Спирала за мигли - тема № 23

• 5 496
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
  • Street of Dreams
Странно, при мен Lash Sensational  се размазва под очите, което не се случва при тюбинг спирали...

# 76
  • Popovo
Всяка, която се води tubing mascara!
Аз ползвам тюбинг спиралите на Клиник в момента. Стават!

Agent би ли показала коя е точно на Клиник?
Една ползвам на Клиник,по твоя препоръка .

# 77
Странно, при мен Lash Sensational  се размазва под очите, което не се случва при тюбинг спирали...

Не се размазва при мен, но мисля това е доста индивидуално. Зависи с какъв крем и грим се носи спиралата, дали е запечатано с пудра под очите и пр. Принципно не слагам спирала на долните мигли, тъй като са твърде дълги и става твърде драматично ако сложа и там.

# 78
  • Street of Dreams
Аз моите долни мигли ги режа и ги държа по-къси, иначе са много дълги. Слагам спирала само на външните ъгълчета там. Не слагам пудри и кремове - някои спирали ми се размазват, други - не.

# 79
  • гр.Пловдив
По ваша препоръка бях пробвала тюбинг спиралата на Heimish. Не ми хареса ефектът, но много ми хареса свалянето. Съответно си я купих втори път, сега пък и ефектът ми е ок.
Така че имате ли препоръки за други такива спирали, които да се свалят просто с малко вода?

На мен и свалянето не ми хареса ,пада на парцали направо,днес си сложих и е почти свършила курса за няма и 4 месеца,суха и лепкава гадост като смола ,иначе парите и хвалбите са й страшно много ..И аз я купих по препоръка от темата ..Ще карам на Катриче явно,кефят ме,имат и доста варианти,не им  и застояват ,за разлика от сайтовете,мен лично ме е страх да си поръчам на HR Lash Queen Feline black -моя топ фаворитка от 10-15г,понеже не е много купувана и сигурно ще е дърта,а почти 100лв не ми се рискуват ..

# 80
OnDiNe_ - мога да похваля за ежедневен и недраматичен вид две тюбинг спирали на Клиник, които имам (всъщност една и съща, но в два цвята - черна и кафява). Пояснявам, че ги нося върху праймър, но аз правя така със всяка спирала. Четките им са миниатюрни и много удобни за ъгълчета или долни мигли:

Пак ще спомена с добра дума Клиника, който не свалих от миглите си цяло лято в цвят бургунди - супер естествен и красив цвят, за който получих комплимент от фризьорка в София (аз си мислех, че никой не забелязва, че не е кафяво/черна, много дискретно подчертава зеленото в очите)

Като казах "праймър" моля, споделете любимите си, че моят МАС попривършва и не искам да го повтарям, че ми прави железобетонни спиралите и дори с олио не се сваля лесно. Предишният ми беше Ланком, ако не се лъжа, много приличен продукт, дъщеря ми драпа пак от него да поръчам, за да ми го приватизира.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 17:03 от Agent Provocateur

# 81
Аз в момента съм с тюбинг спиралата на Катрис glam & doll easy wash off, която пак тук похвалиха и намерих в ДМ на промоция за 4 лева.
Ами супер прилична е, не прави кой знае какъв обем, но не се размазва, дори в летните жеги, не слепва и се сваля лесно.

Агент, мерси за подробното описание на Клиник, бих пробвала ☺

# 82
  • При децата ми
Преди ден си купих спиралата на "Катрис" за чувствителни очи. Намалена беше в "Кауфланд" на 6,589 лв.
Бих каза, че за тази цена е много добре.

Ето тази.

# 83
  • BG-DE
И аз реших да пробвам тюбинг спирала, при нас на Катрис има само такава, доволна съм, прави много естествени миглите, а и лесно се маха 🙂

# 84
Преди ден си купих спиралата на "Катрис" за чувствителни очи. Намалена беше в "Кауфланд" на 6,589 лв.
Бих каза, че за тази цена е много добре.

Ето тази.

В лили е на 4, 39лв. В кауфланд намаленията outlet не са толкова големи забелязах и на есенс същата работа с 2лв отгоре над масовите дрогерии.

Общи условия

Активация на акаунт