КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 20 010
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
И аз благодаря на всички за чудесно изкараното време.
Прибрах се до в къщи, оставих багажа и сега съм обратно в метрото - бързам да отида да си взема куче и внуче.

Може и да не съм толкова активна в писането известно време, но ще гледам поне да мога да ви чета.

Тони, лек път на теб до дома ти!
На всички, пътували и непътували  - хубава вечер!

# 256
  • Кубрат/ Пишурка
Имам един деликатен въпрос. Защо адашката не се появи?!! Все пак бяхме на 50 - 60 км от нея! Да не се е случило нещо лошо?

# 257
И, за да разсея всякави съмнения относно моята каръщина, споделям, най-вече със засегнатите от днешните събития пътешественици, че пристигнах съвсем на време за влака, но той закъсня с 25 минути
Сега отивам да чета 6 страници.
Дописвам - чудесна и интересна среща беше. Само да допълня, че имахме голям късмет с домакините от къщата за гости. Освен, че имат прекрасни условия и кухня, баш домакинът, младо момче, е професионален екскурзовод. Разказа ни много интересни неща за миналото и бита на хората от този край. Понеже мен хич не ме бива да редя думи, се надявам някой друг да разкаже по-подробно. А аз утре ще пусна малко снимки от различните работилнички, етнографския музей и музея на Дельо хайдутин.

И за лека нощ - виц по темата:

Извънземен кораб каца на земята.
Навън - президенти, генерали,  журналисти, камери, хора... Люкът се отваря, излиза малко зелено човече с големи черни очи и вика към изумената тълпа посрещачи:
-  Кой от вас е Дельо Хайдутин?

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 22:43 от тану

# 258
  • София
Време е и аз да се появя на рапорт.  За пътуването от София до Смолян само ще кажа, че не беше леко. По-важното е, че настроението беше на макс - много се смяхме, попяхме. Имаше и поздрав за шофьора. Движихме се на зиг заг - завой след завой. Бусът беше чист, хубав, шофьорът - вежлив, симпатичен. Закъсняхме само с 10 минути за прожекцията в Планетариума, но затова пък се разходихме из Смолян. Някои опитаха родопския специалитет пататник. Опитаха и други вкусища.
Питате за ЯН. И ние, и тя имахме желание да се видим, но здравословни проблеми осуетиха срещата ни. Дано отзвучат!
Питате и за костенура - защитен вид е. Решихме да го пуснат в планината, да си живее на воля. А и ПИятеля щеше да му се порадва ден два, а после баба му да си общува с него, да рендосва ябълки и моркови, да кълца на ситно маруля. Остана си местен жител.
Питате и за фЛО - След толкова приказки по мой адрес, на мен не ми остана какво да разказвам. Наблюдателките от КГБ ме държаха под лупа. И това ми ти били "дрЪжки". Само ще кажа, че с по-малко багаж дойдох в Златоград, с повече си тръгнах - ами заработила съм си го. Stuck Out Tongue Winking Eye  какво ли нямаше в дисагите ми - буркани с кисело зеле, бутилка Узо, гръцки курабийки, шам фъстък.
За пътят към дома вече знаете. Вместо в 16.30, пристигнахме два часа по-късно. И понеже сме позитивно настроени, си казахме - Всяко зло за добро. Висейки в задръстването, имахме още време да се смеем, да ни е хубаво заедно. Благодаря на момчето на МЕРИАН, който ни посрещна и ни улесни прибирането у дома.
Пред блока се срещнахме с АЙША. Все едно ме е чакала. Само дето не беше постлала червения килим.Grinning
За сега толкова.
Приветствам с ДОБРЕ ДОШЛА новата баба РАНЕЛА! Да се радва на внучката, да не се бута да помага, ако не я викат. А малката кукличка да расте здраво и спокойно бебче!
Мисля, че не е лошо да направим една сбирка и да разкажем на живо на момичетата за екскурзията ни. Ако има възможност ще дойде и новата баба РАНЕЛА, за да се запознаем!
Има ли желаещи?
Хайде лека и спокойна нощ! Hug

# 259

"С времето разбираш, че не броят на приятелите има значение, а тяхното качество."

