КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 20 025
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Макавели,
Честито да ти е момчето! Със здраве и добър късмет да върви напред.

Оф, аз за кръвно да не чувам. Нещо се напрегнах покрай моето... Търся добър специалист, който не само да изписва лекарства, а да търси причината за вдигане на кръвното.
Това си е оплакване...за друга тема е Simple Smile

# 286
Е, хубава работа, Пипи! То падна смях за моя сметка предимно, ама като се замисля, ти май изпусна сеира. Мама свек'ръвка ми обясняваше навремето каква хубава мома, местна, богата, възпитана,  с прекрасното име Ахинора е харесала за скъпия, ама той нали е глупав...Та имаше спор дали е истина,  прекалено екзотично име за онова време. И както стана ясно от издирването, баш така си е било. Даже още нещо се сещам, баща и бил професор.
Довечера някои хора ще си кажат всичко.
Доклада утре.

# 287
  • София
ПИПИ, историята с пернишката мома Ахинора ще разбереш, като дойдеш на среща при Дядото.
Предлагам среща на 25.юни. сряда. от 17.00 в обновената дЕдова градина. Най-нетърпеливите и любопитни могат да дойдат още в 16.30. Аз ще бъда там, здраве и живот. С тази наша среща ще дадем старт на летните купони. Ще посрешнем лятото с шеги и закачки.
ПИПИ, ЕНИСА повдигна завесата на комедията с главно действащо лице богатата, красива и възпитана мома   Ахинора.
ПИятелко, не се кОси.  Може и да е била богата, ама сега при тая инфлация авоарите й сигурно са се стопили до размер на  свинска пръжка. Красива била - айде бе! По онова време не е имАло оформяне на цици, джуки и епилация. Та па колко да е била красива? Апа за възпитана??? НЕма начин!!! У нашио град теквия не се раджат! Така се казва по нашенски. Да не си помислите, че съм разменила местата на буквите! Това е обяснение за тия, дето на са завършили Оксфордския филиал на Брезнишкия Университет! Ако нещо някога с превода все пак не ви е ясно, обърнете се с питане към ТАНУ и ЯЖКА. Grinning
Предполагам, че те успокоих, но все пак разследване трЕбва да се проведе, ей така за сплашване, да не би да реши да я търси. Борисито да си има едно на ум, че КГБ-то всичко чува и вижда, а ТОНИ снася и достоверна информация! Дано бързо да си признае, та да не се наложи да ползваш винкелО. Stuck Out Tongue Winking Eye Все пак, градски ми е!
Сега ставам сериозна.
Дописвам.  РАНЕЛА, писах ти на ЛС.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 12:28 от Flo 51

# 288
  • София
Ениса,остави човекО! Бабата си е измисляла,той може и да не е разбрал изобщо.Не си троши винкело залуду!

# 289
  • Вила Великула
Опасни муцуни сте. Чета ви и се смея с глас. Горкия Борис, що бой има да изяде. Ама тя нашата мома пловдивчанка, много прихванала от пернишките нрави. Той миличкия може и да не я помни вече, ама защо да не погледаме малко сеир.

# 290
Тони, честит рожден ден на синчето ти!

Пипи, стискам палци!

Ранелла, при нас няма отделни теми. Тук сме и за добро и за лошо.

# 291
  • София
Идвам пак, защото не съм отговорИла на БОРЯНА.  А БОРЯНА пита - ФЛО-то бременна ли е?
БОРЯНЧИЦЕ, мислех да търся жаба, да направим теста. Иначе как да знам дали съм или не съм??? Не помним скоро да съм била с мъж, ама знае ли човек??? Гоних две, три жаби, Фърлях се да ги фана, като левскар за дузпа, ама те рипат, не одат кротко. Само дето станах гола вОда, кал по гърба и водорасли между зъбите. Като една съвременна жена, отидОх до аптеката да си вземем специалния тест за бременност. Вървях, вървях и уж си повтарях на ум къде отивам и за какво, ама с мене тръгна и оня немския  психиатър и невропатолог Алцхаймер. Тоя па имАл рожден ден на 14.юни. У тоя ден баш станал на 160 лазарника,  та отиваше да купи нещо за почерпка от аптеката. Е, той се затри нЕкъде по пъта, а аз отидОх, ама вече не знаех що съм отишла. А аптЮкарите ме погледаха, погледаха, па ми предложиха един пакет памперс гащи. Да не съм капо. Взех ги и те така. Още не знам дали съм или не съм. Ако искаш Оплети некой и друг чифт бебешки терлици. Ей така, за всеки случай! Да се намират...
Продължавам с писането.
Чудех се къде се загуби Алцхаймер по пътя, а той среШнал ТАНУ-то. След поздравлението иди обяснявай после ТОНИ има ли син или нЕма. МАКАВЕЛИ ти ще почакаш. ТАНУ и теб ще те поздрави, ама друг път.Чета и се хиля с глас. JoyДа обявим днешния ден, като наш, на КГБ-то Ден на смеха!!! Ха ха ха
В оправдание на милата ни дружка ТАНУ да кажа, че аз й погодих неволно номер. Тя спа с бабката от пенсионерския клуб в една стая. Впрочем "спа" е силно казано. Не е спала, защото бабката или й е разказвала безбройни и безкрайни истории, или е гледала вечер до късно и сутрин рано турски сериали. (ТАНУ-то се изхитрила и за втората вечер скрила дистанционното под възглавницата) или пък е хъркала като дъскорезница. Едно джезве кокали е бабето, ама с хъркане може да срути Айфеловата кула.
ТАНУ, публично ти се извинявам. Никога повече няма да правя така! Гушкам те Hug целувки Kissing Heartи Heart до никъде и повече от повече!

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 15:45 от Flo 51

# 292
Фрау, къде се загуби? Как изкара уикенда?

Днес мама нещо не е ок и ме притеснява. Дъщерята попита дали ще можем да гледаме дребосъчковците за два-три часа, но при това положение ѝ отказах. Криво ми е.

# 293
Фло, не се оправдавай ,то ще се чуе. И с опрашване става, малко ли народ прилича на комшията, от опрашване.
 Притесненията са си притеснение, реалностите  изискват решения.
 И пишете , имате половин месец да завършите темата, че стиха за юли е готов. Гледайте да сте точни.
 Поръсих малко една площ, бетони  не става ни скубане , ни копане,  а трябва. Лесно ви е на вас на терасата. И някой  Ромео в разход да сади.
 Май ще поливам и  другаде ,че съхне пък.
 И ми се скъсаха  чехлите,  остава да падна с тях като си плъзна крака. Да търся други.
 Имам 5 чувала шишарки, някой  да твори с тях? Огъня ще ги оправи.
Да ви турна нещо цветничко

# 294
Най-после се добрах до вас. Ха здрасти Blush Цял ден си открадвам по малко време, влизам, чета, хиля се и до там. За писане не успях.

Макавели, да ви е живо и здраво момчето! Да е щастливо, да обича и да бъде обичано! Хубава празнична вечер ви пожелавам и наздраве BeersBirthdayFlowers Four Leaf CloverHeart Eyes

Пипи, това, че не съм писала не значи, че не мисля за теб и  ТМ, и палци съм стискала. Чакам да се похвалиш с добри резултати Flowers Four Leaf Clover
Ениса, няма те никаква и взех да се притеснявам за ТМ Grin
Фло, разбирам, че в буса си раздавала подкупи за мълчание, ама не забравяй, че има и такива които не бяха там, съответно нищо не сме получили, та побързай Stuck Out Tongue Closed Eyes
Тетка, гуш от мен Hug
КАГ, как ти е кръвното? Май си притеснена заради операцията, което си е нормално, но все пак вземай мерки и не му се давай Kissing Heart
Исках на пиша още и още. Днес като ви четох толкова много неща исках да напиша, ама.....
Лека вечер момичета, отивам да направя салата и после, може пак да ви навестя.  Чаф Heart Eyes

# 295
  • Кубрат/ Пишурка
Макавели, честит празник във вашата къща! Да е жив и здрав рожденикът!
И аз днес много се смях! А, когато Ениса спомена свекървата се сетих за думите й към нея : Ти небиена няма да си отидеш Joy
Толкова не съм се смяла отдавна. Чета и се хиля сама.
И, момичета, които не бяхте на срещата. Предполагам, че и вие сте стискали палци на Анжелка. Взела си е изпита по кормуване и веднага са й връчили книжката - английска практика. Вече имам още една шофьорка!
И все забравям да поздравя новата баба с добре дошла!

# 296
Браво на Анжелка! Само така! Газ! Wink

# 297
  • някъде другаде
Тетка, дано се оправи майка ти.
Ще се приктеватвам. Ще почета малко и заспивам.

# 298
  • София
Ауууууу, изписах света, тока мигна, лаптопа и той и ми няма творението.
Янке, браво на Анжелка! Сега таткото да инвестира в кола, че като не се практикува се забравя и се губят умения.
Макавели, да е жив и здрав сина! Да успява във всичко и да се виждате често.
Нами, благодаря за снимките.
За при Дядото съм ЗА, дано да няма пречки тогава и да се видим.
Днес бях на открит урок на Мрънла от танците. Много сладки бяха с народни носии и после с трика за спортни танци. Едно реве, че родителите закъсняват, друго иска да гушка тати, трето се срамува да танцува и по повода си вдига роклята на главата. Ама от гащите не го е срам. Мрънла беше желязна - баба е тук, може да почваме. После дойдоха тати и баткото да я гледат.

# 299
Начи, тоя Алцхаймер!!!! Не го е срам!!!!
Мен, обаче, ме е срам!
Макавели, Тони, извинявам се!
За самонаказание - още една картичка, специално за синчето на Макавели!

А влезнАх да покажа малко снимки от къщата за гости. Не са качествени, ама толкова си мога.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт