Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 234
  • 767
  •   1
Отговори
# 15
Моята логика е същата, но съм писала и на официалния им мейл и отговор изобщо не получих. Обмислям последен опит да направя и ако не се получи, I'll call it a day и забравям😀

# 16
Blooberry, съжалявам за отрицателния резултат.. Пожелавам ти това да е последната пречка пред вас и дано инвитрото отговори на въпросите ви и най-вече - да сбъдне мечтите ви! Heart

# 17
Записвам се и аз в темата. Файона, много, много се радвам да те видя като орисница ❤ Пожелавам ти спокойна бременност и всичко винаги да е наред!
Рейв, благодарности отново, че ни създаваш това местенце ❤

# 18
Блубери, защо не се обадиш на рецепция или ако вече си го правила какво ти казват от там? На имейлите не отговарят толкова бързо и на всички, на обаждане не съм имала проблем, ама аз така и не стигнах до имуналагична де, за другите неща съм си ги получавала на пощата.

Файона, лека бременност Heart

# 19
Запис и от мен!
Файона лек остатък от бременността! Hug
Успех на всички! Blush

# 20
Фей, мятам се с 300 в розовото Heartpulse
Всичко да е наред до финала!

# 21
Мрънкам..
Скрит текст:
Този месец овулацията ми се пада точно в дните, в които мъжът ми беше планирал да ходи на почивка с приятелите си. Бяхме толкова въодушевени от плановете си — аз щях да отида до Варна при сестра ми, а той щеше да прекара 3-4 дни на офроуд с компанията. Наистина имахме нужда от хубава почивка. И после се сетих, че трябва да отида на преглед при лекар и точно тогава трябва да ми е овулацията. Казах му, че можем да пропуснем този месец и че ако иска, разбира се, да си ходи с приятелите, но той каза, че ще се чувства виновен. А ако не успеем да забременея този месец или пак стане някакво функционално кървене, тогава аз ще се чувствам виновна. Изобщо... не ми е спокойно на душата.

# 22
  • На изток от Ада
unserwahnsin защо да си виновна? Което можете ще наппавите . Тялото не е робот,  че да го настроиш да забременее. Предложела си му на тм да иде с приятели.
Макар и азхда се чувствам виновна.

# 23
Как виновни, момичетааа! Няма как да ги напаснете тия неща, колкото и да се опитвате. Понякога има ангажименти, дето не могат да се отменят, така че просто преглъщате и давате нататък. А ако може да се измисли някаква схема ала “бе я си ела за тая вечер”, супер. Ако не - такъв е животът.
Аз моя съм го връщала от командировка, хич не ми беше съвестно 😂

# 24
Записвам се и аз прекрасната тема с благодарности на rave Heart и пълня розовите чували Gift Heart

Фей ти си светлината в тунела и пример за борбеността и постоянството. Толкова много се радвам за теб, че идея си нямаш Heart Пожелавам най-леката бременност и най-щастливия финал. Flowers Four Leaf Clover

При мен отново не се случва нищо интересно. Тези дни очаквам О, работим си, без никакви очаквания и се чудя дали да чакам есента за да стартираме процедурите, както иска Сенкова или да записвам час за следващия Ц и да и кажа, че няма смисъл да чакаме толкова. Тя се обнадежди Февруари с изненадващата Б и сега не иска да бързаме.

# 25
  • София
Бладораско на Рейвчето, че въпреки моето намерение за отказ тя не спира д аме пише в списъка! Прекрасна е темата , както винаги!

Фей, благодарско и за орисването, събирам розов прашец в буркана, макар, че май го колекционирам за внуци вече Grinning

# 26
Благодаря и аз на rave за прекрасната темичка Heart
Fayona, лек остатък и здравичко пухкаво вързопче накрая Heart

Аз идвах при вас с въпроси за Калчев и гледам точно него обсъждате последните страници Simple Smile

Та вчера случайно ми попаднаха няколко истории във фейсбук група, за неуспешни имплантации (по 5, по 7 трансфера) и че Калчев открил при тези момичета липса на лактобацили в матката, правил някакви обливки и после успяли. Та какъв е този тест, само той ли го прави? Как се записват часове при него (само на определени дати или по всяко време) и колко приблизително се чака в момента за преглед?

Иначе при мен хормоните този месец са на ръба, но доста по-добре от преди 2 месеца. Решихме със Сенкова да не правим стимулация, а ако се развие доминантен на напълно естествен цикъл, да го пунктираме. Просто ме е страх, че една стимулация пак ще разбута всичко и ще съм месеци в бокса, а се оказа, че до изтичане на заповедта имам 4 месеца, в които се очаква да направя още 3 пункции и трансфер Simple Smile Нереалистично някак и се чудя и какво се случва ако не успеем да направим всичките.

# 27
Ванеска,
какъв е този тест : това е ендометриален микробиом.
само той ли го прави : само при него съм чувала да го прави като се взима биопсия по време на хистеро, или може и без хистеро, само взимане на биопсия. Попринцип се взима в началото на цикъла - 9-15 ден нещо такова.
Как се записват часове : звъниш на рецепция и когато има час дават. Моят беше за след 6 месеца, но се освободи по-ранен за след 4 мисля. Като станеш пациент се съобразяват с теб и цикъла ти. На първичния не.
И аз съм за лактобацилни обливки назначена за следващия месец и съм обнадеждена от това, което пишеш..може ли линк към тези мнения и групи, може и на лично разбира се Simple Smile Heart
Хайде дано този месец почивка от стимулация те изненада приятно! Правиш каквото трябва пък да става каквото ще, в крайна сметка има само на нещата над които имаш контрол можеш да влияеш ...
ще прикача моя микробиом да видиш какво представлява Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 11:16 от Kat :3

# 28
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз си правих контролна биопсия т.нар. фертилити тест на еднометриум в Неовитро (първия такъв тест ми беше при Калчев, - с име микробиом). Същите неща се изследват, мисля че от 20 или 25 изследвани неща само 1 се различаваше. Бях си направила труда едно по едно да сравнявам в двата листа, защото ми беше интересно дали са еднакви.

# 29
Кат, имаше ли терапия при теб за бактериите преди лактобацилите? Аз сега съм на 2 антибиотика и противовирусно. Успоредно от Михайлова терапия. Чакам цикъл след седмица и после обливки и трансфер в същия месец. Притеснено ми е малко, че ми е много накачулена терапията 100 неща заедно. Но дано убием бактериите и да заселим лактобацили. Ще се чуя тия дни с докторката ми в Турция, толкова ми е завъртяна терапията, че не съм успяла да я консултирам с нея. При предишна МБ биопсия в Надежда нямах никакви бактерии но имах левкоцити, заради което Калчев заподозря проблем. Та е странна разликата. Да не излезе, че и МБ биопсията в Надежда е глупост.

Общи условия

Активация на акаунт