Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 6 983
  • 164
  •   1
Отговори
# 105
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Това че, си срещнала 1- 2 такива, изобщо не е обощаващо за всички представители на знака.
И донякъде сэм съгласна, че докато не им спечелиш доверието и им  вземеш сърцето, трудно се раздават.
Но, като цяло огнените не са стиснатите в зодиака .
Темата нали е да коментираме мъже от всички зодии и нашия личен опит и наблюдения от контактите си с тях. Целта не е статистически извадки и какво пишели астролозите или ни говорят звездите.

# 106
Везните стиснати и вечно правещи икономии ли са ? На думи  щедър, но на моменти усещам, че купува основно и само за себе си. И все поглед критично вперен в чуждата чинийка...
Да, стиснати са.

# 107
Баща ми е Везни и със сигурност повече си прави сметката от майка ми (лъв), като купува нещо. Но пък, откакто се помня, само някой приятел да му поиска нещо, време, пари, услуга и веднага хуква. Даже на мен ми е връзвал тенекия да ходи да се занимава с други хора 😄
Един приятел Везни, като беше с приятелката си и тя все го режеше, че само се занимавал с чужди неща, пари давал, нямал време за нея.
Та, ми прави впечатление, че везните трудно отказват неща явно на по-нахални или директни хора.

# 108
И моя баща е везни - мога да потвърдя, че от моя опит са щедри хора и адски много ги влече да помагат, дават и обгрижват - това дори осмисля живота им. В ежедневието си обаче си правят сметката. Те ако не го правеха, нямаше да могат да дават и да помагат.

Като цяло трябва доста да се разгледа хороскопа, защото има всякакви комбинации от лични + други планети, в които слънцата добиват друг облик. Я от Сатурн, я от Меркурий, особено от земните знаци. А някои хора с широки пръсти пък са скръндзави, защото не могат да си правят сметката на харчовете и все не им стигат. Всякакви варианти има. Има и по-дълбока психология на това какви искат да изглеждат в очите на другите, вместо какви са. Ако лъва шеф го набарат, че е щедър, всичките му служители ще злоупотребят с това. И може би някой някога му го е правил...

# 109
Везните са ларж когато харчат за себе си 😏 Случвало се е на себе си да купи яке за 1000 лева по случай рождения си ден, на мен - картичка. Веднъж даже нищо не ми беше взел за рождения ден и аз като започнах да правя намеци, ми откъсна цвете от парка, а като ми видя реакцията ме изкара неромантична 😄 Значи аз ако знаех, щях за по-романтично да го черпя филия с пастет в кучешката градинка зад блока, ама като съм дърво го заведох на скъп ресторант 🙄 Дева съм имала едно гадже, няма по-щедър мъж от този. И преди съм казвала, че съм омъжена за лъв, щедър е, но изглежда си прави и сметка. Откакто златото поскъпна чувствително, бижутата намаляха драстично и стана по-креативен с подаръците 😄

# 110
Накарахте ме да се замисля🤔
Лъвовете мъже , които познавам са все стиснати- единият ми шеф си купуваше малко шише фреш или кафе и искаше да ме черпи като ми отсипе от неговото, отделно ми правеше забележки за неизгасена лампа в тоалетната и т.н., друг късаше цветя от градината на майка си за подарък на жена си и т.н. и т.н. Като цяло огнени ларж не познавам, но са много лесни са манипулиране- почеткаш им егото и са в краката ти😄
Земните са много практични в мисленето и за това изглеждат стиснати, но всъщност мислят рационално, мразят разхищения  и обичат да обгрижват.
Въздушните са много себични, все задоволяват първо себе си , все да се похвалят, а и не рядко подмолвно изливат злоба и завист.
Най-ларж са ми водните, наслаждават се на живота от сърце и без задръжки. Такива са и телците- угаждат си за всичко.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 21:51 от ccvet

# 111
Най-стиснати са рак и скорпион,и криви,ревниви,отврат.
В семейството имаме трима козирога с много широки пръсти,пари се харчат яко.
ММ е Стрелец, много ларж,никога не ми е отказал нищо.

# 112
Девите, хич не ги харесвам, козирозите и скорпионите също

# 113
  • София
15 години живея с мъж лъв, че и предишния ми беше лъв.. ами по щедри мъже от тях не съм срещала. Няма повод,
има повод подаръци получавам постоянно. Казвам му искам обеци, не един а два чифта ми взима. Излиза новия модел на телефона ми, веднага ми го взима без да ме пита искам или не. Цветя ми взима от бутиков цветарски, винаги ограмни и нестандартви букети. Никога не е поискал пари от мен за сметки или за нещо, ако му дам не ги взима. Винаги ме пита дали си имам пари и да му кажа, че имам пак ми оставя. Ако някой роднина е затруднен първи предлага пари. Но ми прави впечатление, че ако отсреща човека не оценява или злоупотребява обръщат палачинката.

# 114
  • София
Тъй. Като всички Раци, и този взе да се проявява след известно време, в което се правеше на много весел, разбран и емоционално стабилен. Тъй като се виждахме всяка вечер и водехме едни дълги и напоследък тегави разговори, аз поисках малко почивка - демек да си стоя вкъщи два дни. Господинът веднага изпадна в драма как аз съм искала да се разделим. Уфффф.
Тежка работа са тая зодия....

# 115
Водните като цяло са тежки, трудно се съобразяват и малко им куца емпатията.
Рокси търси някой с твоя темперамент.

# 116
Водните като цяло са тежки, трудно се съобразяват и малко им куца емпатията.
Рокси търси някой с твоя темперамент.

Хахаха, на водните да им куца емпатията, на това му викам голяма смешка.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 11:18 от Cafe

# 117
  • София
Е то баш заради емпатията тръгна цялата работа надолу. Аз имам едни дребни проблеми и той вместо да ме утеши, да предложи някаква помощ, ми казва "Ами ти се оправяй". Е направо полудявам и пускам ледената завеса.
От друга страна, брат ми е Риба и въобще познавам водни, доста емпатични. Даже един Скорпион е по-емпатичен.

# 118
Е то баш заради емпатията тръгна цялата работа надолу. Аз имам едни дребни проблеми и той вместо да ме утеши, да предложи някаква помощ, ми казва "Ами ти се оправяй". Е направо полудявам и пускам ледената завеса.
От друга страна, брат ми е Риба и въобще познавам водни, доста емпатични. Даже един Скорпион е по-емпатичен.

Е, за това вече може да виниш луната в Телец.

Цитат
Тъй. Като всички Раци, и този взе да се проявява след известно време, в което се правеше на много весел, разбран и емоционално стабилен. Тъй като се виждахме всяка вечер и водехме едни дълги и напоследък тегави разговори, аз поисках малко почивка - демек да си стоя вкъщи два дни. Господинът веднага изпадна в драма как аз съм искала да се разделим. Уфффф.

Аз такива неща ги лекувам, като му потвърждавам съмненията (след като сто пъти съм казала "не е така"). Казвам "ами да, прав си". И гледам сеир. Веднъж беше тръгнал да ме напуска и се върна след 20 минути Grinning Това беше в началото, когато не се познавахме добре. Сега даже е леко скучно откъм драми.

П.С.
Да, сега виждам, че проблемът ти е съвсем друг - ами телета, дебелокожи са.

# 119
  • София
Ей, помните! Ама на много моменти се държи като чист Телец.
И Марс е в Телец, Венера в Близнаци. Въобще цял хороскоп му пуснах. 😁

Общи условия

Активация на акаунт