Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 26 406
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Доста ме боля матката при последния ми трансфер, при другите не ме болеше. Нормално е. Не ми беше изписан нош па този път, предишните беше. Не попречи на развоя.

# 691
Не го казват винаги, но може да пиете но шпа до 3х2 на ден. Би трябвало да отпуснат напрежението в матката.

Здравейте, аз съм след трансфер на 16.08 и имам от време на време при повече стоене на крак или залежаване като мини контракции в матката. Някоя имала ли е подобни оплаквания?

# 692
На мен винаги след трансфер ми изписват Но-шпа за 7 дни по 3х2.

Момичета, чудя се как е възможно уринарен тест да покаже положителен резултат още на 4–5 ден след трансфер 🤔. Гледала съм толкова много клипчета в интернет на жени с положителни тестове в този период, че започвам да се питам дали проблемът е в мен или всичко това не е просто заблуда.
Разбирам, че всяко тяло е различно, но дори да е станала имплантация, нивата тогава са толкова ниски, че само кръвен тест може да отчете нещо и то пак няма да е категорично.

# 693
Според мен е възможно, ако е бита инжекция с ЧХГ. Възможно е и ранна имплантация. Може би само кръвния ще покаже, като се проследи на всеки 48 часа.
Аз не разбрах, вие сте гледали клипчета, но правихте ли тест и какъв ви беше резултата?

# 694
На мен уринарният ми беше с много бледа, едва забележима черта (само аз си я виждах)на 5ти ден след трансфер и не беше от Овитрел, така че е възможно, но е по-скоро изключение толкова рано да покаже. На 8 ден пусках ЧХГ, което беше 64, те на 5ти би следвало да е било към 20+/-, което е възможно да се хване от тест. То и да има, пак си в неведение и се започва едно чакане за кръвен и чудене всичко наред ли е, не е ли бх, така че не е особено полезно да покаже по-рано.

# 695
Правих кръвен тест на 5-ия ден при предишния трансфер, тогава резултатът беше около 5, а на 10-ия ден вече беше 95. Не си спомням със сигурност, но мисля, че тогава не правих домашен тест.

При този трансфер реших да не се подлагам на допълнително напрежение преди 7-ия ден, така че утре ще разбера как ще се развие този път.

# 696
Правих кръвен тест на 5-ия ден при предишния трансфер, тогава резултатът беше около 5, а на 10-ия ден вече беше 95. Не си спомням със сигурност, но мисля, че тогава не правих домашен тест.

При този трансфер реших да не се подлагам на допълнително напрежение преди 7-ия ден, така че утре ще разбера как ще се развие този път.
Как се разви тази бременност с 5 ЧХГ на ден 5?

# 697
Точно вчера си зададох същия въпрос. Защо в американските форуми уринарен тест на 7ми ден е решаващ а при нас е по-скоро около 12ти и наблягаме на кръвни. Нашите уринални тестове хващат по високи стойности на HCG. Почват главно около 15-20 а тези които са ранните (от 10) не са много много надежни и по скоро дават фалшив резултат. Американските повечето започват около 10-15 като ранните им започват от 6. Ако го сметнем с удвояването на всеки 48 часа, ако ден 2 се имплантира и да кажем чхг е 2, на ден 4 ще е 4, на ден 5 вече може да се усвои от много ранните тестове. И това е с възможно най ранната имплантация.

Аз тествам от 5ти ден след трансфер на един 5 дневен. Днеска ми е 7ми. Пробвам с различни марки защото имам адски много (преди три години като почнахме да мислим за деца си мислих че сега ще действаме второ Joy ) а пък те изтичат вече. Имам адски адски тънки чертички от тогава единствено на ранния на Believe и писалката на Surecheck. Касетите на Easycheck също имат линийка но е сивичка и по скоро го смятам за следи след изсъхването. Касетите на шурчек са абсолютно чисто бели. Днеска идват още (на адвент и ladytest) защото ми свършиха тези вкъщи хаха но ще ви държа в течение ако ви е любопитно, защото на мен дъс сигурност ми е

На мен винаги след трансфер ми изписват Но-шпа за 7 дни по 3х2.

Момичета, чудя се как е възможно уринарен тест да покаже положителен резултат още на 4–5 ден след трансфер 🤔. Гледала съм толкова много клипчета в интернет на жени с положителни тестове в този период, че започвам да се питам дали проблемът е в мен или всичко това не е просто заблуда.
Разбирам, че всяко тяло е различно, но дори да е станала имплантация, нивата тогава са толкова ниски, че само кръвен тест може да отчете нещо и то пак няма да е категорично.

# 698
Да, може би си права, че техните засичат от 6 единици и ако на 5-ти ден имат 8-10 като количество, е възможно да излезе нещо много бледо.

Трябваше да си поръчам едни от iHerb да ги пробвам и аз ама късно 😆

# 699
Имах и от тях. Днеска ми беше последния от комплекта, не ги написах защото нищо не се появи. Не съм сигурна че те са тези най ранните.

[/b]
Да, може би си права, че техните засичат от 6 единици и ако на 5-ти ден имат 8-10 като количество, е възможно да излезе нещо много бледо.

Трябваше да си поръчам едни от iHerb да ги пробвам и аз ама късно 😆

# 700
Чхг се насища първо в кръвта, а после в урината. Не мисля, че са реални тези бледи черти, при кръвен тест с резултат под 20-30.
При мен на ЧХГ 97, Престо не показа никаква черта във времето заотчитанe 8dp5dt.

# 701
О да да абсолютно, на мен ми е просто любопитно какво показват. Въобще не ги взимам като резултат. Истинския резултат на 22ри след кръвен. Воредвид че повечето линийки са толкова светли че се явяват само под ъгъл със силен фенер хаха. Въобще не се довервявайте на пикливи тестове. Аз просто си нямам друга работа. Единствения който със сигурност ще направя за потвърждение е един дигитален и то само ако кръвния ми е положителен, за да го използвам като "съобщаване на новините". Категорично не смятам че тези ми мои експерименти показват какъвто и да е бил резултат. Просто се забавлявам в един.. мой си стил.

Чхг се насища първо в кръвта, а после в урината. Не мисля, че са реални тези бледи черти, при кръвен тест с резултат под 20-30.
При мен на ЧХГ 97, Престо не показа никаква черта във времето заотчитанe 8dp5dt.

# 702
Аз лично не бих ползвала престо или шуър, защото от моя опит или не отчитат правилно, или излизат някакви странни черти. При предишната ми бременност на шуър излезе черта и 1/3, та се чудех какво значи, а пък при престо беше почти невидима при чхг 130. Препоръчвам тези: https://bg.iherb.com/pr/easy-home-pregnancy-test-20-tests/114725

# 703
Престо са ми под чертата. Направих си експеримент с тях след кръвен резултат 450, за да видя как ще реагират. Честно казано, линията беше толкова бледа, че ако не знаех стойността, щях да си помисля, че имам най-много около 25 единици.

Току-що от нямане на работа, реших да направя един Clear Choice и работата е много въображаема 😄

Скрит текст:

# 704
Поне си има чертичка вижда се ♥️♥️🤰
Престо са ми под чертата. Направих си експеримент с тях след кръвен резултат 450, за да видя как ще реагират. Честно казано, линията беше толкова бледа, че ако не знаех стойността, щях да си помисля, че имам най-много около 25 единици.

Току-що от нямане на работа, реших да направя един Clear Choice и работата е много въображаема 😄

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт