СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 31 043
  • 795
  •   1
Отговори
# 555
Тета, каквото ти става? Ако има часовник със стрелки в стаята, но не знаеш колко показва е все тая. Мен това ми е дертът сега. Да знае колко е часът.

# 556
Кой хъш.липсва?

# 557
Моят пък ме пита "кви са тия хъшове"... май е време да приключвам с драмата и да се задоволя с факта, че познава циферблата хахаха

# 558
  • София
Ако знаеха кой, нямаше да липсва. Joy

# 559
Ами в в първа глава авторът говори за шест хъша, пък описал пет. Да не е бармана този, пропуснатият?

# 560
.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 19:53 от second

# 561

Бързо оздравяване на детенцето. Не е нужна жлъч и драма. Разбира се, че часовникът може да е проблем, и със сигурност е незначителен в сравнение с това, през което минавате.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 05:19 от I♥M♥V♥

# 562
.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 19:54 от second

# 563
Ами в в първа глава авторът говори за шест хъша, пък описал пет. Да не е бармана този, пропуснатият?
тоя е последният мохикан - под масата е, никой не го забелязва.

# 564
Те бяха всичките хъшове или почти хъшове, пише в гл.1 Бръчков е шестия, почти хъш - според щерката.

# 565
Някои не са ходили на пробен. Смятам че всеки си познава ситуацията Wink

Когато не исках да чета в темата, не влизах. Цяла година не съм влизала....а не да вися тук и дудна на хората. Не че не може..но не допринася с нищо да темата...

# 566
Кажи де е таз черница, че таа драма с часовниците вече не се трае:-)
А шоколад ще давате ли на децата? Stuck Out Tongue Winking Eye

Само бял, че да не приемат кафявия за знак по листите Grinning
Задължително макс шумящ при разопаковане, за да държи стаята будна, но силно разсеяна конкуренцията от звуците на опаковката Grinning

Хилих се с глас последните няколко страници докато не прочетох болница...

Бързо решаване на проблема с детето, second.

# 567
Ще си позволя коментар, който не бих правила при други обстоятелства. Тук списвам от 2008. Минах през много тежки групи и теми. Винаги се намира някой, който е с различна настройка и омаловажава ситуацията на останалите. Това обаче, не означава, че не сме били в обувките му или подценяваме ситуацията. Идеята е да се подкрепяме. Не знам защо един часовник стана обект на такава полемика, или пък що касае циферблата. Ами ето, има деца, които не са се справили. Хайде да хвърляме камъни по тях, щото има други с доста по-сериозни проблеми. Нали за това е групата. Драмите на седми клас.. или грешно съм разбрала.
Някак малко на моменти изпадаме в ситуация "Детето не познава часовника", вторият каза "Какъв часовник", третият спомена, че има и "Тарантули", петнистия сподели, че детето е хванало въшки и може да не посети изпита.. Някое е с апендикс или други моменти. Проблемът е точно в нас, в майките на които наистина ни пука и се мъчим да помогнем. За останалите ситуации има други теми. Без да ги омаловажавам.

# 568
Окей тета, щом не си влизала цяла година, наваксай. Щом това ти е полезно няма дерт Simple Smile

# 569
Тета, каквото ти става? Ако има часовник със стрелки в стаята, но не знаеш колко показва е все тая. Мен това ми е дертът сега. Да знае колко е часът.

Ти се притесняваш, че близко дете,което не познава часовника със стрелки...ще се затрудни с ориентацията на времето ли...това ли казваш? Аз те разбрах като да обвиняваш другите деца, че не познават часовник...съответно омаловажаваш споделеното от мен. Така те разчетох, не ми стана приятно, попитах два пъти съвсем културно и пак не съм сигурна какво всъщност искаше да кажеш ....
Извинявам се..но когато не се говори конкретно..не разбирам.
Даже се чудя що два пъти едно и също ми отговаряш...и пак не се разбирВаме Grinning

А каква е вероятността да се падне произведение от 6 клас...на литер.въпрос да речем?

Общи условия

Активация на акаунт