Спирала за мигли - тема № 23

• 9 621
  • 139
  •   1
Отговори
# 135
  • При децата ми
zvаnchе, и другата е много хубава.Разлика при двете виждам само в свалянето.

OnDiNe погледни зелената тюбинг на Клиник. Ако не се лъжа,ти търсиш по-естествен резултат и лесно да се сваля.
Ползвала съм я преди години,правеше прекалено естествени за моя вкус мигли и се сваляше от воле.
На теб може да ти хареса

А,исках и друга да ви похваля I Love Extreme Volume

На тези,които харесват обем и удължаване ще се хареса

Поръчах от любопитство спирала на Sheglam,че ме глождеше много.

Уж се води тюбинг,добри отзиви има...ще видим

Много е хубава спиралата на Есенс. Тази, както и розовата, която съм хвалила тук, за колосалните 5,95 лв. са много добри! Дъщеря ми ползва поредна от розовата спирала.

# 136
погледни зелената тюбинг на Клиник.
коя от двете визираш Ванеса
High Impact High-Fi™ Full Volume Mascara
High Impact™ Mascara
че аз точно естествен вид търся
Хм,сега като гледам доста зелени са пуснали Клиник Grinning
Не е High Impact,четката не беше такава, повече прилича на Lash Power https://www.lookfantastic.de/p/clinique-lash-power-mascara-black … nt=All%20Products Дали са сменили опаковката или от монитора,но беше по-зеленикава

# 137
Вече месец ползвам спиралата на NL Beauty и съм много доволна, чак не мога да повярвам колко е добра, бях скептична в началото. препоръчвам я горещо.

# 138
Здравейте, търся заместител на любимата ми Lash Paradise спирала за обем и удължаване на мигли - цвят Black Brown. Явно са я спрели от производство и няма вече кафява версия.

# 139
Здравейте, търся заместител на любимата ми Lash Paradise спирала за обем и удължаване на мигли - цвят Black Brown. Явно са я спрели от производство и няма вече кафява версия.

Аз си взех на Есенс "принцесата" кафявия вариант и ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт