Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 28 106
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • в сърцето на държавата
При неуспех с имплантация, след колко време може да има нов опит, имам 2 замръзени ембриона?

# 226
Според мен може още на следващия цикъл, или по-следващия. Ако сте минали стимулация, пункция, трансфер, може би е хубаво да се изпусне един цикъл. Ако е бил само трансфер, според мен може още със следващия цикъл. От клиниката ще отговорят по-точно, като вземат предвид и вашата медицинска история.

# 227
Здравейте момичета. След първи трансфер на 3 дневно ембрионче съм. Искам да питам, как се броят дните, денят на самия трансфер ден 0 или 1 е? Също и дали усетихте нещо около имплантацията и въобще до деня на теста имахте ли някакви симптоми( за тези които са минали по този път вече)? Благодаря 🤍

# 228
Здравейте момичета. След първи трансфер на 3 дневно ембрионче съм. Искам да питам, как се броят дните, денят на самия трансфер ден 0 или 1 е? Също и дали усетихте нещо около имплантацията и въобще до деня на теста имахте ли някакви симптоми( за тези които са минали по този път вече)? Благодаря 🤍

Не знам дали в свързано, но в нощта когато е била  имплантацията се събудих през нощта със силни болки в корема и позив към WC. На сутринта не ме болеше, на следващия ден имаше леко розово имплантационно кървене.

# 229
Femme.belle денят на трансфера е 0, доколкото аз знам. Симптоми не мисля, че съм имала, гърдите ме боляха, но го свързвам с високите дози прогестерон. Имах зацапване на 8/9 ден и тогава ми спряха аспирина и фраксипарина. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 230
В петък ЧХГ беше 120.82,мисля че  се е удвоило добре,днес стойността е вече 633.43.Цветков ме накара да пусна пак прогестерон,но не е излязъл още.

# 231
Artiola, честито! Резултата е супер, сигурно и прогестерона ще е добре.

# 232
  • София
Artiola, браво, това е страхотно! Много добро развитие на ЧХГ-то и Прогестерона ще бъде в норми.

# 233
Здравейте! Записвам се след ЗЕТ на един бластоцист. Трансферът ми беше днес. Притеснявам се, че пригестеронът ми не е достатъчно висок, но лекарят не каза нищо. Преди трансфера беше 26.9 ng/ml. Приемам сутрин и вечер циклогест. Дата за теста ми е 30.06.

# 234
Прогестерона се вдига постепенно, поне на мен така ми бяха казали. Пожелавам ти успех!

# 235
  • в сърцето на държавата
При неуспешна имплантация, след колко време се прави нов опит/ имам замръзени ембриони/ за Надежда става въпрос?

# 236
  • София
Според мен трябва да се изчака един месец, за да се изчисти лигавицата хубаво, защото е подготвена с лекарства. Но най-добре специалистът ще ти каже. Напълно е възможно да е ОК още следващия месец.

Момичета, днес ЧХГ-то ми е 1455. Малко по-спокойна съм, но явно това бебе ще си има луда майка (ако дай Боже всичко е наред).

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 17:20 от Yellow_girl

# 237
Yellow_girl, прекрасно. Всичко ще е наред! Спокойствието е важно! Кога си на преглед?

# 238
  • София
В сряда. Струва ми се рано (5+2), но лекарката знае най-добре. Рано е за пулс, след това вече ще знам, че нещата се развиват

# 239
Не е рано, добре е, ще видите дали е в матката. После пулса, ще е на следващия преглед. Едно по едно ще се наредят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт