огромна тераса с гледка, Гугъл, спусни щорите, Гугъл, направи 20 градуса в спалнята, модерен хибрид, малка къщичка на плажа в Гърция и мераци за още имане.
С кого ще излезеш?
Нямам представа. Все един от тримата ще ми допадне повече. Нещо в погледа, усмивката...А може да ми допаднат 2 - ма от тях или никой. Това трябва да го почувствам, но няма как да почувствам нещо към тъпак и мърляч. Доколкото се познавам този с имотите ще ми е най-подозрителен. Joy

# 436
Спадането на раждаемостта е следствие на образование и жизнен стандарт основно. Китай например отдавна не расте като население. Даже и във въпросните африкански държави има тенденции за намаляване, но ще се проявят след време. За момента нищо не може да се направи.

А стига с вашите манипулирани стъкмистики !! Не напразно никой не ви вярва за нищо вече.
Населението на България 1989 г - 9 милиона. Населението на Китай 1991г. - почти 1 милиард. България 2024г - под 6 милиона (това включвайки мъртвите души, щото за избори стават от гробищата и си гласуват), Китай 2024г - 1 350 000 000.
И в манипулациите не ви бива. По умните казват - Намалява темпа на нарастване Wink Simple Smile
А глупостта как африканското население намалявало (тенденциозно Simple Smile Simple Smile Simple Smile ) разсмива и жабите.

Как Европа поддържа не съвсем ужасяващ темп на изчезване - ето как :

Скрит текст:

Тоест превръщайки се в придатък на Африка.

# 437
  • Пловдив
Добра партия е умен, чистоплътен мъж, който ме обича. Като търси нещо друго, ще си го намери Joy. Пари се изкарват, другите качества няма как да се развият обаче, ако  ги няма навити.

Да кажем, че трима умни и чистоплътни те харесват, но единият от тях има комфортен апартамент с лачена кухня и огромна тераса с гледка, Гугъл, спусни щорите, Гугъл, направи 20 градуса в спалнята, модерен хибрид, малка къщичка на плажа в Гърция и мераци за още имане.
С кого ще излезеш?
С най-приятния характер.

# 438
С този, който ми сготви, а на сутринта ми почисти обувките... (Така направи ММ и ме спечели.)

# 439
Може ли пак за стъкмистиките, че от толкова неуместни удивителни не се разбра тезата.
(че даже си позволяваш и да обиждаш)

ДА, населението намалява в райони с добро образование и стандарт, както казва Черна Станция. Да, на места расте заради подобрен стандарт, както е в Африка, но скоро и там ще ги стигне тенденцията броя деца да намалее (от 7-8, традиционно за култури с висока смъртност, до 2 деца). След около 80г. се прогнозира да влезем в "плато", до тогава ще имаме нарастване, главно в райони с ниски доходи.

Ако са нужни статистики, дайте да ги обсъдим.
Любима тема ми е реалното статистически измеримо състояние на света бтв.

# 440
  • SF
С най-приятния характер.

Ехееее, ти докато им изследваш характерите, някоя ще си вземе този с материалните възможности, без да го нищи толкова.
В пеперудения период, всички сме с приятни характери. Търсим се, подаряваме си, изчакваме се и ходим на среща избръснати, епилирани, с най-хубавите си дрехи.

Правите се на интересни, но не очаквах, че ще ми се наложи пояснение: при сходни други условия - бели зъби, гъсти коси, стройни фигури, чистоплътни, слушащи твоята музика, хранят се с нож и вилица и т.н., единият е добре финансово, а останалите живеят на квартира и ти говорят, че трябва да потърсят нова работа, където да са по-добре оценени.
Така става ли по-ясно?
На всичкото отгоре попитах шеговито, но се получи интересен прочит.

# 441
Който от тримата е най-удачен в перспектива и виждам потенциал за нас двамата ще избера. Кухничката, апартаментчето и так дале може и двамата да си ги стъкмим, ако сме добра партия заедно. О, да! И сексът. Може всичко да има – ако не си пасваме там – нито една къщичка в Гърция или лъскава кухничка нямат тежест.

# 442
В днешно време това със собственото жилище като решаващ фактор рядко важи извън най-уязвимите и бедни хора - от третия свят, бездомни и т.н.
За останалите, които не са заплашени от глад и кашон под моста, важат много други неща, вкл. как това собствено жилище е придобито, как се отразява на притежателя му и т.н. Нали се сещате как едни с имоти са дзен и спокойни, други стават супер неприятни сравнявайки се с някой без панел от бабата, чийто смъртен акт е от с. Ягода, примерно...
Всичко има значение.

