Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 045
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
За баня, фуги, мивки съм признала Пулирапида. Незаменим!
Аз съм на друго мнение- остави бели следи по тъмни плочки и по мозайка и нямат изтъркване.
Хвърлих го и няма да повторя .
Вероятно за светли плочки и фаянс е ОК.

# 571
Значи не е измито добре. Белите следи са останал варовик. Иска хубаво търкане и изплакване.
За мен е фаворит.

# 572
Дева, след това съм мила стотици пъти, петната си стоят до ден днешен. Точно като варовик, а уж премахва варовик. Няма изтъркване.
В темата за препарати същото се писа и за този на А1 , при повечко престой оставали бели петна и потъмнели кранове .
Аз съм малко “ загори тенджера”, затова ще си карам с Медикс.

# 573
Не знам, Матеа, на светли плочки съм ползвала, може с тъмните да е различно.

# 574
  • Mostly in my mind
За баня, фуги, мивки съм признала Пулирапида. Незаменим!
и аз. топ е!
нашата вода е много варовита. само Полирапид ме оправя. за жалост нямам навика да използвам препарати с ръкавици. Sad

# 575
Този измивен гел почиства ли добре остатъци от грим?

# 576
  • оттам, откъдето започва България
Момичета, някоя от вас ако има талон от Baby Bonus за Canpol може ли да ми прати скрийншот на приложението си? Благодаря!

По-късно днес мога да попитам една приятелка дали го е ползвала и ще ти пиша. Знам, че има и е до 26.08.25 г.

# 577
  • Deutschland
Благодаря на съфорумката, която ми препоръча червения лосион за тяло на Дав. Страхотен е. За много суха кожа е и хидратира прекрасно. Ароматът е доста силен в началото, после утихва сякаш, но кожата остава мека и гладка.

За пореден път купувам този освежител за тоалетна и баня. Много хубав аромат. Принципно всички от серията ми харесват, освен този с лимон.

# 578
Това на Дав с типичния Дав аромат ли е ? Не харесвам аромата на Дав и Нивеа Sad

# 579
  • Deutschland
Не, поне според моя нос. Ароматът е тежък, парфюмен, но не се задържа дълго.

# 580
Аз въобще не му усещам аромата, може би защото от много години съм с него и съм му свикнала. Малко му поорязаха състава, но все още е прекрасен.

# 581
От кои ленти за бикини зона сте доволни ? Simple Smile

# 582
Тези талони за БейбиБонус как ги получавате? Уж съм регистрирана и там, но досега имах само 1 талон.

# 583
Тези талони за БейбиБонус как ги получавате? Уж съм регистрирана и там, но досега имах само 1 талон.

Не мога да им схвана логиката. И аз като се регистрирах получих 1/2 талона (не помня) и после след 2/3 седмици 8/10 талона, които някои от тях използвах и изтекоха. Очаквах да получа нови, но не… сигурно този, който управлява бейбибонусите е в дълга отпуска или е напуснал 🤣🤣🤣
А, аз постоянно купувам бебешки неща с талони и без талони, но не идват нови.

# 584
И при мен така, както при Ваня. Юни месец последно получих и от тогава нищо. 😃 Малката ми яде само и единственото кашите от ДМ, та и аз купувам доволно. И пюрета, и "лакомства". Мрън...

Общи условия

Активация на акаунт