КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 20 015
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • някъде другаде
Да докладвам: Ахинора в Перник има 6. Три отпадат , че са родени след 2000 год. Една е 1957 и е починала. Остават 2 - 1963 и 1966 год. Първата е вдовица , а втората е омъжена.
Яжка , Йоани има 3 - две момчета и едно момиче и трите след 2000 год. Йоанна намирам 1953 год. омъжена и е с кипърско гражданство и статут на постоянно пребиваваща. От Перник е.

# 271
На мен пуснаха клипче, вярно, малко дами, но достатъчно доказателство. Възгордявам се! Не можете ми стигна носа, толкова е вирнат.

# 272
  • София
Добро утро, следотърсачки, добронамерени и клюкарки! Ха ха.
Няма да разпределям коя в коя група слагам. Вие четете и сами се сетете. Grinning
А ЕНИСА на всеослушание се кълнеше, че ми е пИятел...А  я какъв информатор се извъди. Joy
А ПИПИ дошла, не дошла още и се включи в нейния отбор. Ти да видиш...И тя пИятел. Stuck Out Tongue Winking Eye
А това малкото, ТОНИ, я колко вярно отразява събитията. Набито око има, усеща ги нещата. И даже в рима се изказва - " А ФЛО-то ще си вее перото" Stuck Out Tongue Winking Eye
А ЯЖКА, нали сме си от един регион, донесе един наръч разсад. Ромео това и чакаше - грабна разсади и отлетя да ги сАди. Ами кой каквото го влече. Аз не си падам по разсада. Grinning Песни и танци ми дай на мен. Grinning
И накрая да кажа, добре че в компанията имахме и хора, които изцяло бяха на моя страна и ме защитиха от нападки и клюки - момчетата на КАССС и ПИПИ. Благодаря ви, момчета!
И за финал:  В Лас Вегас казват: Това, което се е случило във Вегас си остава във Вегас. Що пък не и за Златоград да не важи? Sunglasses
Скрит текст:
За американците Вегас е символ на пълната свобода, включително свободата да се отдадеш на всякакви пороци и да се освиниш без да имаш проблем със закона. Имаш си и морално извинение - ти си в Лас Вегас, градът на греха. Простено ти е да загубиш на хазарт спестяванията си, да се напиеш и да се влачиш по улиците, да опипваш жени и мъже от шоу програмите, да участваш в оргии. И когато се прибереш вкъщи, всичко си върви постаро му. "Случилото се" във Вегас, тоест това, което си правил във Вегас, си остава там, сякаш не се е случвало.
Сега вече ставам сериозна.
МАКАВЕЛИ, ЧЕСТИТ И БЛАГОСЛОВЕН ДА Е РОЖДЕНИКА! ДА ИМА НАЙ-ЦЕННОТО - ЗДРАВЕ, ОБИЧ, ДОБРО СЕМЕЙСТВО! РАДВАЙТЕ МУ СЕ, ГОРДЕЙТЕ СЕ С УСПЕХИТЕ МУ. НАЗДРАВЕ!
Градското ЯЖКА ме изпревари,  напълно съм съгласна с нея. Още в Златоград започнахме да мислим за следващата среща. За да е равнопоставено и равноотдалечено ( приближено ) за всички, може би някъде в географския център на Родината. Ще го измислим, здрави да сме и мир да е.
А внучката на ЯЖКА е голяма сладурана. Беше нашата фотографиня. Щракаше с апарата непрекъснато. Увековечени сме. Благодаря ти, мила Вики! Heart
ДИДИА. все още събираме "материалите". Ще ви изпратим снимки.
Хайде сега с инфото на ТОНИ, отново хвърляте останалите в тиквите. Има да се чудят това пък защо е. Дълго е за обяснение. Идвайте на срещите и ще бъдете информирани.
Искате ли среща???

# 273
  • София
Тони,Йоани много,но Йоанели е само една.Или поне така беше едно време.

Фотографинята Вики си е забравила кабелчето в Германия.Чакайте нейните снимки чак, като се прибере!

