С какво ви дразнят свекървите? - 165

• 32 356
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мен ме кефи на Лютичето положението. Сватовете си допадат и си гледат кефа. Това е най-гот да имаш внуци. Разбиваш тотално режима и си биеш камшика.
Не и е смешно сега, но след време ще може да го използва срещу тях 🤣.

# 676
Всъщност е готино, че дядовците си лафят и си пият бира.  Можели да са нахранят детето, но сигурно не им е изяснено, че е недостатъчно само да сложат храната пред него. Винаги съм завиждала на хората, чиито деца само си вземат приборите и си ядат, моето също не го правше.

# 677
Доколкото си спомням, Лютиче захранваше детето по ЗВБ, така че едва ли е трябвало да го хранят те.
По-скоро да седнат с него и да не ядат чипс.

# 678
Да, много е хубаво, когато сватовете си допадат.
   Хахаха, Ре, така е.Сега разбирам свекърва ми , като се тръшках за някакви неща с първото, как благо ми казваше, че работата на баба и дядо е да глезят, а на родителите да стягат.
    Знам и аз как съм се чувствала при моите баби и дядовци, незаменими дни!

# 679
Мен ме кефи на Лютичето положението. Сватовете си допадат и си гледат кефа. Това е най-гот да имаш внуци. Разбиваш тотално режима и си биеш камшика.
Не и е смешно сега, но след време ще може да го използва срещу тях 🤣.

??? !!!

# 680
  • София
Да се смеят, да им припомняи подобни КАг

# 681
Бе как ще се смеят заедно?!?!
   Само томахавки и нищо друго!

# 682
Аз тъстове и свекъри ги събрах 2 пъти - на сватбата и на изписването на детето. Стига ми за тоя живот. Не мога и да си представя по-противоположни като разбирания хора. Ако има трето събиране, вероятността всички да научите за него от вечерните новини е много голяма. Странното е, че сами по себе си всичките ни родители са нормални и разбрани хора, ама какво им става като се съберат, просто не знам.

# 683
  • Пловдив
Аз тъстове и свекъри ги събрах 2 пъти - на сватбата и на изписването на детето. Стига ми за тоя живот. Не мога и да си представя по-противоположни като разбирания хора. Ако има трето събиране, вероятността всички да научите за него от вечерните новини е много голяма. Странното е, че сами по себе си всичките ни родители са нормални и разбрани хора, ама какво им става като се съберат, просто не знам.
Е до абитуриентския бал на детето ти има време, подготвяй се. Simple Smile

# 684
Ние със сватовете сме се събирали и без младите. След смъртта на ММ не е същото, но си имаме приказката. Сега със сватята се виждаме по-често по женски.
Какво толкова е ставало при родителите на Вятър и мъгла, та пък чак да е прекратила всякакви сбирки, не мога да си представя. освен да са се карали и били.

# 685
Аз бях на една сватба, на която свекъри и тъстове се скараха за политика.

# 686
Това е  голямо стълкновение, има да се развеждат, сватове е  слабо.

# 687
Аз бях на една сватба, на която свекъри и тъстове се скараха за политика.

Аз бях на един детски рожден ден, на който свекърите и гостите се скараха за Исторически парк Laughing

# 688
Когато отвътре ти иде да се скараш с някого, повод все ще се намери Joy

# 689
Скоро не съм се включвала, ама да си сверя часовника.

Идва неканена у нас днес, уж да играе с детето. 3 часа мрънка колко е изморена и недоспала, играта беше - тя лежи на дивана, детето си играе около нея и единствено водят монотонен разговор. Поредните предложения детето да ходи в нейния град, на което то отказва, тя настоява и така докато не се намеся.
Накрая се чудеше дали да не остане за вечеря, но си тръгна, защото вечерята не й хареса, а и аз реших да не настоявам и просто й пожелах лека вечер. 😀
Не знам защо, но после ми стана едно съвестно, бих настоявала за мои близки, но за нея не можах, реших просто да не си скапвам повече настроението за деня. Отделно имаше неприятна миризма, защото не се е къпала няколко дни и не ми понесе. Зла ли съм, че не съм я молила да остане да спи вкъщи, да се къпе, да вечеря с нас?! Тя нищо не е казала в случая, просто ми стана тъпо на мен и се чудя защо... Реших да споделя просто...

Общи условия

Активация на акаунт