Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 28 055
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Снежи, не е ли много рано за ембрион да се визуализира? Аз мисля, че ти беше само няколко дни преди моя трансфер.

С моята първа Б, на първия преглед в 5+5г.с се видя само сак и жълтъчно мехурче. И вече на следващия преглед, който е бил към 7г.с., се видя ембрион с пулс.

# 121
5 и колко? Ембрион мисля, че по-скоро се вижда в 6та.

# 122
  • Sofia
И аз мисля, че рано да се види преди 6 седмица. Стискам палци всичко да е наред на следващия преглед.

# 123
Здравейте момичета, бях на преглед днес и за съжаление не се видя ембрион в сака - 5та седмица +. Ще изчакаме до следващата седмица пак за преглед, но предполагам само ще се потвърди диагнозата. Поне не е извънматочна, но много смотан късмет се получи.
Кога ти беше трансфера?
А поне сакче и жълтъчно мехурче видя ли се?

# 124
Аз не се изразих правилно. Вижда се само сак без жълтъчно мехурче.
Би трябвало да се водя 5 седмица + 3/4 дни. Предполагам има някакъв шанс, щом лекаря каза да чакаме, но вероятно е в сферата на изключенията.

# 125
Аз си мисля, че не е притеснително. Зависи от апаратурата, но обикновено жълтъчно мехурче се вижда към 5+5. Другата седмица най-вероятно всичко ще е наред.

# 126
Аз да се оплача. Преди малко си направих един шуър чек и беше отрицателен. Днес ми е 10ти ден от трансфер на тридневен ембрион и утре ми е деня за теста. Направо рухнах. Престои ми трета стимулация, а нямам сили вече…

# 127
Аз да се оплача. Преди малко си направих един шуър чек и беше отрицателен. Днес ми е 10ти ден от трансфер на тридневен ембрион и утре ми е деня за теста. Направо рухнах. Престои ми трета стимулация, а нямам сили вече…
Съжалявам много, но....горе главата ,никакво отказване. Знам колко е трудни и..тежко, всеки път съм смазана, но след два дни се събирам и съм устремена само напред. Ще стане, Упоритостта винаги се възнаграждава.

# 128
До кръвния нищо не е сигурно .. Пикливите тестове не са надеждни! На мен с доста високо ЧХГ ми отчиташе много бледи черти, които дори помежду си избледняваха през дните, които правих и се бях шашнала .. Не Ви давам напразни надежди, но вече хич нямам вяра на друг тест освен кръвен !

# 129
Аз съм осми ден след транфер на 5 дневен (ЗЕТ), ако броим и дент на трансфера. Изкушавам се да направя тест, но просто ме е страх.  На много високи дози прогестерон съм и.....си мислех, че поне заради това би могло да се усеща нещо.....каквото и да е. Момичетата все казват, усещане това и онова, но то е от лекарствата. Аз защо не усещам нищо от лекарствата,.....просто не знам кое е по добре да си седя с черните мисли и отчаянието, или да си направя теста и да се приключва.

# 130
  • Sofia
Аз съм осми ден след транфер на 5 дневен (ЗЕТ), ако броим и дент на трансфера. Изкушавам се да направя тест, но просто ме е страх.  На много високи дози прогестерон съм и.....си мислех, че поне заради това би могло да се усеща нещо.....каквото и да е. Момичетата все казват, усещане това и онова, но то е от лекарствата. Аз защо не усещам нищо от лекарствата,.....просто не знам кое е по добре да си седя с черните мисли и отчаянието, или да си направя теста и да се приключва.
Рано е, изчакай поне до утре. Ако броиш и денят на трансфера, то значи си 7ми ден след трансфер, не 8ми (денят на самия трансфер не се брои). На твое място по-скоро бих се радвала, че нямам неприятни усещания от прогестерона - на мен лично ми бъркаше в здравето това нещо. Бъди позитивна - черните мисли няма да помогнат, ако сега не стане стискам палци за следващия опит. Кой поред ви е този опит и къде го правите?

# 131
  • София
Слънце, рано е, но ако не издържаш направи си кръвен., въпреки че дори да е отрицателен пак резултатът няма да е гаранция заради ранния ден. Още мъничко търпение и ще стане ясно.
Изобщо не е нужно да имаш симптоми, за всеки е индивидуално. До кръвния нищо не е сигурно.

Аз сега отивам да правя втори кръвен. Днес официално ми беше денят.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 08:36 от Yellow_girl

# 132
Здравейте,имам едно успешно инвитро от втори опит(първи при д-р Цветков).В тема номер 100 се отчетох с доста тлъсто ЧХГ направено на 11-и ден след трансфера .Работих през цялото време и не се впусках в разни мисли.Сега направихме Зет на 02 .06. на един бластоцист и търпението ми е изчезнало,днес ми е седми ден и едва издържам...Силно се надявам да се отчета пак с едно хубаво чхг ,но да видим..Времето ще покаже

# 133
  • в сърцето на държавата
Здравейте, 5 ден след трансфер започва повръщане. Дали е положителен резултатът? Все още е рано...

# 134
Много е възможно да е положителен резултата. Някои получават от рано повръщане. Но може и да е от хормони, храна или временно неразположение. Пожелавам ти, да е, защото е положителен резултата.

Общи условия

Активация на акаунт