С какво ви дразнят свекървите? - 165

• 32 438
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Инициали може би. Да не е нещо прекалено, но все пак е достатъчно лично.
Бродирани монограми на бельо са класика.
И е супер добра идея да подариш и на детето. Даже направо подарявай на двете, ще зарадваш снаха си. Коя майка няма да се зарадва на подарък и за детето и?
На сина ти нищо не вземай, голям гаф е направил и без това.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 14:23 от Opossum

# 331
Аз на дъщеря и редовно подарявам, защото се радва детето, на всичко се радва. А и дъщеря нямам, детето от 6 годишно го познавам, то си се радва на подаръци. Последно една шапка на Зарена и подарих, специално я съобразих, че ще и отива. С възрастните деца е по-сложно.

# 332
Аз отдавна нямам такива дилеми. На всички от фамилията  давам пари. Те доволни, защото си купуват, каквото искат, аз доволна, защото си спестявам главоблъсканици какво да е. Парите със сигурност ще се употребят, за подаръка не е сигурно.
Аз от тях получавам подаръци, които се старая да уважа и един път много хубава скъпа екскурзия.

# 333
То и аз давам пари и ваучери, но някак искам да има и някакъв материален подарък, който да е лично послание и лично отношение.
Ти добре си отишла на екскурзия, ама при нас:
Скрит текст:
Подариха ни ваучер за 3 нощувки и ол инклузив в с. Баня. През Бохемия.
И отивам аз да записвам, и онези- ооо, ние вече не работим с тях. Ок, давайте нещо. Айде, екскурзия до Виена, доплащам още толкова пари. Наближава датата, звънят ми. Не се събраха желаещи, изберете си друго. Избирам аз Будапеща, пак доплащам за корабче, шампанско, тортички. Наближава датата , ама не събрахме хора, изберете си друго. И като припалих.... Та се озовах с пари и без подарък Joy

# 334
И ти не можеш с тези пари да си купиш самолетни билети, да си резервираш хотел и да си направиш екскурзия-спомен?!
    В тая жега и свекървите кротуват.

# 335
Мога, ве. И го правя.
Та и подаръците за нас са уж добронамерини, но не съвсем удачни. Иначе са от сърце

# 336
Подаръка си е чуден. В топ 3 на подаръци от свекърва ми има тенджера и детски чорапогащник. И двете за мен, и двете неизползваеми.

# 337
Не съм съгласна с едно. Рожденият ден е на снахата. Откъде накъде подаръци за мъжа и детето? Като им хареса калъфката после Таис може да им купи и на тях, без повод. Но да им ги подарява по повод рождения ден на майката го намирам силно неуместно.
Иначе, и аз бих предпочела да ми подарят нещо което имам и ползвам, вместо безумни "изненади" които да забутам в някое чекмедже. Точно това за мен показва внимание и грижа.

# 338
Преди малко моя колежка ми сподели с насмешка как свекърва й много настоявала да замине със сина си, т.е мъжа на колежката ми, на почивка, някъде на вила, само двамата. Като свекървата подчертала колко хубаво би било да си стоят само двамата. Някак си неестествено ми звучи.

# 339
Какво неестествено .... направо извратено звучи.

# 340
Още по-извратено е, че го казва на жена му. 😬

# 341
До колкото разбрах тя е дочула разговора по телефона или е присъствала. Колко му било да отидели двамката за седмица, тя щяла да бъде сама и той да я придружи самичък. Въпреки че през това време жена му ще е в отпуск вече. Като ми го разказваше се чудих да се смея или да се плясна по челото.

# 342
Аз не виждам нищо лошо, ако е за няколко дни и ако той има възможност да отиде после на почивка и с жена си.
Аз бих се радвала например, ако майка ми беше жива, да идем някъде само с нея за два, три дена. Време само за нас.
Естествено това не бива да става за сметка на семейството, затова казвам два, три дена.

# 343
Опосум, какви са тези глупости?! Здрав, прав мъж ще ходи на почивка с майка си само? Ако, толкова искат да са  заедно, отиват всичките.

# 344
Не знам, аз така го усещам.
Нямам нищо против ММ да ходи сам на село и да прекарва време с майка си. Тя много се радва на такива моменти.

Общи условия

Активация на акаунт