КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 899
  • 726
  •   1
Отговори
# 105

"Животът ни учи да ценим простите неща."

Добро утро момичета 🍀☀️😊

Фло, поздрави и за резултатите на твоето внуче - да постигне желанието си и да учи това, което му харесва!
Кой падал, падал - никакви такива повече Simple Smile
Моят лапчо го излекуваха - след малко отиваме да си го приберем. После имаме обикаляне по аптеки, магазин, пазар и до обеда е уплътнен.

Усмихнат и успешен ден на всички - кой каквото си е намислил Heart

# 106
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, момичета 🤗.
Добро утро, МАКАВЕЛИ 🤗. Имаш вече запланувани задачи за деня. Дано ги изпълните всичките. И честит нов стар лапчо. Да ти служи вярно!
Аз днес, освен болничните ангажименти, трябва да успея да "огрея" и за монтажа на входната врата. Ядосвам се, че от толкова мъжове (дали?) не се намери един, който да свърши работата 😡. Но и с това ще се справя, няма кой друг.
Оставям ви с пожелание за прохладен ден и повече да ценим простите неща 🍀.

# 107
  • Вила Великула
Добро утро и от мен.
Макавели е готова с ангажиментите за деня. Дано да не е много горещо и спокойно да свършиш всичко.
Мамси, така им е лесно на мъжовете. Ще можеш ли да излезеш от болницата за този ангажимент? Аз не разбрах дали си ок да пътуваш с мен и ММ много рано в събота?
Нямам нищо ново с което да се похваля. Пия кафе и след малко ще отида да си оставя да ми измият колата, че вече е толкова мръсна, че трудно се различава какъв цвят е.
Междувременно ще напазарувам и после - работа.

# 108
  • някъде другаде
Днес поспах до по-късно , че съм отпуска. Ще ходя на Луковит. Теди ще ме черпи маникюр. Иначе тя си има лакове и печка и си ми ги прави , но сега ще ме води на професионалист. Вчера цял ден беше прохладно , но днес рано е напекло. Мислех като се върна да кося и да пооправя цветята , но ще е утре сутринта.
Тетка , чета "Хиляда сияйни слънца" на Халед Хосейни

# 109
Добро утро, момичета! Днес ще бъда и дежурна баба. В момента чакам дребосъчковците да се събудят и да ги водя към нас. От вчера съм титулована като Гушкащата баба и днес ще си защитавам титлата Simple Smile
Пия кафе, чета тук, кучето дреме в краката ми - идилия до след малко Wink

# 110
  • в сърцата на любимите ми хора
ПИПИ, благодаря за предложението, но няма да мога да пътувам с вас. Днес ще притичвам между болницата и монтажа. Дано успея!
ТОНИ, много хубава книга четеш, но и много тежка. Чела ли си и другите му книги?
ТЕТКА, днес много отговорни задължения имаш 🤗. Гледай да се представиш достойно.

# 111
И от мен добро утро , макар че по моите критерии на добър ден върви.
Нищо ново - малко сутрешен слугинаж отметнах,  то повечето си е дежурния всекидневен, но и малко се поздълбочих, да си наваксам за след Златоград, че ще имам за по продължително време гостенче, първо едно, а после и две.
Днес времето ми се разкъсва от два предварително планирани ангажимента - в 11.30 и 17.00 и помежду тях съм малко наникъде с планирането.

Момичета мили,
искате ли, когато имате време, моля, пак да изговорим организацията за пътуването?
Среща разбрах - в 8.30 - къде?
На централна автогара, от където пътувахме за Русе или другата - автогара Сердика, срещу ж.п. гарата?
Не, че е толкова от значение, ще ви намеря, където и да сте, ама да не се моткам с багаж насам - натам....
И друго - плащанията са в брой, нали ?
Да си изтегля парички, да не търся там банкомати....

И още един въпрос макар и да ви се стори странен -
хубаво, имаме тениски, чудесни са, гледам си я и и се радвам, ама хайде да изговорим кога ще ги носим.
Дали по време на пътуването, или по време на вечерите, или пък по време на разходките там.
Че вие ако си тръгнете в петък сутринта ,,униформени"" от къщи, а моята униформа е в куфара, ще трябва на автогарата да правя стриптийз и да се преобличам . То не че ми пука особено, ама ще злепоставя групата.

Та това ми са размислите и страстите, които ме вълнуват.
Иначе - слагам парички в джоба, добро настроение в душата и пей сърце - тръгвам на лов за хубави емоции, които да се превърнат в топлещи спомени...

Мамси, прочетох - съжалявам.

Тетка - хубаво да ви е.

Тони, и утре да мине ...

Пипи - с много задачи, както винаги, успех! И ще ви чакаме в събота...

Макавели, чакам събота да се видим ...

По - надолу не смея да скролвам.
Мисля ви всички и съпреживявам с вас всичко, което споделяте.
Да е хубав деня ви!

# 112
  • София
Добро утро!
Макавели, честит стар нов компютър!
Клечке, съвсем резонни въпроси. И аз искам да добавя един. Понеже не издържам дълго без тоалетна дали ще спираме честичко или да си търся други начини? Начините са да не си пия хапчето за обезводняване, но тогава рискувам да вдигна кръвно. Има и по-драстично решение, но ще ви го оставя на въображението.
Хубав да ви е деня!

# 113
  • някъде другаде
Да , Мамси , чела съм ги. Даже "Хиляда сияйни слънца" и "Ловецът на хвърчила" ги чета за втори път.
Клечи , аз ще излагам групата,  нямам тениска. За другата година ще се поправя.
И аз като теб , Мариан , се в вълнувам за тоалетна.

# 114
  • Вила Великула
Отговарям на въпросите:
Клечи, мястото за тръгване е централна автогара, където са такситата. Ето снимка:

Тениските предлагам да ги облечем в събота вечерта, на тържествената вечеря.
Относно спирането за пишкане - както се разберете с шофьора. Предполагам, че няма да е през половин час, че така ще стигнете късно.
Тони, защо не каза за тениска. щях да ти поръчам. Сега за пътуването е вече късно. Ти кой номер носиш?

# 115
Добър ден!
Първата тоалетна може да е на МакДоналдс до Пазарджик, където ще ви чакам да ме вземете.
 Когато ходя на екскурзии в чужбина, спираме на всяка бензиностанция, а в населените места, където ни заведе екскурзоводът. Няма страшно. Никой не се е напикавал.
Моята внучка е единствената в училището със 100 точки и на двата теста от Външното оценяване. Едно от другите ми деца е със 100 и 98, другото е за петица и четворка, а четвъртото още не знам. Чакам да ми кажат резултатите. Всички ги уча еднакво, правим еднакви упражнения, но децата са различни.
За сега спирам. Внучката си дойде.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 15:15 от К.А.Г.

# 116
  • София
КАГ, браво на внучката ти, добре си се справила с обучението.
И внукът ти не отстъпва, умни деца!
Хайде, не остана, още един ден до петък!

# 117
Имам нужда от нови сандали, а нямам време да се разходя по магазините. С моя претенциозен 41 номер...

# 118
И четвъртото ми дете има 91 точки по БЕЛ и 97 точки по математика. Въздъхнах си с облекчение!

# 119
Привет момичета!
Влизам съвсем телеграфно. Хем жега, хем работа и разни допълнителни задачки, та затова.
КАГ, поздравления за децата и за теб! Flowers Rose Хайде сега дишай и се наслади на успеха! Никак не е малко!
Мамси, много сдъжалявам, че няма да можем да се видим и запознаем на живо. Снощи като написа Пипи предложението си , много се надявах, но здравето преди всичко! Здрави да сме, ще се видим! Kissing Heart
Тетка, гушкаш ли, гушкаш ли, не изпускай титлата! Heart Eyes
Изчезвам, ако сте тук довечера  на седянка дано успея да се включа!
Чаф Hug

Общи условия

Активация на акаунт