Спирала за мигли - тема № 23

• 10 254
  • 140
  •   2
Отговори
# 135
  • При децата ми
zvаnchе, и другата е много хубава.Разлика при двете виждам само в свалянето.

OnDiNe погледни зелената тюбинг на Клиник. Ако не се лъжа,ти търсиш по-естествен резултат и лесно да се сваля.
Ползвала съм я преди години,правеше прекалено естествени за моя вкус мигли и се сваляше от воле.
На теб може да ти хареса

А,исках и друга да ви похваля I Love Extreme Volume

На тези,които харесват обем и удължаване ще се хареса

Поръчах от любопитство спирала на Sheglam,че ме глождеше много.

Уж се води тюбинг,добри отзиви има...ще видим

Много е хубава спиралата на Есенс. Тази, както и розовата, която съм хвалила тук, за колосалните 5,95 лв. са много добри! Дъщеря ми ползва поредна от розовата спирала.

# 136
погледни зелената тюбинг на Клиник.
коя от двете визираш Ванеса
High Impact High-Fi™ Full Volume Mascara
High Impact™ Mascara
че аз точно естествен вид търся
Хм,сега като гледам доста зелени са пуснали Клиник Grinning
Не е High Impact,четката не беше такава, повече прилича на Lash Power https://www.lookfantastic.de/p/clinique-lash-power-mascara-black … nt=All%20Products Дали са сменили опаковката или от монитора,но беше по-зеленикава

# 137
Вече месец ползвам спиралата на NL Beauty и съм много доволна, чак не мога да повярвам колко е добра, бях скептична в началото. препоръчвам я горещо.

# 138
Здравейте, търся заместител на любимата ми Lash Paradise спирала за обем и удължаване на мигли - цвят Black Brown. Явно са я спрели от производство и няма вече кафява версия.

# 139
Здравейте, търся заместител на любимата ми Lash Paradise спирала за обем и удължаване на мигли - цвят Black Brown. Явно са я спрели от производство и няма вече кафява версия.

Аз си взех на Есенс "принцесата" кафявия вариант и ми харесва.

# 140
Аз пък никога не съм предполагала че кафява спирала може да ми хареса,не съм носила до сега.
Обаче реших да попълня серията Lash Without Limits на Есенс кафява,ей така от любопитство.
Изненадана съм колко приятно стои.Удължава и сгъстява като останалите от серията,но няма този драматичен черен ефект.За през деня е доста добра.
Casual,ти търсеше май някакъв естествен ефект.
На моите мигли стои съвсем незабележимо,все едно миглите ми са ествествено гъсти и малко по-дълги от колкото са в действителност.
Тюбинга ми стана любимка,даже заредих резерва.Само нея си ползвам напоследък

Общи условия

Активация на акаунт