Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 435
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 305
Безсилието на една мъжественост.
Част поредна.

# 1 306
Ето тук се съгласявам аз.
Влаковете ни тръгват със закъснения. Висиш, непредивидмо време. Полетите също, между другото. Миналата година  полет Сф-Бургас над 5 часа сумарно с отиването на терминала, висене два часа и повече да те качат, излитане и кацане. Ами мерси съм.
ГТ не обхваща адекватно града и е много времеемко, а аз също не съм на 18 и си ценя времето.
Зима почти няма в града, отдавна ги няма онези коловози, които се образуваха в кварталните улички, кара се спокойно с всесезонни гуми, всичко се минава с препарати зиме.
Пеша-на хубавото време, за разходка (повечето важни локации са ми на 30 минути стегнат ход максимум). На дъжд с колата, у нас все още стават кални реки, а не, че ме е страх да не се намокря, съсипват се обувки. На пек съм на възраст вече, пазя се Simple Smile

# 1 307
  • Далечният изток
Да се върнем на темата ли?!
Ай стига с тия влакове, коли и тролеи вече. Влизам да чета нов отговор, то като отчетна тема станало, кой как се придвижва из София.

# 1 308
Като да го интересува някой.
Сега е моментът някой да вкара и тротинетките.

# 1 309
И да се събереш и да се разделиш, все има някакво предвижване Simple Smile

# 1 310
  • Далечният изток
Да, много ме интересува Рикавъра колко минути виси по спирките, сън не спа...

# 1 311
  • Out of the Mix
Точно, фъстък.

Между другото, мислил съм си за полет София-Варна, София-Бургас.

Но, ако нещо спешно не ми е нужно, да трябва да отида от днес за утре бързо, предпочитам си с колата.

Първо, че не се съобразяваш с багаж, второ обичам да карам, може и да се отбиваш, където искаш, да обикаляш, аз обичам да обикалям.

До Бургас средно стигам за ~ 3.5, преко сили 4 ч. с почивка, зависи от трафика и имали тапи по "Тракия".

До Варна вариш го, печеш го 5.5 ч.

Ужас за тия 5 часа полет.
Ако такова нещо ми се случи, ще има жалба, връщане на пари и обезщетение с официално извинение.
Ако ли не, делото им е гарантирано, където хиляди ще платят.

Имам приятели правят тигели до Варна, минават по "Тракия", и после пътя Бургас - Варна.

Аз си минавам през Хемус и Севера.

Правилнo за гумите, с тази разлика, че ако ще са всесезонни, само висок клас, да се разбира Michelin или Goodyear.

# 1 312
А какво мислите жена да се разделили с мъж заради друга жена?
Напоследък зачестяват все повече бисексуалните жени.
Имам напоследък все повече интерес от подобни жени.

# 1 313
  • Далечният изток
Имам чувството, че някои хора в живота мълчат, хора не виждат, с никого не обелват и една дума, и като влязат във форума, си изливат всичко каквото им е в главата. Ма интересува ли го някой, ма не го ли интересува... той да си каже всички глупости.

Бази, някои са до дъно отвратени от мъже...

# 1 314
То и мъже се разделят с жени, заради мъже. Просто сега е по ларш всичко и не те съдят с погледи.

# 1 315
Имам пример с моя близка, дето след 20 години брак се оказа сама, щото мъжът й бил цял живот п@дал, ама се прикривал. А иначе - идеалното семейство, бяха за пример - той грижовен баща, подкрепящ и любящ съпруг, сексът 6+ абе Идеал Петров. И накрая кво - п@дал Rolling Eyes. Еми гадно си е на 60 да ти се направи това откритие.

# 1 316
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Ужас за тия 5 часа полет.
Ако такова нещо ми се случи, ще има жалба, връщане на пари и обезщетение с официално извинение.
Ако ли не, делото им е гарантирано, където хиляди ще платят.

Тука се изхилих с глас, ще осъдиш самолетна компания, и ще вземеш хиляди... Това искам да го видя!

Последните месеци хората ги глобяват за свръх багаж, свалят ги от самолет, щото нещо си казали накриво със стюарда, отделно остават на летището заради свръх продадени билети... Те сигурно всички са станали милионери, защото са осъдили компаниите.

# 1 317
  • Out of the Mix
Адвокатът ми е луд, всичко може, съди банки и магистрати, самолетна компания ще го уплаши...
Съди всичко и всеки, седи мирна.
Наскоро осъди за маркетингова "шашма" една фармацевтична компания.
Тези неща ги няма в медиите, не рови да търсиш. Joy
Смей се, здраве е, радвам се, че те разсмях.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 11:39 от Revoker

# 1 318
А градинар имаш ли?

# 1 319
Имам пример с моя близка, дето след 20 години брак се оказа сама, щото мъжът й бил цял живот п@дал, ама се прикривал. А иначе - идеалното семейство, бяха за пример - той грижовен баща, подкрепящ и любящ съпруг, сексът 6+ абе Идеал Петров. И накрая кво - п@дал Rolling Eyes. Еми гадно си е на 60 да ти се направи това откритие.
А, що пък да е гадно, добрия баща е отгледал децата, време е за почивки, нови преживявания и удоволствия

Общи условия

Активация на акаунт