С какво ви дразнят свекървите? - 165

• 32 410
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Първо - някой може ли да ми обясни защо му е на някой да рови в чуждо бельо? Мен би ме било гнус. Ми така, де, хайде, поли, блузи, как да е. Ама бельо?!?
WTF?
Чувала съм за такива, но все съм си мислила, че е майтап. Ама наистина, каква е целта?
Хайде, да минава с пръст по шкафовете за прах го разбирам, на една приятелка бабата при срещата ѝ беше тропнала зеленчуци да я види как готви (аз, при такава случка ще си тръгна, но това е отделен въпрос) го разбирам. Но бельо?
Второ - Ясно е, че този човек не е читав. Защо зорлем искаш да общувате?
Прекратили сте отношения, чудесно, гледайте си живота. Закакво се пъхаш между шамарите?
Трето - какво е "уселия"?

То никога няма да е както преди,примерно кракът и няма да стъпи в дома ни,повече няма да остава на саме с внучка си...,но не знам явно не съм права щом всички така мислите,явно наистина греша. Но знам със сигурност,че на мъжът ми му е мъка мога да направя някакъв вид компромис заради него и той няма да е същия към нея,но не мислите ли,че все пак някак е добре това ...баща ми беше скаран с дядо ми,дядо ми почина баща ми съм го улавяла да плаче и само веднъж ми каза "не знам защо толкова години,не направих нещо" може би това ми влияе...офф сложни са човешките взаемотношения...
На здрав, пълнолетен, зрял мъж ще го мислиш колко му е болно и ще го сдобряваш? Абсурд.
Да не говорим, че той има пълно право да й се сърди, пък нека му е болно, че майка му е простакеса. Първо слагаш камери и правиш панаири, после "ама сдобрете се". И ти си властна и контролираща.
Мъжът ми не си говори със свой роднина, така е преценил, не съм аз тази, която ще ги сдобрява. Да не говорим, че ако отида при роднината да го наговарям как да се извинява и как да го кани, мъжът ми ще го приеме като предателство.
чак властна и контролираща някак ми звучи прекалено,но явно е така... според мен просто е вид загриженост към човека който обичам и правилно отношение към някой който си го е заслужил. Мъжът ми ме уважава и аз него,обичаме се той прави компромиси заради мен и аз така...

# 406
Казват, че не са градски легенди, но и аз вече за втори път питам какво се търси. Дори нахвърлях някои варианти.
Авторката е най- прясна с камерата. Какво оглеждаше свекърва ти в бельото ти

# 407
  • Най-красивата страна
В  бельото ровят,за да видят в какво състояние е и дали няма нещо скрито между гащите...

Аз съм разказвала за моята свеки,която преди години дойде за 2 часа да се порадва на бебето и ми каза да се наспя в съседната стая ,докато тя е вкъщи.
Събудих се ,защото бебето ревеше гладно и какво да видя- свеки изкарала всичките ми дрехи от гардероба.Поисках обяснение .Тя отворила гардероба и според нея дрехите ми не били правилно подредени...
След случката не е стъпала вкъщи.
Но на съпруга ми казала,че вероятно крия нещо в гардероба,щом не искам тя да пипа.Защото нали синът и живее там,значи и тя си е вкъщи.
Действието се разви в моя апартамент.Не у тях.

# 408
Е, какво ще скриеш в гащите си. Настина ще се радвам да каже някой какво се търси в чужди дрехи. 🤣🤣

Вероника, не били подредени правилно - не я срам. Кой я е питал за подредбата.. Ужас.

# 409
Пари, бижута, писма от любовника, талисман за магия върху синчето. Според мен разни такива неща търсят в гащите. Като знам колко пари се трошат по врачки, гадателки и астроложки, все разни такива магии ми идват на ума. Предполагам, че свекървата е прекалила с турските сериали.

# 410
Според мен ровят наред, не конкретно в бельото. Но в днешно време като нищо могат да намерят някакви неща,от които да им стане много неудобно.

Авторке, щом наистина на мъжът ти му е мъчно, защо просто не му кажеш да се обади на майка си и да поговори с нея. Съвсем осъществимо е тя хем да се вижда със сина си, хем да стои настрана от семейството ви, тук много хора са го постигнали.

# 411
УСЕЛИЯ, предполагам грешно изписано УСИЛИ я, т.е. да усили звука, за да чуе добре песента за майката.

Имам колежка, която навремето ми е споделяла, че оглежда гащите на снахата на простира, за да види дали има следи от МЦ или е бременна, което колежката много искаше да се случи.

А аз направо "съм много зле". Взимам едно нещо от хладилника на сина и снахата, ама той ми е казал да взимам, защото купува в голямо количество от него.  От своя страна аз като  сготвя , има и за тях, а децата са на оклад при мен постоянно. Но си е взимане, без всеки път да искам разрешение. Олелее! Според духа на темата, направо съм крадла.

# 412
  • София
Мда, точно същото е, КАГ, едно към едно. Толкова пък да не може да се разбере написан текст, срамота е.

# 413
К.А.Г и за мен контекстът е друг - други са ви взаимоотношенията.

# 414
Съвсем различно е, разбира се, макар да не съм сигурна, че бих го нарекла кражба, нито бих сложила камера, ако го прави майка ми. Предполагам, че  и на мъжа му е станало неприятно от слагането на камери. Явно е хм, доста сантиментален щом иска да му усилват песни за майки...

Авторката е съвсем права, че не бива хората да прекъсват отношения с родителите си за такова нещо, то и  звучи някак...що не говориш с майка си, открадна две бутилки олио от нас.  НО желанието и да тараши чужд дом е безобразие и съвсем правилно сте и спрели достъпа.

Да се виждат някъде навън и той също е хубаво да и купува храна и каквото там, нищо, че брат му и плаща всичко. Той също и е син и щом единиятя финансира и той трябва нещо да поеме. Да не би затова да ги е свила, един вид, брат ти си харчи парите,от вас нищо. Чудя и се просто. И кога е успяла, рано рано сутрин, докато изведе детето.

# 415
Това да вземеш от чужда къща олио, при положение, че е често ползвано нещо в домакинството, а и не е скъпо, е някакъв намек. Или пък демонстрация.
Мен последната свекърва ме впечатли. Цял ден си разсъждавам над действията и. 🙂

# 416
Е как няма да спреш отношения с майка си като те краде. Това не са действия на нормален човек. 🤣 Да каже, че си взима, нали ѝ е син.

Жената слага камери и я вижда освен да ѝ тараши храната, ами и бельото.. егати гнусотията.

А тази свекърва дето чакала да забременее снахата е същия потрес. Тя да не е в инкубатор. Какви са тези откачалки, Боже? 🤣

# 417
Точно, чак си представих как й оглежда бельото и го простира. 😃

# 418
Ли, преди много години имаше в темата свекърва, дето тарашеше боклука в кофата на снахата, и тогава имаше съмнения, че търси дамски превръзки 🤣, или липсата им.

# 419
Охх,като чета тук историите ви,направо се плаша!
Моята ме дразни с това,че дава телефони на малкия.Днес ѝ го оставихме.Пратила снимка на мм на малкия как се е качил на масата и до него някакъв телефон….
Не мога да ѝ имам доверие някак си…
Не е лоша,винаги се държи добре с детето,но тези телефони ме убиват..Следващия път ще ѝ кажа да ограничи тези телефони.
Надявам се да ме чуе,защото като ѝ направя забележка,се прави на ударена.
С каква цел го прави според вас?
Надявам се след години да не ставам такава,защото ще внеса в семейството на сина со много напрежение заради такива номера…

Общи условия

Активация на акаунт