Добро утро Coffee

Виртуално ви поднасям освен кафето и Birthday Tada Tropical Drink Днес малкият ни син пораства с още една година - да ни е жив и здрав, да успява в намисленото и да е щастлив с прекрасното си семейство Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

Усмихнат и спокоен ден на всички Heart

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 12:45 от makaweli

# 260
Добро утро, милимоички!
Нов ден, нова седмица,  нов късмет!
Слагайте усмивките и да даваме старт на деня . Имам си куче и внуче - пълна ми е къщата с глъч и смях и съм щастлива. Още повече, че не ме напуска хубавото усещане за срещата ни.

Макавели, добро утро и честит празник в семейството ви!
Да е жив и здрав рожденика и много късмет да има в живота!

# 261
  • някъде другаде
Добро утро , дружки!
Снощи и аз се прибрах в 21.30. Отново бих изживяла това пътуване за да се срещна с вас. Изкарах си страхотно. За домакините вие сте писали , много добри , но причината за моите положителни емоции сте вие. Всички сте много готини баби.
За костенура аз ще кажа , че Ениса щеше да се справи. Тя се е справила със свекърва перничанка  , та с един костенур ли няма да се справи.
Тану , ставам за врачка , закъсня влака. Другия път ще ви гледам на въртяно кафе.
За Фло , раздава ни подаръци в автобуса да си траем , но трае ли устата на КГБ. Едва донесе багажа. В автобуса се сети , че Ромео го има , не му звъняла 2 дни. Ма и Яжка е в заговор с нея , дала домати та да запратят Ромео на село , а Флото да си вее перото.
Е сега не ми се ставаше и не ми се работи , но трябва. Ще си спомням разказите на Ениса и ще смея сама, та да избутам работната седмица. Дано не ме вземат за луда.

# 262
Да ти е живо и здраво момчето, Макавели!
Добро утро, дружки!

# 263
  • София
Добро утро!
Макавели, да ти е жив и здрав рожденика! Успешен и късметлия!
Беше наистина чудно преживяване! От днешна гледна точка трудностите са забравени и остават само хубавите впечатления от хубавите хора и хубавия град! Успях да навържа никовете на момичетата с реалните образи! Много се радвам, че се запознахме! Дано има още много срещи!
Поздрави от метрото!

# 264
  • някъде другаде
Макавели , здрав и щастлив да е синът ти.
Мариян , радвам се ,  че вече си забравила перипетиите. За другата среща пак сме с автобус.Laughing

# 265
  • София
Аз ще летя, ще се срещнем на място! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 266

Честито на рожденика, здрав и прав, с късмет през годините! Да  е обичан и ценен!

# 267
Аз ще летя, ще се срещнем на място! Stuck Out Tongue Winking Eye
С метлата ли? И аз ще се включа.
Макавели, да е здрав и много успешен синко, да постигне всичко, което иска!
На бачкане съм, готвя одит в четвъртък и търг за едно помещение. Ако всичко е наред, в неделя грабвам Борисите и изчезвам към Сандански. Чакам Тони да ме светне за Ахинората. Много ме е грижа  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 268
  • София
Добро утро,дружки-теменужки!
 Като казах това и се сетих за Гъбката.От нея е това обръщение.Гъбче,ако четеш сега-за теб специален поздрав!
 Макавели,честит рожден ден на момчето ти! Да постига с успех всичко,което предприеме!
 Момичета,благодаря ви за хубаво прекараните дни в Златоград! Нека да запазим тези приятелски отношения и за в бъдеще.Да се приемаме с нашите различия и особености.Никой да не се чувства пренебрегнат или предпочетен,за да не се създава напрежение.Както казва Фло,сега темата ни е чудесна.
   Да имаме много национални срещи и да сме здрави,за да пътуваме!

# 269
Добро утро!
                 Макавели, честит и благословен да е синът ти - здраве, успех и много лично щастие!
                 Все се надявах да пуснете поне една снимчица да ви видя /поне за малко/, но не би. Другите къщички и кафета може да се видят и при чичко Гугъл. Yum Радвам се на доброто ви настроение и желание за повече срещи!
                 Лек и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт