Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 525
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Пловдив
Твлят мъж не е настоявал изрично и е било с уговорката, докато децата тръгнат на училище. Така че не те броя изключение. Но по принцип има изключения, да. Все пак съмнявам се някоя да признае, че е мързелива или е искала да си “бетонира” връзката. Или някои от мъжете тук да признае, че е комплексар.
Как бе! Аз признавам, че съм мързелива. И не работех защото ме мързеше. Обаче се съмнявам, че това бетонира връзката.

Личната ми титла е "мързелива, но и заплес". Ясно и с две думи.

# 1 066
Аз не разбрах какво точно обсъждаме? Че съществува само черно и бяло ли?
За мен майчинството беше най-мързеливия период в живата ми! Ама това е изключение. Бебето беше толкова кротко, че през майчинството се научих да плета на една кука и да правя торти щото нямаше какво да правя. После като проходи пак си беше така - по цял ден разходки, прибиране в жегите, тя докато си спи аз си свършвам нещата и изплитам някоя шапка.
Иначе и аз съм от мързеливите и хич не ме е срам да го призная. Обаче както горе се каза съм си дисциплинирана и ща не ща работя. Ходя на работя за пари, а домакинската я върша заради ОКР-то, но дълбоко в себе си знам, че ако спечеля от тотото няма да кажа на никого, но ще има знаци 🫣🤣

# 1 067
…но дълбоко в себе си знам, че ако спечеля от тотото няма да кажа на никого, но ще има знаци 🫣🤣
Какви Grinning
И ние имаме такава шега вкъщи и сме се заканили да купим конкретно парвенюшко облекло

Като го видим всеки път се шегуваме, че на тези вече инвестициите се връщат

# 1 068
Тцъ,парите не може да се скрият...Личи си,когато някой има пари. Yum

# 1 069
  • Пловдив
Тцъ,парите не може да се скрият...Личи си,когато някой има пари. Yum
Има стари пари, има нови пари, и дооооста голяма разлика. А познавам и хора, които и без пари успяват да внушат и изглеждат като да са от стари пари.

# 1 070
…но дълбоко в себе си знам, че ако спечеля от тотото няма да кажа на никого, но ще има знаци 🫣🤣
Какви Grinning
И ние имаме такава шега вкъщи и сме се заканили да купим конкретно парвенюшко облекло

Като го видим всеки път се шегуваме, че на тези вече инвестициите се връщат
Ахахаах! Ще вървя с едни гърди напред азЕ и твърде вероятно да се откажа от макарони със сирИнИ, че са за простолюдието 🤣🤣🤣

# 1 071
  • Далечният изток
Нищо не разбираш ти...
Това е паста формаджи Joy

# 1 072
  • По света и у нас
Тези парвенюшки марки са всъщност марките на бедняците, отдавна пре пре пре преекспонирани.

# 1 073
Нищо не разбираш ти...
Сега така като го каза ми даде нужното за да не се отказвам, а да го презентирам другакси 🤣

# 1 074
Нищо не разбираш ти...
А качамака е полента. Само попарата все още не знам как я наричат, аристократите..   Joy

# 1 075
Как ще да няма значение външният вид. Едно е 50+ плешив чичак без зъби и с шкембе. Съвсем друго е някой със зъби, коса и без шкембе.

Абе за мен си е важно мъжът да е спортен, не за друго, ами защото ще умра от скука с някакъв тюфлек. Но в крайна сметка, моят мъж е оплешивяващ от много млад и хич не ми пречи това. Зъби всеки може да си сложи. Тоест, проблеми бих имала само със шкембето, доколкото според мен пречи и на секс и на динамичен начин на живот.

Стари пари също не е нещо, което ще предпочета пред нови пари, примерно. Това, че този е дете/внук на някой си с какво го прави по-качествен съпруг от човек, спечелил парите си с уменията си? Тия неща са важни за една жена-- да е от заможно семейство, мъжът трябва да се доказва самостоятелно.

Има и друго, човек свиква с някакви неща и даже започва да вижда предимствата им. Например, винаги съм харесвала елегантни мъже. Мъжът ми не е такъв, облича се зле. Но понеже е висок и строен, ако го облека за даден случай, изглежда наистина супер.  Що се отнася до брадата грумингът му се състои в следното -- обръсва се гладко, после чака брадата да порасне. Малко преди да е заприличал на дядо Коледа, се обръсва отново. Е, в началото много ме дразнеше това, сега наистина не мога да си представя да съм с някакъв тузар. Тоест, в това отношение не ми е оптимално, но пък съм се примирила и за разни по-специални случаи настоявам за усилия в посока външен вид. И даже ми харесва, че не съм със суетен мъж. Единствено не мога да търпя, когато ми се повлече по анцуг. Явно не само правя компромиси, ами съм се и самосугестирала да приемам дефекта като ефект Simple Smile))

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 18:15 от MariyaHris

# 1 076
Не казах парвенюшки марки изобщо/ те са ми достъпни и сега

Но определен тип облекло ще ми е много смешно да облека
КАТО МЕ ВИДИТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ; ЩЕ ИМА ЗНАЦИ Grinning

# 1 077
  • Paris, France
Все пак съмнявам се някоя да признае, че е мързелива или е искала да си “бетонира” връзката. Или някои от мъжете тук да признае, че е комплексар.
За другите не зная. И двамата с мъжа ми сме мързеливи и не го крием. Не виждам как неработене извън дома бетонира връзката, напротив. Тук северноафриканките масово не работят, нито преди, нито след децата. Развеждат се масово и окото им не мигва. Децата ми имаха съученици, чиито майки-домакини се заразвеждаха с по 2 и с по 3 деца и някои си останаха домакини и след развода.

Едната ми баба почти не е работела. Не беше ревнив дядо ми, нито я остави като тръгна да работи. Единствено се дразнеше когато тя искаше да ходи да 1 прибира от работа късно вечер, че беше малко далече и го мързеше. Той самият продължи да работи и след пенсия и все навън ходеше.

Каквото и да си говорим, домакинстване с деца е мноооооого по-тежко и гадно от работене без деца. И по двата начина съм живяла.

# 1 078
  • София
Абе всяка жена, ако има достатъчно акъл, ще си нагоди нещата, както й е удобно на нея.

# 1 079
Твлят мъж не е настоявал изрично и е било с уговорката, докато децата тръгнат на училище. Така че не те броя изключение. Но по принцип има изключения, да. Все пак съмнявам се някоя да признае, че е мързелива или е искала да си “бетонира” връзката. Или някои от мъжете тук да признае, че е комплексар.
Как бе! Аз признавам, че съм мързелива. И не работех защото ме мързеше. Обаче се съмнявам, че това бетонира връзката.

Личната ми титла е "мързелива, но и заплес". Ясно и с две думи.
И аз се съмнявам. Но с такава илюзия тръгват някои Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт