СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 29 722
  • 795
  •   1
Отговори
# 540
Ако не знаеш какво показва стенният за какво ти е? И с него и без него все не знаеш.

# 541
Ми да им сложат пясъчни или всяко дете да си носи. Да, ако има часовници в стаите трябва да се поддържат, ако няма децата да си ходят със собствени.. може и слънчеви, ма там и на мен ми е сложно, въпреки постановките от трети клас. На мнение съм, че трябва да има нормални часовници в стаите и децата, дори да не ги разпознават поне да имат ориентир. Друг е въпросът, че ето.. има случаи, като на детенцето, което не разпознава поради здравословна обоснованост, това не го поставя по-ниско от тези пък, които знаят в колко е без двайсет .. Направо някой да иде с календара на Ацтеките и да се приключва. Води се на Маите ма така и не се научих тия маи с и кратко ли се пишат или без, че ме е срам чак.

# 542
Аз пък се чудя как деца, решаващи такива задачи, не познават циферблата на часовника. Не е критика. Аз също имам едно такова близко дете. Нереално ми е.   Сега се учим и дано разбере до изпита.
Вчера минах покрай една узряла черница, черниците накапали и целият тротоар черен. Аз не устоях на изкушението, застанах отдолу и почнах да бера и да ям с голям кеф. Двама младежи ме подминаха издалеч, за да не си изцапат подметките на белите маратонки от черниците, а едно девойче ме посъветва да не ям, защото ще се отровя, не съм ли виждала, че плодовете са черни.

# 543

Вчера минах покрай една узряла черница, черниците накапали и целият тротоар черен. Аз не устоях на изкушението, застанах отдолу и почнах да бера и да ям с голям кеф. Двама младежи ме подминаха издалеч, за да не си изцапат подметките на белите маратонки от черниците, а едно девойче ме посъветва да не ям, защото ще се отровя, не съм ли виждала, че плодовете са черни.
Вярвам, че се бъзикаш Head Band
Да, трябваше ми време да хвана сарказма... айййй деформирам се.

# 544
Аз пък се чудя как деца, решаващи такива задачи, не познават циферблата на часовника. Не е критика. Аз също имам едно такова близко дете. Нереално ми е.   Сега се учим и дано разбере до изпита.
Ми аз на 48 също понякога го бъркам, особено ако няма и цифри и трябва да гадя по ъгъла на стрелките 🤣

Сега ще кажеш, че и таблицата за умножение бъркаш.

# 545
Не се бъзикам за черниците, истина е, вчера в най-големия пек, верно бях слънчасала, ама
Моята пита как в първа глава на Немили недраги авторът е написал, че хъшовете са шест, а били описани само пет броя хъша и какви са тези работи, не издържала вече. Аз нищо не помня от Немили недраги, а ако някой се сеща нека каже що за мистерия е това

# 546
Аз не знам таблицата за умножение. Никога не съм я знаела добре и вече тотално съм я забравила. Иначе съм супер по математика - контролните ми отнемаха 10 минути и после останалите 30 си проверявах елементарните изчислителни грешки.

# 547
Аз не само не знам таблицата за умножение, но и изваждането и събирането ми бягат отдавна.

# 548
Dincho, случва се 🤭

Априлски душ, липсва ми смеещото се човече 🤐 А ако ни видят да опитваме нектара от цвета на салкъма, съвсем ще са в потрес.

# 549
Ако не знаеш какво показва стенният за какво ти е? И с него и без него все не знаеш.

Не разбрах кой не познавал часовника..нито какво общо има това с факта, че някъде нарочно ще бавят служебните бележки защото ще крият стаите..ама карай...все тая.

Секънд..като ти е скучно...що не идеш да пиеш една биричка примерно Sunglasses

# 550
  • София
Кажи де е таз черница, че таа драма с часовниците вече не се трае:-)
А шоколад ще давате ли на децата? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 551
За стенния- казвате, където е била голямата, когато започнете, врътне ли до същото, минал е час и трябва да бързате.

# 552
Има ексел вече, тая таблица е за друго ниво Simple Smile
"Немили - недраги" ми е било отвратително, и до сега не помня. Мисля, че само Нено, Неновица и Николчо ми го бият по гадост.

# 553
  • София
Мистерията с изгубения хъш явно е много популярна сред децата. И моят син говореше за нея.

# 554
Аз чак сега разбрах, че липсва един хъш, а така безгрижно си живея вече половин век.
Моята не носи храна на изпит. Шоколад е рисковано да се дава, според мен. А чанти носят ли, или в прозрачни торбички трябва

Общи условия

Активация на акаунт