# 443
Не съм имала в реалния живот ситуация от трима едновременно да избирам, но изборът на и от един ухажор да е, съм си правила да е най-равностойният ми. Като в това включвам равностоен по възраст, образование, материално положение, дори да не е 1:1,поне да е сходно. Нагледала съм се, особено в най-млади години какво се случва с Пепеляшки, които се лскомят за принцове. Ако аз живея в мухлясала панелка(никога не съм живяла в такава), не бих се бутала при гслантния принц, защото зная, че в един момент ще ми излезе през носа. На млади години и да не съм имала опит, съм имала някакъв инстинкт да си гледам "моята черга", в което не включвам само матетирислно положение.

# 444
Няма как 3- ма човека да са еднакви, дори да са еднояйчни близнаци, все по характер ще се различават. Много ясно, че този с парите е най-подозрителен. Важно е как ги е изкарал.
Освен това мъж  с пари, лесно заблуждава че е чистоплътен. Ходи на фризьор и бръснар, масажист, сменя дрехи. Идва някой да му чисти имотите. Мен не ме касае вече, но доста жени се лъжат от лакомия.

# 445
Приятният характер също е под въпрос, дали ще остане приятен по време на трудности, например ако трябва 10 пъти да смени работа или ако 4 години индиректно му реват деца на главата и не му обръщат много внимание. Тоест освен приятен, трябва и да се добави правилно реагиращ на негативни моменти до колкото може да се знае - това всъщност важи и за жените.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 11:25 от Ази Азбърн

# 446
Спадането на раждаемостта е следствие на образование и жизнен стандарт основно. Китай например отдавна не расте като население. Даже и във въпросните африкански държави има тенденции за намаляване, но ще се проявят след време. За момента нищо не може да се направи.

А стига с вашите манипулирани стъкмистики !! Не напразно никой не ви вярва за нищо вече.
Населението на България 1989 г - 9 милиона. Населението на Китай 1991г. - почти 1 милиард. България 2024г - под 6 милиона (това включвайки мъртвите души, щото за избори стават от гробищата и си гласуват), Китай 2024г - 1 350 000 000.
И в манипулациите не ви бива. По умните казват - Намалява темпа на нарастване Wink Simple Smile
А глупостта как африканското население намалявало (тенденциозно Simple Smile Simple Smile Simple Smile ) разсмива и жабите.

Как Европа поддържа не съвсем ужасяващ темп на изчезване - ето как :

Скрит текст:

Тоест превръщайки се в придатък на Африка.

Хайде успокой се малко, де! Каква МОЯ стъкмистика, какво има на мен да вярва някой? И за какво ми е да правя манипулации?  Изказах си мнението, че образованието и стандарта свалят раждаемостта. При Китай си личи, вече не са на първо място, при Индия и Африка още не, ама ще дойде и там.

# 447
Така е, КАТО и АКО забогатеят, което може да е по- целенасочено.

# 448
Прави ли ви впечатление колко много разводи и раздели има ежедневно? Кое ги налага и защо двойките с лека ръка го допускат, дори при наличието на деца?
Повечето двойки всъщност не се разделят толкова лесно, а след години скандали и опити за закърпване на отношенията, през което време се снимат идилично за социалките.
А по принцип, лесно късат тия, които се и гаджосват лесно.

Но като цяло, предполагам, че влияе културата на филмите “Модерно семейство”, услугите, пригодени за ергените, градския начин на живот, административно олекотената процедуа за развод, идеята, че светът е голям и никой не го еня в големия град, ако не си родом от него, както и това, че по социалките виждаш съучениците ти разведени и това ти дава “смелост” и на теб. Между 30-40 е нормално човек да има вълна от разводи и скъсвания. Хора, гаджосали се с акъла на 20 годишни, се променят.

Впрочем, в България жената винаги си е работила. Жените може да са финансово независими. НО, ако не са отгледани като психически независими, търпят доста. Това, че след 18 са започнали да получават Х пари, не ги прави рязко по-смели в романтичните отношенията. Социалната стигма още си я има при определени хора, както и емоционалната зависимост и робуването на обществения натиск.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 17:24 от Linda*kiss

# 449
  • Пловдив
С най-приятния характер.

Ехееее, ти докато им изследваш характерите, някоя ще си вземе този с материалните възможности, без да го нищи толкова.
В пеперудения период, всички сме с приятни характери. Търсим се, подаряваме си, изчакваме се и ходим на среща избръснати, епилирани, с най-хубавите си дрехи.
То си личи с кой съм поне горе-долу съвместима като характер. И не са всички с приятни характери, дооооста хубаво се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт