Хайде на театър - 16

• 29 550
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
В грабо също има много билети, няма такса.

# 631
  • София
Да, Ивентим и Грабо често продават едно и също събитие - купих наскоро за мюзикъла Зоро във Варна в Летния театър. Грабо нямат никакви такси, а и еднакъв тип места на един и същи ред при тях бяха малко по-евтини. Ивентим наистина прекаляват напоследък, преди ги ползвах редовно.

# 632
  • софия
Останала съм с впечатление, че в Грабо билетите са на кофти места - задни редове, странични, но скоро не съм разглеждала.

# 633
  • София
Останала съм с впечатление, че в Грабо билетите са на кофти места - задни редове, странични, но скоро не съм разглеждала.
И аз така, за това избягвах.

# 634
Не мога да кажа точно за места, вземала съм повече за разни концерти, където не е имало фиксирани такива. За Прима фацие също, но то там пак е където седнеш..
сега погледнах нещо рандъм в сълза и смях, на 5 ред има места..

# 635
Много благодаря! Ще питам в Ориндж.

# 636
  • София
И аз така, за това избягвах.
Не е точно така, струва си да се провери за конкретното представление За Зоро са на 3 ред.

# 637
  • София
Гледах и аз "Клетниците" в събота. Много хубаво, мащабно, толкова хора на сцената никога не съм виждала. Изобщо не са моето нещо мюзикълите, но не може да не се оцени колко много труд е положен, за да се осъществи целият спектакъл. Определено най-много ми харесаха Деница Караславова в ролята на Епонин и малката Козет, а най-малко - Александра-Йоана Александрова  в ролята на голямата Козет. Обща оценка 4.5/5

# 638
И аз не обичам мюзикъли и това е сигурно втория, който гледам. Наистина много ме впечатли и беше магично като изживяване, но мисля, че пак не са моето мюзикълите.
Гледах и аз "Клетниците" в събота. Много хубаво, мащабно, толкова хора на сцената никога не съм виждала. Изобщо не са моето нещо мюзикълите, но не може да не се оцени колко много труд е положен, за да се осъществи целият спектакъл. Определено най-много ми харесаха Деница Караславова в ролята на Епонин и малката Козет, а най-малко - Александра-Йоана Александрова  в ролята на голямата Козет. Обща оценка 4.5/5

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 09:36 от anmasu

# 639
И на мен ми хареса много. Личаха си “оперните”  гласове на  Фантин, Епонин, Алжонрас (?), Епископа.  Орлин почти по нищо не им отстъпваше… Аз, която обичам мюзикъл, харесах и останалите, които пяха и играха със страст. Имах възможност да гледам на запис (частично) и другия състав -абсолютно равностоен според мен с много добър тенор Жан Валжан -Росен Ненчев. Интересно, партиите примерно на Епонин и Козет от другите изпълнители се изпълняваха по подобен начин, явно това е типичното “влизане в роля”, затова не бих сравнявала изпълненията на двете героини. Те просто звучат различно, заради ролите си.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 15:18 от saffron

# 640
  • София
Аз не говоря само за пеенето, все пак като човек, който изобщо не може да пее, някак не е редно да им оценявам гласовите възможности. Grinning Но примерно и присъствието на сцената, емоцията която се породи в мен, всичко ми клони към Деница. Simple Smile

# 641
Често купувам от Грабо билети, имат добри намаления. Ако случайно попадна съвсем на задни места и има свободни напред се премествам тихо минута след началото на спектакъла. Но рядко се е случвало.

# 642
С малко закъснение се включвам с позитивен отзив за "Горката Франция" . Много, много се смях, но напълно осъзнавам по колко тънък лед стъпват. Grin Както и да е, определено препоръчвам.

Чак от вас виждам за Клетниците и сега ме е много яд, как съм го пропуснала. Гледала съм Владо в "Исус Христос Суперзвезда" и направо ме отвя. Цели два часа беше нон-стоп пеене, бягане, нямаше секунда почивка. Не харесвам Керана, но там като отвори една уста , мед капеше. И аз не съм по мюзикълите, но..струваше си.

# 643
# 644
Аз съм позабравила "Горката Франция". Помня само, че вече много харесвах Александър Кадиев като водещ и сякаш имах още по-високи очаквания, а той си беше страхотен и много се смяхме. Май трябва пак да я гледаме.
С малко закъснение се включвам с позитивен отзив за "Горката Франция" . Много, много се смях, но напълно осъзнавам по колко тънък лед стъпват. Grin Както и да е, определено препоръчвам.

Чак от вас виждам за Клетниците и сега ме е много яд, как съм го пропуснала. Гледала съм Владо в "Исус Христос Суперзвезда" и направо ме отвя. Цели два часа беше нон-стоп пеене, бягане, нямаше секунда почивка. Не харесвам Керана, но там като отвори една уста , мед капеше. И аз не съм по мюзикълите, но..струваше си.

Общи условия

Активация на акаунт