КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 20 002
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • Вила Великула
Нашата група от 3 човека вече сме в София. Пътувахме аз, ММ и Ениса. Доставихме я невредима на мъжът и.

# 241
Браво Пипи! Хайде сега релакс от пътуването и после сначале Simple Smile
Ние сме  след Габрово.

# 242
А костенура
Малко от днес ,имам снимач

# 243
  • някъде другаде
И ние пътуваме  с малко перипетии.  Буса, който ни взе нещо се повреди.  Два пъти спира в някакви сервизи , но не го оправиха.  Докара ни до Кърджали и ни качи на автобус за София.  Всичко е добре  , когато завършва добре. И това  няма да помрачи хубавото изживяване.  Аз се зареди с много положителни емоции.

# 244
Ехооо, здравейте и от мен.
Аз съм от групата в автобуса, след Пловдив сме вече.

Прекрасно беше !!!
Още малко и се потапяме в ежедневието, няма как, но пък спомените за приятното изживяване остават.

# 245
Добър ден от градО на голфО, бизнесО и  разкошО! Около 14 ч. се добрах до него,  за да се сблъскам челно с въпроса - какво ще ядем, хладилникът е в почивка. Минахме през Фантастико,  хората сготвили всичко,  айде нЕма нужда да се нервиме след 2 дни релакс. Пътуването при нас мина бързо и неусетно, надявам се и вие да сте вече без премеждия в автобуса.
За протокола  - страхотно изкарване в прекрасно малко градче, много мили домакини и невероятна компания. Бяхте споменати всички, направихме и прощъпулник за падналите жени ( оказаха се доста за моя изненада и  не визирам Фло) , имаше рецитал,  после китара и хармоника и песни,  после още смях под звездите в двора на хотела, уж като си затръгвахме за лягане.
Благодаря на всички до една, създадохте ми спомени, които са безценни!
Ауууу, щях да забравя! Да си остане между нас, обаче снощи Флото пак изчезна по някое време докато ние бяхме на маса. Ама да не вземете сега да се разприказвате...
Хубав ден и успешно пристигане кой за където е тръгнал! И...до никъде!

# 246
  • Вила Великула
Фло няма как да се измъкне. Всичко е документирано. КГБ не спи. И как да спи, като от смях и закачки не остана време.
Мен ме заболя главата като наближихме София. И как няма да ме заболи, след чистия въздух в Златоград, приятната компания -обратно в действителността.

# 247
  • София
Добре дошли на първите и лек път на останалите.
Чакаме да се обадите като се приберете.
Ениса, донесе ли костенур?
Тетка, завиждам хич неблагородно.
Ние след дълги кандърми чакаме да си отнесат мрънчоците. Но пък възникна проблем - да били вечеряли в 17.00 ч. у нас, че в тях нищо нямало..... Плахо се опитах да им подскажа, че всички магазини работят, а по Ломско шосе има поне 10 места с домашна храна. У  нас - няма нищо предвидено. С Пл. ще дояждаме каквото е останало и утре с нова сила се мятам на прИмоциите.
Да видим какъв скандал ще отнеса от мамка им и с колко ще ми вдигне кръвното...

# 248
  • в сърцата на любимите ми хора
БОРЯНКА, респект 🤗 - всичко, с което се захванеш, правиш перфектно. Доматите са като за изложба. Браво!
Момичета, дано
пътешествието приключи без повече аварии. Починете от пътя и разкажете как мина официалната вечеря. Събрахте ли
очите на златоградчани? Радвам ви се много🤗.
Костенурът пристигна ли? Представям си каква радост ще настъпи.
Пишете като пристигнете вкъщи.

# 249
Да докладвам - в Русе сме си вече.
И да споделя обобщено за  срещата, така както аз го усетих:
Недей си отива, лудетино дива!
Недей я убива, глупачке! Не смей!
Та тя зад очите ти още е жива
и още мечтае, и още се смей!
Детето в теб съвсем не си отива.
И старостта е най-голямата измама.
Докато то живее, ти си жива!
И запомни: душата бръчки няма!
Мадлен Алгафари

# 250
  • Вила Великула
Борянка е майсторка и вече яде домати, а нашите тепърва имат цвят.
Мамси, официалната вечеря както е казала Ениса започнахме с прощъпулника с направената специално за повода поначало, после неспъващите се потичаха да може и ние, падащите да не се спъваме вече.
После имаше рецитал. Четене на поема за КГБ, написана от Танитка, стихове на Борянка-изпяти и рецитирани, песен-поздрав от една симпатична баба, която Фло доведе.
След това тържествена вечеря, разговор (много емоционален) на видео с Танитка, песни, придружени с китара, хармоника и естествено танци.
После смях и закачки до след полунощ.
Вече правим планове за следващата среща.

# 251
Бърз доклад от нас - ние сме при децата в Раковски, братовчедите са си у дома.
Още веднъж силни прегръдки на всички вас, благодарност на организаторите и на всички момичета, присъствали на срещата Heart

# 252
  • Кубрат/ Пишурка
И аз вече от половин час съм у дома. Децата решиха да удължат малко пътя, но да ме оставят първо мен. Чак сега са се прибрали. За срещата - няма да допълвам. Само ще кажа, че заредих батериите за цяла година. И моля някой да ми прати двете общи снимки - в дома на Дельо войвода и на стъпалата. На месинжъра. Вайбър нямам.

# 253
  • някъде другаде
След почти час чакане на тунела в 6.30 се добрахме до София. Извинявам се , че бързо изчезнах , като слязах , но трябваше да видя за билет. Имам вече , ще се прибирам.
Благодаря ви , момичета за невероятното изживяване. И аз , като Янчето презаредих батериите. Чакам следващата среща.

# 254
Ехооо!
С една дума ГОТИНО с ГОТИНИ хора!
Малка разходка из гостоприемния Златоград- старинната част. "
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 19:20 от К.А.Г.

Общи условия

Активация на акаунт