Февруарски бебчета 2026г

• 22 328
  • 800
  •   1
Отговори
# 60
Имам час за преглед на 25.06 след като видях положителен тест с бледа втора черта на 17.06. Днес реших да направя втори и няма втора черта или е страшно бледа, но не трябва ли вече да е по-ясна минали са 4 дни от първия. Дали има значение това че са двата различни варианта на Шур чек. Това е на 17.06

Това с от днес 21.06 на живо си личи много леко втората черта, но е много много бледа

Много съм разстроена какво да правя…
Закъснение имате ли?

Даа, вече 9 дни закъснение. Никога досега не съм имала закъснение повече от +-2 дни. Но пък в момента имам болки като ПМС

# 61
Защо не купите тест на друга марка?
И двете ми бременности бяха засечени ден-два след закъснението с най-обикновени лентички от 1.20лв.

# 62
Защо не купите тест на друга марка?
И двете ми бременности бяха засечени ден-два след закъснението с най-обикновени лентички от 1.20лв.

Благодаря, ще взема после. Мисля днес ако успея след работа да отида до лаборатория за кръвен.
Но просто след този тест от сутринта не знам дали да имам изобщо някакви надежди. Имам чувството и че от разочарованието днес започнаха болките…

# 63
Диди, защо на пуснеш кръвен тест, както те посъветвах? Така няма да се чудиш какво става. Тестовете са положителни, но няма как да ти дадат сигурност какво се случва.

Daisy, благодаря за отговора. И моят лекар с такова кръвно (120/90) се притесняваше и ми прави секциото. Бях девети месец вече. Вчера имах инцидентно вдигане на кръвно. Сутринта си беше нормално (112/70). Следобяд усетих сърцебине, вярно че бях и на жега в този момент, но незнам дали има връзка. Усетих че ми прилошава, може би се и притесних, измерих го: 130/95! Легнах на хладно и после почна да спада. За час стигна до долна граница 75. Незнам какво беше това, но определено е най-голямото ми притеснение по време на тази бременност.

# 64
Диди, защо на пуснеш кръвен тест, както те посъветвах? Така няма да се чудиш какво става. Тестовете са положителни, но няма как да ти дадат сигурност какво се случва.

Daisy, благодаря за отговора. И моят лекар с такова кръвно (120/90) се притесняваше и ми прави секциото. Бях девети месец вече. Вчера имах инцидентно вдигане на кръвно. Сутринта си беше нормално (112/70). Следобяд усетих сърцебине, вярно че бях и на жега в този момент, но незнам дали има връзка. Усетих че ми прилошава, може би се и притесних, измерих го: 130/95! Легнах на хладно и после почна да спада. За час стигна до долна граница 75. Незнам какво беше това, но определено е най-голямото ми притеснение по време на тази бременност.

Да, ще пусна кръвен, просто нямах време тези дни и затова реших да направя още един домашен.
Притеснявам се сега, защото ми се засилиха болките точно като първи ден от цикъл се усещат.
Дано успея днес да хвана лабораторията, за да пусна кръвен

# 65
И болките не са толкова показателни. Аз също имах блоки все едно всеки момент ще ми дойде, но после отшумяха и видяхме ембрионче. Стискам палци за теб.

# 66
И болките не са толкова показателни. Аз също имах блоки все едно всеки момент ще ми дойде, но после отшумяха и видяхме ембрионче. Стискам палци за теб.

За съжаление току що май ми дойде цикълът.
Много съм разстроена. Не знам как хем имах положителен тест хем сега ми дойде след 9 дни закъснение. Моля някой на който му се е случвало нещо подобно, да сподели, защото съм много объркана. Спонтанен аборт ли е това?

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 13:04 от didi.15

# 67
  • София

За съжаление току що май ми дойде цикълът.
Много съм разстроена. Не знам как хем имах положителен тест хем сега ми дойде след 9 дни закъснение. Моля някой на който му се е случвало нещо подобно, да сподели, защото съм много объркана. Спонтанен аборт ли е това?

Биохимична бременност, случва се много често. В голяма част от случаите жените дори не разбират, че е имало бременност.
Възможно е този цикъл да е малко по-тежък. Ако желаете бременност - успех, още от другия месец 👍🏻

# 68
Didi, вероятно е биохимична бременност. Представям си колко си разочарована, но се случва често. Това, че си успяла да забременееш е успех. Ще видиш, че скоро пак ще имаш две чертички и непременно да минеш да се похвалиш.

# 69
Didi, вероятно е биохимична бременност. Представям си колко си разочарована, но се случва често. Това, че си успяла да забременееш е успех. Ще видиш, че скоро пак ще имаш две чертички и непременно да минеш да се похвалиш.

Благодаря за подкрепата. Дали да отменя часа за 25.06, който имам или да го оставя все пак да ме погледнат дали всичко е наред?

# 70
  • 🌊
Разликата в чертичките идва и от това, че първия тест е от екстра чувствителните, а втория е стандартен.
Аз не бих отменила часа, нека се види дали всичко е наред

# 71
Диди, абсолютно остави часа. Доктор ще провери дали всичко е наред и може да ти помогне с някакви насоки:) Успех съвсем скоро за следваща бременност!
Кога смятате да кажете на работодател?

# 72
  • 🌊
При мен прекия ми и международните ръководители знаят общо взето от 4та седмица (дори преди близките ни), защото ми се налагат допълнителни прегледи, сега болничен.
За ЧР не знам кога е подходящо да се входира, защото все още не се водя официално бременна, предишни колеги са го правили към пети месец.

# 73
Диди, абсолютно остави часа. Доктор ще провери дали всичко е наред и може да ти помогне с някакви насоки:) Успех съвсем скоро за следваща бременност!
Кога смятате да кажете на работодател?

Аз устно информирах работодателя миналата седмица, като попитах дали има нужда да предоставя документ от лекар, който да входират, но ми беше отговорено, че няма нужда, докато не ми се наложи да взимам болничен във връзка с бременността. Аз други неща чета в нета и не знам дали не е проблем, че не съм го заявила черно на бяло, не съм съвсем наясно с процедурата.

Иначе избързах да кажа, защото действително не съм уверена колко добре и как ще се развиват нещата и исках да уведомя, че е възможно да се случват непредвидени отсъствия.

# 74
  • София
Днес имах отвратително преживяване. Сутринта се събудих с не малко розова кръв след тоалетната и изтрещях, че пак съм загубила бебето. Търчах до клиниката и слава Богу всичко е наред, има сакче, има жълто тяло (в 5+2 съм), развива се. В събота пътувах до Пловдив и обратно, и реших, че съм направила нещо. Следващият ми преглед е на 7-ми и си мислех, че малко ще успокоя нещата, но тотално съм зациклила в притеснения

Общи условия

Активация на акаунт