КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 906
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Вила Великула
Момичета, чух се по телефона с управителя на хотела. Погачата за общия прощъпулник е поръчана и в събота ще ни чака. Разбрахме се ако искаме нещо по-специално като се настаним да му поръчаме. Иначе за това за което сме си говорили - местни специалитети или нещата от менюто, ще ни ги приготвят на момента. Сутринта на закуска ще ни чакат най-вероятно мекички с някое родопско сладко или пък сиренце.

# 121
Пипи, Енчевите къщи ли беше? Да можем да настроим картите Simple Smile

# 122
Гледах по телевизията за Златоград и въртяното кафе Simple Smile

# 123
  • в сърцата на любимите ми хора
Ох, момичета, завиждам благородно🤗. Този пусти мой късмет...
Да си изкарате чудесно! И да снимате, че да ви се радваме и ние.

# 124
Аз пък моля да хвърляте по някой репортаж тук от време на време Wink
      Издадох дежурството почти без поражения, но с много гушкане Heart

# 125
  • София
Браво на ученолюбивите абитуренти, а наесен бабите да черпят за студенти. Ако трябва ще жертваме черните дробчета....
КАГ, браво и на тебе - обучила си учениците добре.
Тони, за да не се цепиш от колектива в Златоград ако искаш утре ще занеса моята тениска КГБ на Фло да ти я донесе. Аз не съм я обличала, само е изпрана и прибрана. Пиши тази вечер или утре до обяд какво си решила. Пари не ти искам, а и аз няма къде да я нося.
Вчера бях при Мрънчока, че кашля и се сополи и трябваше някой да го заведе при ЛЛ след обяд. Майка му имаше записани часове, дядо Бос - на работа, бащата - над нещата.... Уж му купих предписаните лекарства, взехме и болничен за мамка му. Дано му дават поне предписаното в рецептата. Днес вече и Мрънла накашля. И какво излезе 1 уикенд го гледаха  бащата и лелята и ги разболяха хем на жегата. Аман от безотговорни твари. .
Тетка, не знам какви сандали търсиш. От утре в Мат стар има летни неща с намаление, правят доставки от сайта, връща се без проблеми, но ако не са носени навън. Дайхман също имат големи  номера и доставки от сайта. Може да  отидеш в мола на Цариградско шосе - там има магазини на повечето обувни фирми.
В мол Сердика - също има избор на магазини, а и знаеш как се ходи до там с 413.

# 126
Приятелки екскурзиантки, да не си забравите личните карти. Трябват в хотела.

# 127
Приятелки екскурзиантки, да не си забравите личните карти. Трябват в хотела.
... И шапки, и слънцезащита ,  и плажни неща ( който иска ), ... подсещайте, кой каквото се сети...

И днес ми беше на тагадък деня.
Още не е свършил - на фитнес съм вечерно, но тва тук го включвам към удоволствията.
Като се прибера 20.30 -21.00 следва  вечерна разходка и чак тогава баба Клечка може да положи морно тЕло в креватаТА...

К.А.Г - поздравления за внучката ти ( ей, да не си се оплакала от доброто дете), поздравления и за теб, че си подготвила толкова добре другите ученичета.

Айша,  не знам какво да кажа.
Жалко за дечицата, все ще го израстат, но защо да им се случва.

Теткааа, бяха ли ти достатъчно ,,валерианчетата"', или да предлагам прегръдка ?

Тук е много готино.
Вечер е малко пренаселено,  ама за кардио има повече уреди и все има свободни, на които тренирам.  Иначе кеф - хлад,  музика, кафе, напитки, да не му се тръгва на човек, ама като знам, че в къщи ме чакат...

Хайде, сменям уреда.
Трябват ми ръцете, оставям телефона.

На вас спокойна и приятна вечер.
До утре, живи и здрави!

# 128
  • Кубрат/ Пишурка
Да се похваля и аз. Анжелка днес ми написа, че е приключила с учебната година. Това ще рече, че всичките й курсови работи са положително оценени! Иначе щеше да учи до средата на юли. И моля да не забравяте за палцестискане в петък. Не знам защо, но Анжелка се чувства много несигурна на този изпит по кормуване. Уж може, ама...
Мен утре Галена ще дойде да ме вземе от Кубрат и в петък тръгваме тримата. Все още не знам с кого ще бъда, но каквото, такова!

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 20:25 от Янче-то

# 129
  • София
Янке, радвам се за Анжелка.
Да си изкара спокойна ваканция. А какво следва след тази степен?

# 130
Янче, поздравления за Анжелка!
Фрау, как ти мина деня?

# 131
  • Кубрат/ Пишурка
О, има още година в колежа! Но много от оценките през годините ще са нужни за влизане в университета.

# 132
  • някъде другаде
Айша , ще съм ти благодарна ако ми отслужиш с тениската. В Златоград ще дам на Пипи пари и тя ще вземе нова за теб. Аз нося L или  XL.
КАГ , браво на внучката. браво и на теб , добре си подготвила децата.
Янче , браво на Анжелка. За Златоград ти казах ако не искаш да си сама аз ще бъда сама.
Аз утре мислех да окося , да полея цветята и да се занимавам с подготовка за пътуването , но ще ми дойде новия компютър и ще трябва да отида до работата.

Чакат ни.....

# 133
Днес беше спокойно, прибрах се навреме и сипах по една супа. Ако бях в България щях да се стягам и аз за Златоград. Ама нищо, ще има и други събития, надявам се.

# 134
  • София
Колко е приятно вълнението от пътуването! По този повод искам да изкажа моите благодарности за нашите организаторки, които се справиха с толкова много претенции и промени в последния момент!
Фло, Пипи, вие сте моите героини! Нямам търпение да вдигна наздравица за вас! Ако има и други замесени, извинявайте, чувствайте се поздравени и вие!

Общи условия

Активация на акаунт