Пубертетът при момчетата - тема 18

• 34 930
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Тийнът утре има рожден ден , но не иска да го празнува. Щял да излезе само с гаджето. Последно време почти не излиза? Нямал нужда да се среща с хора. Как е при вашите момчета?
И моят е така, няма нъжда всеки де от хора край себе си:

# 91
Минала година каза, че няма да празнува, аз за всеки случай купих втора торта и сложих в мазето сокове. Станахме от масата на семейния обяд и след 30 минути пристигнаха 10 човека компания. Извадих втората торта и отпразнуваха.
Но гадже няма. Ту харесва една, ту друга.

# 92
Моят има 2ма по-близки приятели и празнува РД с тях, обикновено на кино в мола, трамплини,  стрелби с не знам си какви пушки и т.н.

Тази година едвам го навихме да отидем до кафе в квартала и да духне свещичка на пастичка. Това в самият ден. Уикинда ходиха на кино, трима (приятел и една съседка бивша съученичка).
След киното отидохме в Хепи. Аз и сестра му ги чакахме в заведението. Не пожела да духа свещи, макар че му казах, че в Хепи ще му пеят Joy

# 93
  • София
Скрит текст:

E как няма нужда да се среща с хора, а пък има гадже? Значи двамата са си достатъчни, все пак се приема, че са влюбени и в този момент имат нужда само един от друг. Тези от приятелите на сина ми, които имат гаджета рязко намалиха излизанията си с компании.
Е с други хора освен гаджето, имам предвид. Имаше връзка една година, пак само двамата си излизаха. После 4 месеца сам беше, но не стана по-излизащ. Аз все му повтарям, че освен връзка, трябва да има и приятели и да полага усилия и за техните връзки. Но май е на различно мнение.
Така влияят гаджетата, да, не виждам нещо тревожно. Нека да си се нарадват, има време и с приятели да излизат.

# 94
Моят има 2ма по-близки приятели и празнува РД с тях, обикновено на кино в мола, трамплини,  стрелби с не знам си какви пушки и т.н.

Тази година едвам го навихме да отидем до кафе в квартала и да духне свещичка на пастичка. Това в самият ден. Уикинда ходиха на кино, трима (приятел и една съседка бивша съученичка).
След киното отидохме в Хепи. Аз и сестра му ги чакахме в заведението. Не пожела да духа свещи, макар че му казах, че в Хепи ще му пеят Joy

На колко години е синът? Не е ли голям вече да духа показно свещи в заведения? Защо се чудите, че не иска? Ако аз кажа, че трябва да се духат свещи върху торта в ресторант и двете ми деца ще откажат. Обичат торта, обичат и да духат свещи върху тортата, но вкъщи, не пред обществеността. На ресторант - вечеря, обяд, после тортата със свещите вкъщи.

# 95
Какво означава голям. Когато имаш РД и ресторантът е уведомен обикновенно имаш изненада от персонала, като изненадата вкл и парче торта със свещичка. Защо едно 15 годишно трябва да се чувства голямо за духане на свещ?

# 96
Моят син няма да иска показно духане на свещи в заведение.В етап е, в който го смущава екстра внимание от околните

# 97
  • пустинята Гоби
Изненада от персонала с торта не би се харесала на всеки. Хората сме различни, децата съответно също.

# 98
Миналата година сме на заведение по случай моят рожден ден, само  ние си обаче с децата, защото така исках. Казах изрично да се се казва повода и да сме без музика, фойерверки и да ми се изтипоса целия персонал с рамка и да ми правя снимки и да ми пеят песен. Както седим, изведнъж гръмва музика... и персонала в колонка се движи към нашата маса...  и пее песента за РД с моето име. Аз съм с рядко име междудругото. Направо се вцепених. Викам ей сега го убивам мъжо. А то, на съседната маса, една жена - на моята възраст, с моето име и с рожден ден на моята дата. Даже и бяхме един и същ цветотип.  Голямо съвпадение беше. После ММ се обяснява - как бе мило, никога няма да ти го причиня като не искаш.

та и децата са като нас. Някои не желаят да се "излагат" на показ. Други да са в прожектора е като да плуват в свои води.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 16:39 от _re_ge

# 99
Моят син е като на ДХЗ. Никакви показни мероприятия. Извинявам се, ако съм обидила някого, неволно.

# 100
Моят син е като на ДХЗ. Никакви показни мероприятия. Извинявам се, ако съм обидила някого, неволно.
И моят е такъв, но какво се чудя като съм същата. Надявах се да прилича на баща си и всъщност беше такъв до скоро, но този пубертет го преобрази Smiley

# 101
Моите обичат да духат свещи на торта.
На РД се чувстваше леко уморен и не му се излизаше.
Ако не празнува на самият ден обикновено излизаме на заведение. Ако иска торта/паста със свещи, получава я.

Преди 2-3 г на РД си ден беше на състезание в Хърватия.
Когато се прибра му предложих да купя тора, свещички - "о, то вече мина".
Само тогава не е имал свещички. И ми беше тъжно, че е далече.

# 102
  • Варна
За нас( майка и син) винаги е традиционно -нещо сладичко и свещ, дори чаена в подходящ съд. Символ - мина една , ще има още...

# 103
  • София
За 17-тия рожден ден със синът ми и дядо му ходихме 4 дни във Флоренция. В ресторанта извадиха тортичка със свещ, зарадва се. То и с големите хора е приятно това.
Последните рождени дни така ги празнува и се радвам, защото се нагледах на изцепки по чужди рождени дни. На непълнолетни не бих организирала парти с алкохол, но те си купуват и си внасят, изобщо не ми се занимава с препили и прочее младежи.

# 104
За първа лична карта над 18г трябва ли присъствие на родител? И трябват ли някакви документи? Ако някой скоро е вадил.

Общи условия

Активация на акаунт