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 09:42 от Яжка

# 274
  • някъде другаде
Тони,Йоани много,но Йоанели е само една.Или поне така беше едно време.
Като съм записвала , редактора на телефона е записал грешно името. Проверих , все още е само една.

# 275
  • Вила Великула
Ето ме и мен. Още вчера предадох моя доклад за преживяното. Вчера си видях момчета, гостуваха ни и успях да го нагушкам.
Днес - нова седмица, нов късмет. ММ замина суринта за болницата, очаквам да ми се обади като има информация.
Стискайте палци всичко да е наред.
Фло, няма как да не те защити - нали знаеш, че ти е от фен групата.
За среща съм - за, стига да мога да дойда.

# 276
  • София
Според мен по-дъртата е нашата Ахинора,защото е загубила конкуранцията,заради по-младото агнешко.

# 277
Ами значи не ми е говорила празни приказки жената! Тъкмо 2 Ахинори се вписват в картинката като възраст. А едната даже свободна в момента, малиии! Сега остава да чуя признанието. Довечера ще има разпит, с лампата в очите и ,,забравих, отдавна беше, не си спомням,, няма да ги приема за отговор.

# 278
Пипи, стискам палци всичко да е в норма!
                  За срещи и аз съм ЗА, но дано обстоятелствата при мен са по-благоприятни за да мога да дойда. За съжаление не зависи само от желанието!

# 279
Пипи, палци и от мен, чакаме добри новини.

# 280
  • София
Забравих да поздравя новата дружка.ДОБРЕ ДОШЛА РАНЕЛА!

Пипи,стискам палци за твоето момче.Дано всичко да бъде както е най-добре!

# 281
Добър ден!
Да е жив и здрав синът на Макавели!  Много щастие, успехи и най-много здраве! Хубав семеен празник!
На Пипиния съпруг- всичко да е наред!
И аз тръгвам след малко за направление.  Много ми е стегнато на душичката. Кръвнишкото пак е скочило, но в поносими граници. Голяма паника съм.
На всички много приятен ден!

# 282
  • София
Още ми се пише. Пена пере, щерката готви, децата са заминали на училище и аз айляк.
ЕНИСА, внимавай! Родената през 1963 г. Ахинора си е жива заплаха! Бъди нащрек! Ако се наложи, ще дойдем да се бием! Такива сме ние от тоя регион.
Обадих се сутринта на моя приятелка от село. Помолих я - помогни на Ромео да насади доматената плантация. Той мерак има, ама знания няма. А тя ме пита Ма кой е тоя Ромео. Много се смяхме двете, като й обясних. А аз съвсем не се усетих, че това е кодовото му име само в КГБ-то.
ПИПИ, за твоето момче веднага стиснах палчета. Всичко да е добре. Като се видим ще ти дам родопското мумио за мама. Как е тя?
НАМИ, как е птицата Феникс?
Говорих с моята съученичка - много ни е харесала. Иска пак да участва в нашите веселби. Каза, че друга такава компания не познава!
Говорих и с бабката от пенсионерския клуб. Взела си такси, прибрала се. Чувства се подмладена в нашата компания. Тя е на 89 години. Ум бръснач, обиколила е Европата, ходила е на круиз, разказва увлекателно. Вече се е обадила насам, натам да разкаже с какви хубави, добри и позитивни хора се е запознала. Изпраща ви поздрави. Чака нови срещи!
КАГ, ако все пак решиш, обади ми се да направим връзка с проф. Гочева.
Хайде, че Пена пее, отивам да простирам.

# 283
  • Вила Великула
Много съм разсеяна - забравих да честитя на момчето на Макавели - да е много здрав и много успешен.
Само аз ли не съм разбрала историята с Ахинора. Моля някой поне на лични да ми разясни, че ме тресе любопитството.

# 284
  • София
Пипи, стискам палци за ТМ! Дано всичко е наред и лечението да е успешно!

Общи условия

Активация на акаунт