С какво ви дразнят свекървите? - 165

• 32 435
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Дори и да има, пак е странно. Принципно повечето хора имат ограничен отпуск, като могат да вземат до 2 седмици през лятото. И ако успее да се засече с жена си едната седмица, пак добре. И какво да зареже жена си, вместо да отиде някъде с нея и да отпътува двамата с маминка. И то най-странното е защо само двамата? Като е подчертала само двамата.

# 346
На село кво му има само двамата, да си почине жена му от него. Това го приемам, с децата заедно сам- жена или мъж, при мама за дни, колкото може - 2,5. Бащин дом и малко глезене.

# 347
Какво ще представлява глезена на 30 годишен от майка му?
Масаж на гърба?
Мусака?
Ще му налива ракия със салата и ще го завива нощем.
Те на каторга ли са със жените си?

# 348
Аз по-скоро мисля да е обратното - синът да глези майка си.
В един момент ролите трябва да се обърнат.
При ММ това означава да си поговори с нея и да я изслуша. За съжаление малко хора го правят, а тя има нужда.
А иначе за глезенето от нейна страна - да, с ядене е. Аз не мога да приготвя ястията от детството му. От друга част на България съм и кухнята ни е друга.

# 349
Предполагам в къщи има  задачи,  действа.  На гости - като олинклузив.
 Не бях говорила насаме със сина си с години, знае кое  е семейството му, къде трябва да бъде ,кой  у № 1 за него.
 Много ли е да си говорите с детето си ,макар възрастно веднъж годишно сами? Или трябва да е снахата там ?

# 350
Абе, предполагам че сина ходи на гости при майка си, както всеки син или дъщеря. Ама заедно със сина си на почивка една седмица, в която може да е някъде със семейството си. Не знам как меко да се изразя 😃 На мен лично ми е интересно защо толкова държи да са си само двамата?

# 351
Една седмица е много.

# 352
На село кво му има само двамата, да си почине жена му от него. Това го приемам, с децата заедно сам- жена или мъж, при мама за дни, колкото може - 2,5. Бащин дом и малко глезене.
Викаш, да си почине синко от жена си...

# 353
  • София
Да, една седмица е много, но за 2-3 дни и аз не бих имала против мъжа ми да прекара време с майка си. В крайна сметка, не съм им нужна да им вися нон-стоп и да не могат да си поговорят на спокойствие.
Същото важи и за мен и майка ми.

# 354
Един от друг да си починат. Не са скачени съдове.
 Има неща да споделя насаме, години не съм. Телеграмно нещо се съветвам. С писане , че телефон аз не ползвам, не мога вече да го чуя. Не съм сигурна дали не си четат чата.
  Та така, на почивка - не съм помисляла, пък заедно със семейството му - хич.  Иначе  щях да видя свят  и света бабичка. Днес се върнаха от втора почивка в чужбина.
 Приела съм обстоятелствата.

# 355
Тук е ролята на умната снаха - тя да подтикне нежно мъжа си да заведе майка си на почивка, да я поглези, да се почувства жената ценена и важна, че не е забравена и така нататък. Свекърва, чийто син й отделя качествено време, ще е далеч по-спокойна и с по-малко желание да се меси в семейството на сина си.

# 356
Може да и  подари почивка ,като я влече да ходи. Достатъчно уважение  и незабрава  е.

# 357
Абе, колежката ми е около 25. Съответно свекървата няма да е много възрастна. Предполагам има мъж, приятелки, свой живот или би трябвало. Не говорим за възрастна жена, изнемощяла. Пак казвам за мен лично е странно. Да се видите с майка ти, да си ходите на гости, да си говорите насаме или семейно- хубаво. Ама на почивка двамката под ръчичка. Не знам... 😃

# 358
Странно ми е на мен, пък свекървата както иска да се чувства. Съжалявам! 😄
Не разбирам.

# 359
.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 15:14 от Dincho

Общи условия

Активация на акаунт