С какво ви дразнят свекървите? - 165

• 32 410
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Според мен, защото е баба и иска да глези внучето с повече. Не разбрах тоя телефон на масата , защо реши, че детето го е държало?
Аз съм виждала моята приятелка да дава телефон на внучката, въпреки забраната на дъщеря и, защото то не се траеше от капризи. Хем му се спеше, хем искаше с нас, и гладно беше, но хвърляше храна и пищеше. Едно клипче и миряса 🙂

# 421
Еми мм ми каза,ме много ги е слушал баба и дядо,така че не виждам оричина да се “успокоява” с телефон.
Така си мисля,защото тя има един развален телефон,който го дава на внука си.
Не съм я чула някакви песнички да му пее.Дано поне си е играл с играчките,които имат у тях.
Не я каня у нас,защото е несъобразителна.
Отива в спалнята,където спя с малкия,оставя го в кошарата да спи и ми ляга на леглото с мръсни дрехи.Има столове,като иска да седи до малия,да си вземе един стол.Това със сядането на нечие легло не го разбирам.Там,където спиш,да ти сядат с дрехи,дето седиш с тях по магазини,лекари и тн..

# 422
УСЕЛИЯ, предполагам грешно изписано УСИЛИ я, т.е. да усили звука, за да чуе добре песента за майката.

Имам колежка, която навремето ми е споделяла, че оглежда гащите на снахата на простира, за да види дали има следи от МЦ или е бременна, което колежката много искаше да се случи.

А аз направо "съм много зле". Взимам едно нещо от хладилника на сина и снахата, ама той ми е казал да взимам, защото купува в голямо количество от него.  От своя страна аз като  сготвя , има и за тях, а децата са на оклад при мен постоянно. Но си е взимане, без всеки път да искам разрешение. Олелее! Според духа на темата, направо съм крадла.
Тук не става дума само за храна,тя си взима всичко. Присипва си разни перилни препарати в шишенца от вода,чак ме е срам да кажа,но веро което купувам е 1.60...Вижда се как ни бърка в парите,а от едната касичка как си подбира стотинки. По-надолу в коментарите една девойка е писала как свекърва и сяда на леглото...моята подскача на леглото ми с 3годишното ми дете.... Чете ми разни документи,а да не говорим,че като бяхме в вейната къща ми проверяваше телефона ...различно е просто Rolling Eyes

# 423
Ами купи и препарат и и подари. Да няма психични проблеми тази жена, да е клептоманка. Чак толкова да си взема от къщата ви не е нормално. Тя без работа и доходи ли е? Би трябвало да е на възраст под 60. Аз разбирам раздразнението ти, но това е патология някаква.

# 424
Работи,живее с другия си син дава и пари за разходите,зарежда колата и и всичко. Ние като сме купували нещо домашно (месо или нещо) винаги сми им давали,защото моя винаги прекалява с количеството. Аз съм и подарявала много често неща,които не ползвам,а са хубави дали парфюми или някакъв друг вид козметика няма значение.Тя нито веднъж една бонбона не ми е дала (не,че съм искала де,аз просто съм си такава предпочитам да го дам вместо да хвърля).Да не говоря,че веднъж преди това не ни е поканила в тях на гости,вечеря или просто за едно кафе. Но нейното поведение да бърка във всеки шкаф в къщата ни не го приемам и каквото и да стане от тук на татък тя няма да стъпи вече в дома ни. Но все пак няма да заобиколя факта,че е майка на мъжа ми и щом той не се чувства добре по някакъв начин аз съм готова да направя компромис .

# 425
Тази жена си е направо с отклонения. Но не разбирам ти защо се месиш да ги сдобряваш и да управляваш отношенията им. Приключила си с нея, точка. Мъжът ти да се сдобрява, да си общува с нея, майка му, просто ти стой настрани.
Лейди, колко е голямо детето? Ако иначе се грижат добре за него, аз лично не бих откачала за един телефон.

# 426
Важното е той да осъзнае, че има проблем.
Добре де, другият син и снаха ти имат ли проблеми с нея?
Ти си мислиш, че тя не те приема, заради детето ти. А важно ли ти е мнението и.

# 427
Ужас. Като tays предполагам, че има психични проблеми тази жена. Чак да пресипва веро…

# 428
На две годинки е,но в повечето пъти тя му дава този телефон,и той разбира се го гледа,защото свети,натиска екрана..
Не мисля,че правя от мухата слон,тъй като има много други различни занимания,подходящи за тази възраст.

# 429
Станах неволен свидетел на разговор между снаха, свекърва и син, докато си чакам автобуса за работа. Жената се обръща към мъжа си и му казва, че тази вечер няма да готви на тази жега и да си мисли какво ще яде. В тоя момент свекървата се обръща към сина си и 5 минути го разпитва какво да му сготви:
-Ако искаш да ти направя принцеси, ако не ще ти сготвя нещо, ако не ще ти опържа поне едни яйца.
Снахата клепаше на парцали. Съжалих я момичето, а на мен ми звучеше като виц отстрани.

# 430
  • София
На две годинки е,но в повечето пъти тя му дава този телефон,и той разбира се го гледа,защото свети,натиска екрана..
Не мисля,че правя от мухата слон,тъй като има много други различни занимания,подходящи за тази възраст.
Точно от мухата слон правиш. Телефонът и да му го е дала, какво точно ще стане? Като чета, надали има интернет този телефон, че да гледа кой знае какво.  На две години пък съвсем. Натиска копчета, както прави и с играчки, предназначени за точно тази възраст.

# 431
Мисля,че съм се обосновала добре.Повече няма какво да кажа по този въпрос.

# 432
Имам приятелка не си оставя детето на никой, освен на нейната майка. Питала съм я защо и винаги ми казва, защото сало тя се съобразява с това, което казвам. Не ѝ оставяй детето и няма да се притесняваш за телефон или каквото и да е друго.

Аз също не бих давала на детето си телефони, живот и здраве като имам.

# 433
Не давате телефони на Нероден Петко Simple Smile Тук много весело е станало Simple Smile До колко годишни няма да видят телефон определено ли е?

# 434
Аз написах как телефон реши всички проблеми. Бабата нахрани внучката, докато гледаше някакви пилета, и после детето рухна и заспа. Цял ден разходки, внимание от баби и дядовци, изразходване на енергия, после рокля, бал, песни с микрофон , детски, кълчене, веселба и накрая....телефон. Не е по предписание, ама свърши работа

Общи условия

Активация на акаунт